Multi Platform Hollow Knight: Silksong

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
187059

188011

ناشر: Team Cherry
سازنده: Team Cherry
سبک: Action-Aventure, Metroidvania
تاریخ عرضه: نامعلوم
پلتفرم ها: PC, Switch, Xbox One, Xbox Series X|S

حماسه شوالیه سوسکی ما و نبردش با شوالیه تباه و تهی و آزاد کردن Hollownest از چنگال نفرین Radiance از آن تریپ قصه هایی بود که ابعاد، جزئیات و احساسات ساکتش در حد عناوینی مانند Dark Souls رخ نشان می دادند.
حال نوبت تک فرزند حرام زاده ی شاه مرحوم HollowNest، شوالیه عنکبوتی دوست داشتنی نسخه اول بازی، hornet است که با نخ و سوزن خود قصه ی Hollow Knight را در سرزمین جدیدی ادامه دهد. سرزمینی که رنگ های آهنگین، نخ و ابریشم آن را کنترل می کند.

جزئیات منتشر شده از بازی:

• هورنت از نایت سریعتر و آکورباتیک تره کلا
  • میشه تو بازی لبه پلتفرم ها رو گرفت یا ازشون آویزون شد
  • از اون جا که هورنت کلا سریعتر از نایته، Team Cherry یه رویه دیگه واسه دیزاین دشمن ها و باس های بازی در نظر گرفته
  • موقع انیمیشن گرفتن لبه ها اگه فریم کنسل کنید بیشتر ارتفاع می گیرید (یه چی مشابه سیستم لبه گیری و ارتفاع گیری سری بتمن آرکام)
  • دشمن ها پیچیده تر اند
  • یه نوع دشمن هست که خودشو تو قالب یه جمجمه ول شده مخفی می کنه تو محیط
  • یه نوع دشمن دیگه هم هستن که شبیه Moss Charger های بازی اول اند ولی شتاب شون بیشتر، پترن حرکتی شون هم پیچیده تره
  • جادو تو Pharloom اون قدره گسترده نیست مثل Hollownest ولی عوضش مراسم های مذهبی و رفتارهای کالت ماننده که بیشتر رایج ـه تو این سرزمین

• بازی جوری شروع میشه که شما رو دوباره با سیستم های قدیمی و جدید عادت بده
  • بازی از Moss Grotto شروع میشه (که تو E3 2019 ازش نمایش داشت بازی) و بعد میره منطقه مذابی Boneforest که از بازی اول حذف شده بود و بعدش به مناطق گسترده تر ادامه پیدا می کنه
  • خیلی از دشمن های اول بازی و تله های محیطی می تونن دو تا از جون شما کم کنن
  • به جای Soul، هورنت قابلیت Bind داره که با ابریشم هایی که با زدن دشمن ها جمع می کنه میتونه خودش رو هیل کنه (زخم هاشو بدوزه :D)
  • این بار با هر بار استفاده از Bind جای یه ماسک، سه تا ماسک هیل میشن
  • آری گیبسون میگه بازی یه جور طراحی شده که اکثرا یا جون تون پره یا رو لب مرگید و مدام بین این دو وضعیت جابجا میشید
  • تسبیح و Bead هایی که بین راه پیدا می کنید میتونن تبدیل به واحد پولی بازی شن
  • بازی یه سیستمی داره که اگه تسبیحاتون رو بند کنید بعد مرگ از دستشون نمیدید. (یه سیستم بانک مانند)
  • یه سری از مغاره دارهای بازی اند که تسبیحاتون رو براتون بند می کنن

• نزدیک 100 تا نیمکت تو بازی وجود داره که وقتی بهشون نزدیک شید از زمین میزنن بیرون که حکم سیو پوینت بازی رو دارن
  • درجه سختی بازی تنظیم شده که تقریبا اندازه همون بازی اول باشه
  • کسایی که بازی اول رو بازی نکردن هم راحت میتونن بپرن رو این بازی
  • هورنت یه سری ابزار و ایتم مصرفی داره که میتونه رو نیمکت ها با Shell Shard هایی که از دشمن ها میگیره، احیا شون کنه
  • آیتم ها اینان:
  • – Pimpillo Bomb: area-of-effect blast
    – Sting Shards: extend spikes in mid-air or when struck with a weapon
    – Straight Pins: can be thrown like kunai
    – Straight Pins can be modified to become Tri-Pins to throw three at once
  • که این آیتم ها و نحوه ساختشون رو تو بازی از NPC های بازی یاد میگیرید

• بر خلاف نایت، هورنت Silent Protagonist نیست و شخصیت ثابت و دیالوگ های خودشو داره
  • هدف کلی بازی رسیدن به Citadel ـه که بالاترین نقطه تو نقشه بازیه و کلا تم بازی و طراحی مراحلش تمرکز عظیمی رو این "بالا رفتن" دارند
  • سیستم کوئست ها و Task های NPC ها تو این بازی هم هست
  • میتونید میزان پیشروی تون تو این Task ها رو از طریق بیلبوردهای پخش شده تو بازی دنبال کنید
  • Task ها از پیدا کردن نقا مخفی تا چالش های اکشن متنوع اند
  • کامپوزیشن بازی و آهنگ هاش این بار هم دست کریستوفر لارکین (Composer نسخه اول) ـه
  • هورنت خیلی از تکنیک های مبارزه شو بعد از اسیر شدن تو اول بازی به مرور از دست میده و بعد از شروع حسابی تک تک شون رو به مرور به کمک Weaver ها به دست میاره

[محتوای تاپیک به مرور آپدیت می شود]

آخرین ویرایش:
بعد از شاید 10 سال اولین بازی هست که روز عرضه خریدم . به شدت ذوق دارم گذاشتم دانلود بشه و دیگه تو این تاپیک نمیام فقط چرا حجمش کمه انقدر ؟ امیدوارم artwork ها و کلا asset های بازی low resolution نباشن مثل هولونایت 1 .

Hollow Knight نسخه ی Voidheart، تو رو با یک جهان بسیار عمیق، غمبار و سراسر Lore آشنا میکنه. برای اینکه زودتر به Silksong برسی، نسخه اول رو قربانی نکن. علت اینکه انقدر هایپ واسه بازی بالاس، صرف گیم پلی هالو نایت نیست. داستانی که ما تو نسخه اول تجربه کردیم، مچاله مون کرده بود. این نیم میلیون نفر و بیشتر از اون که میبینی تو سرورها جمعن، تشنه ی هنر و داستان سرایی مینیمالی ان که هالو نایت به زیباترین شکل طراحی و اجراش کرد. مطمئنم در این 2.5 گیگی که تدارک دیدن، ساعت ها عشق و تجربه گیر گیمر جماعت میاد. این شخصیت هورنت رو باید بری ببینی چه افسانه ای بود در نسخه ی یک.
نمیدونم رو چه حسابی شما و @Sepi_60 فک کردید هالو نایت اولیو بازی نکردم. چند سال پیش تمومش کردم (همه باسها)
فقط گفتم پدیده جالبیه که الان شص هزار نفر نشستن هالو نایت اولیو بازی میکنن درحالی که جدیدش موجوده.
داستان سریالی هم که نیست داستان پراکنده محیطی داره مث گیم های فرام سافت

پ.ن: بالاخره موفق شدم بخرمش. میریم که داشته باشیم :D
از الان به باس های سیلک سانگ اعلام میکنم که چرب کنید اومدم
proceeds to die to the first boss:D

نسخه جدید فرار که نمیکنه! قیمتش که مفته روی گیم پس هم تازه اومده و حالاحالاها هست!
کسی نسخه اول رو اگه نزده سر فرصت بشینه اول اونو تموم کنه بعد بیاد سراغ سیلک‌سانگ! حیفه یهو بپرین سراغ نسخه جدید! :D

• Like
Reactions: graywolf
من متاسفانه امشب خیلی نزدیک بود تصادف کنم، اما در نهایت داخل یک چاله افتادم و یکم آسیب دیدم.( شانس آوردم چیز خاصی نیست، اما پام یکم ضرب دید) نمیرسم بیام خونه بازی رو بازی کنم.
فردا از خجالت بازی در میام.:(:دی
اما خب همین الانم خیلی هایپ هستم.

الان یکی که نمی‌دونه سیلک‌سانگ رو چطور می‌نویسن توی گیم پس می‌تونه پریلود کنه و آماده باشه، بعد ما به بدبختی بعد از عرضه دانلود کنیم. حداقل جلوی گیم پس رو می‌گرفتن که کامل رعایت باشه، انصاف نیست ~X(
ربطی به گیم پس نداره Xbox کلا هر چی که دیتاش رو استور بیاد رو میذاره با اپ موبایل دانلود کنی حتی اگر بازی رو نداشته باشی :D

• Like
Reactions: all4u
در بخش هنری، ویژوال و نورپردازی، کاملانسخه‌ی اول را پشت سر گذاشته است. شروع بازی جذاب است و اکشن آن همچون نسخه‌ی اول، با کیفیتی عالی ارائه می‌شود و احتمالا حتی فراتر خواهد رفت. موسیقی نیز در بالاترین سطح ممکن است وقتی آهنگساز لارکین باشد، انتظار دیگری هم نمی‌توان داشت.
پلتفرمینگ با هورنت بسیار روان‌تر و راحت‌تر شده طول پرش‌های عادی او تقریبا با دبل‌جامپ نسخه‌ی پیشین برابری می‌کند. حدود سه ساعت در بازی تنها به جلو رفتم، با دو باس روبه‌رو شدم: باس اول را در راند اول شکست دادم، اما باس دوم که شبیه یک هزارپای بزرگ بود، پس از پنج راند مغلوب شد. در واقع او را رام کردم تا بتوان با کمکش بین نقاط مختلف بازی سریع‌تر جابه‌جا شد.
حقیقتا بازی به معنای واقعی کلمه زیباست و می‌توان در آن غرق شد همچون رویایی تاریک که باید به سوی نور حرکت کرد. امیدوارم در ستیز با تاریکی خود، به آن تبدیل نشویم،چون هر نوری که خاموش شود، راهی جز گم‌شدن در رویاهای بی‌پایان شب باقی نمی‌ماند.

خب اونطور که از شواهد بر میاد آخر هفته منم خالی شد>:)
حالا نمیدونم تایمم رو چطور بین Cronos و Hell is US و این دو بعدی بیخودِ پیکسلی تقسیم کنم.

ولی انصافا سیلکسانگ سر اون دوتا بازی رو خورد و محوشون کرد.
مظلوم Cronos که تازه انتشار رسمیش فرداست:(

باز خوبه که Borderlands 4 یه 8-7 روز دیگه میاد وگرنه این دوتا بازی کلا این ماه رو قبضه میکردن.
البته باز هم فکر میکنم بازیهای دیگه این ماه خیلی تحت تاثیر این دوتا بازی قرار میگیرن و اون فروشی که باید رو تجربه نمیکنن.
باز خوبه ایشون 20 دلاریه و جیب پلیرها رو اونقدری خالی نمیکنه که نتونن برن سمت بازیهای دیگه این ماه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or