Multi Platform Hollow Knight: Silksong

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
187059

188011

ناشر: Team Cherry
سازنده: Team Cherry
سبک: Action-Aventure, Metroidvania
تاریخ عرضه: نامعلوم
پلتفرم ها: PC, Switch, Xbox One, Xbox Series X|S

حماسه شوالیه سوسکی ما و نبردش با شوالیه تباه و تهی و آزاد کردن Hollownest از چنگال نفرین Radiance از آن تریپ قصه هایی بود که ابعاد، جزئیات و احساسات ساکتش در حد عناوینی مانند Dark Souls رخ نشان می دادند.
حال نوبت تک فرزند حرام زاده ی شاه مرحوم HollowNest، شوالیه عنکبوتی دوست داشتنی نسخه اول بازی، hornet است که با نخ و سوزن خود قصه ی Hollow Knight را در سرزمین جدیدی ادامه دهد. سرزمینی که رنگ های آهنگین، نخ و ابریشم آن را کنترل می کند.

جزئیات منتشر شده از بازی:

• هورنت از نایت سریعتر و آکورباتیک تره کلا
  • میشه تو بازی لبه پلتفرم ها رو گرفت یا ازشون آویزون شد
  • از اون جا که هورنت کلا سریعتر از نایته، Team Cherry یه رویه دیگه واسه دیزاین دشمن ها و باس های بازی در نظر گرفته
  • موقع انیمیشن گرفتن لبه ها اگه فریم کنسل کنید بیشتر ارتفاع می گیرید (یه چی مشابه سیستم لبه گیری و ارتفاع گیری سری بتمن آرکام)
  • دشمن ها پیچیده تر اند
  • یه نوع دشمن هست که خودشو تو قالب یه جمجمه ول شده مخفی می کنه تو محیط
  • یه نوع دشمن دیگه هم هستن که شبیه Moss Charger های بازی اول اند ولی شتاب شون بیشتر، پترن حرکتی شون هم پیچیده تره
  • جادو تو Pharloom اون قدره گسترده نیست مثل Hollownest ولی عوضش مراسم های مذهبی و رفتارهای کالت ماننده که بیشتر رایج ـه تو این سرزمین

• بازی جوری شروع میشه که شما رو دوباره با سیستم های قدیمی و جدید عادت بده
  • بازی از Moss Grotto شروع میشه (که تو E3 2019 ازش نمایش داشت بازی) و بعد میره منطقه مذابی Boneforest که از بازی اول حذف شده بود و بعدش به مناطق گسترده تر ادامه پیدا می کنه
  • خیلی از دشمن های اول بازی و تله های محیطی می تونن دو تا از جون شما کم کنن
  • به جای Soul، هورنت قابلیت Bind داره که با ابریشم هایی که با زدن دشمن ها جمع می کنه میتونه خودش رو هیل کنه (زخم هاشو بدوزه :D)
  • این بار با هر بار استفاده از Bind جای یه ماسک، سه تا ماسک هیل میشن
  • آری گیبسون میگه بازی یه جور طراحی شده که اکثرا یا جون تون پره یا رو لب مرگید و مدام بین این دو وضعیت جابجا میشید
  • تسبیح و Bead هایی که بین راه پیدا می کنید میتونن تبدیل به واحد پولی بازی شن
  • بازی یه سیستمی داره که اگه تسبیحاتون رو بند کنید بعد مرگ از دستشون نمیدید. (یه سیستم بانک مانند)
  • یه سری از مغاره دارهای بازی اند که تسبیحاتون رو براتون بند می کنن

• نزدیک 100 تا نیمکت تو بازی وجود داره که وقتی بهشون نزدیک شید از زمین میزنن بیرون که حکم سیو پوینت بازی رو دارن
  • درجه سختی بازی تنظیم شده که تقریبا اندازه همون بازی اول باشه
  • کسایی که بازی اول رو بازی نکردن هم راحت میتونن بپرن رو این بازی
  • هورنت یه سری ابزار و ایتم مصرفی داره که میتونه رو نیمکت ها با Shell Shard هایی که از دشمن ها میگیره، احیا شون کنه
  • آیتم ها اینان:
  • – Pimpillo Bomb: area-of-effect blast
    – Sting Shards: extend spikes in mid-air or when struck with a weapon
    – Straight Pins: can be thrown like kunai
    – Straight Pins can be modified to become Tri-Pins to throw three at once
  • که این آیتم ها و نحوه ساختشون رو تو بازی از NPC های بازی یاد میگیرید

• بر خلاف نایت، هورنت Silent Protagonist نیست و شخصیت ثابت و دیالوگ های خودشو داره
  • هدف کلی بازی رسیدن به Citadel ـه که بالاترین نقطه تو نقشه بازیه و کلا تم بازی و طراحی مراحلش تمرکز عظیمی رو این "بالا رفتن" دارند
  • سیستم کوئست ها و Task های NPC ها تو این بازی هم هست
  • میتونید میزان پیشروی تون تو این Task ها رو از طریق بیلبوردهای پخش شده تو بازی دنبال کنید
  • Task ها از پیدا کردن نقا مخفی تا چالش های اکشن متنوع اند
  • کامپوزیشن بازی و آهنگ هاش این بار هم دست کریستوفر لارکین (Composer نسخه اول) ـه
  • هورنت خیلی از تکنیک های مبارزه شو بعد از اسیر شدن تو اول بازی به مرور از دست میده و بعد از شروع حسابی تک تک شون رو به مرور به کمک Weaver ها به دست میاره

[محتوای تاپیک به مرور آپدیت می شود]

آخرین ویرایش:
بچه ها رو PS5 آپدیت اومده من آپدیت نکردم پچ نوت هم اسپویل داره زیاد . میشه بگید اگه پچ مخصوص nerf کردن و خوشحالی نوب س... هاست آپدیت نکنم چون به نظرم سختی و همه چیزش نرماله . اگه فقط باگ فیکسه آپدیت کنم هرچند باگی ندیدم تا الان .
کاهش درجه سختی که تو پچ اومده خیلی جزئیه و مربوط به 2 تا باس اوایل بازیه، باس های Sister Splinter و Moorwing

یکی از ماب ها هم نوشته دمیجش کم شده(احتمال از 2 ماسک شده 1 ماسک :D)
بقیش باگ فیکسه

جز این مورد خاص که مربوط به قابلیت های پلتفرمینگ Float و Double Jump میشه:
قبل از این پچ میتونستی بعد از جامپ اول اگر دکمه پایین رو نگه داری بعد جامپ رو نگه داری اول float کنی و عملا پرش دومت رو ذخیره کنی هر موقع که خواستی، الان دیگه هر جهتی نگه داری اول دابل جامپ فعال میشه بعد float :D
اینو کاش یه گزینه تو ستینگ براش میذاشتن کار های جالبی میشد کرد باهاش

در کل نظر من رو میخوای آپدیت کن بره که یه وقت سر باسی چیزی به باگ نخوری

من خودم سر یه باسی به باگ خوردم که اصلا تو پچ نوت هم نیومده ممکنه هنوز فیکس نشده باشه

به نظر من کرونوس بعدا خیلی سریع یه تخفیف خوب میخوره.
خیلی بهش هم میاد که بیاد روی گیم پس و...
چیز خیلی جدیدی هم نداره.
گیرز هم که همون بازی 20 سال پیشه.

با همین منطق سیلکسانگ هم همون هولونایتیه که میشناسیم.

هیچکدوم رو نخر:D

همينو گرفتم ولى ميدونم عذاب خواهم كشيد و نصفه ول كردن بازي هم از نظرم بى ناموسيه :D

من نسخه اولو بازى كردم دو بار يه بار موقع عرضه يه بار هم ٢ سال قبل و يادمه دفعه دوم واقعا ديگه اعصابم نميكشيد اما دفعه اول راضى بودم.
چند وقت قبل بلسفمس ٢ رو هم رو سويچ بازى كردم و واقعا با عذاب تمومش كردم در حاليكه نسخه اولشو خيلى خوشم اومده بود.
الان دو دلم اينو بخرم يا نه :D
شرايط كار و زندگى واقعا يجوريه ظرفيت عصبى آدمو به مرز بحران رسونده.

خلاصه كه دست به كنترلر تو استور موندم اينو بگيرم يا كرونوس يا گيرز :D
نه نرو سمتش .بلسفمس ۲ از نظر سختی در مقایسه با این مثل یه شوخیه.من بلسفمس ۲ را پلات کردم یکی دو تا باس سخت داشت ولی نه چلنج پلتفریمنگ خاصی داشت ونه پیچیدگی راه پیدا کردن و ....
سیلک سانگ از هالو نایتم به شدت سختره من یادمه فاینال باس هالونایت را فقط یک بار مردم و زدمش اینجا باس بوده بالای ۲۰ بار مردم تا بزنمش .
البته من شک ندارم تا چند ماه اینده بازی قطعا با اپدیت هایی که میگیره نرف میشه باز اون موقع منطقی تره بری سراغش.

• Like
Reactions: Rohshen and NHM
برای اینکه بازی یکم ساده تر بشه سه تا آیتم کلیدی هست که باید بدست بیارین.اولی پرش دوم هست. دومی آپگرید سوزن که خیلی مهمه. کافیه دو بار این اپگرید رو انجام بدین تا قدرت ضربات دو برابر بشه. سومی هم نوار سلامت رو از ۵ به ۷ برسونین.
الان بازی برای من از حالی خیلی سخت به سخت تبدیل شده و جز چند تا چالش باقی رو راحت رد کردم.
پول هم که به وفور پیدا میشه و بعد از نیم ساعت پلی دادن تو سیتادل راحت یه هزار تا نصیبم میشه و با کمی بهره میرم به گردنبند تبدیلشون میکنم.

بستگی به شرایط و علایق خودت داره . من به عنوان یک ایرانی که از سختی های واقعیت و زندگی به گیم پناه میارم ترجیح میدم تو دث استرندینگ پیاده روی کنم و قیافه زیبای بانو لئا سیدو رو ببینم تا اینکه هزار و صد و سی و شش بار به عنوان یک حشره بمیرم و کشف کنم در دنیای گیم هم یک لوزرم ( گذشت اون زمان که اعصاب بازی سخت داشتیم)
بهترین کامنت ۲۰۲۵ فروم :))

آقا GG EZ :-" :D

خوب من اولین اندینگ رو صرفا با زدن Grand Mother Silk گرفتم، ولی درصد Completion رو نزد طبیعیه؟
View attachment 392833
متاسفانه تو ردیت مقدار کمی اسپویل شدم :D

خلاصه اینکه الان اکت 3 هم نرسیدم، کلی کانتنت مونده که باید برم

ظاهرا باید اول همه کوئست های Wish Board رو انجام بدی تا اکت 2 تموم بشه

اقا من نمیخوام بازی آپدیت بشه، جایی تو ps5 نیست اپدیت اتوماتیک رو خاموش کرد؟!

نمیخوام آسونش کنن
بازی آسون نمیشه.
مطمئن باش سختی خودش رو حفظ میکنه ولی کمی بالانس تر میشه.

این تو همه بازیها بوده.
چه نسخه قبلی، چه بازیهای فرام سافتور و...
اصلا در موردش فکر نکن.

در ضمن اینطوری هم نیست که یکشبه همه باسها رو نرف کنن.
این یه روند که تو چندتا آپدیت انجام میشه.
ممکنه حتی یک باس رو باف کنن.

متاسفانه تو ردیت مقدار کمی اسپویل شدم :D

خلاصه اینکه الان اکت 3 هم نرسیدم، کلی کانتنت مونده که باید برم

ظاهرا باید اول همه کوئست های Wish Board رو انجام بدی تا اکت 2 تموم بشه
این کوئست های wish board رو همیشه میشه انجام داد یا بازی نقطه بی بازگشت داره که بعضی از کوئست ها از بین برن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or