Multi Platform Hogwarts Legacy

سازنده
Avalanche Software
تاریخ انتشار
February 2023
ناشر
Warner Bros. Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
598900.png

Hogwarts Legacy
توسعه دهنده: Avalanche Software
توسعه یافته :Disney Infinity
ناشر: Warner Bros. Interactive Entertainment
پلتفرم: ALL CONSOLE GEN 8&9 , PC
ژانر: Action RPG / Open Word
تاریخ عرضه: 21 بهمن ماه
➿➿➿➿➿➿➿➿➿
اطلاعات:

▪️دکوراسیون Hogwarts بسته به فصل تغییر خواهد کرد
▪️تعداد NPC ها در بازی بسیار زیاد خواهد بود
▪️تمرکز تیم بازی فقط روی همین نسخه ی Hogwarts Legacy بوده ولی خب استودیوی Avalanche ضمن اینکه دنبال اینن که یه تجربه عالی از Wizarding World به وجود بیارن، بسته به موفقیتشون احتمال تبدیلش به یک فرانچایز وجود دارد

آخرین اطلاعات:
▪️بازی دارای 34 مدل دشمن
▪️26 اسپل
▪️57 ماموریت فرعی
▪️2 بتل آرنا و 95 Merlin trials ست

سیستم مورد نیاز:
IMG_20220826_054723_913.jpg

به روز می شود...

‏ویدیوی کامل State of Play از هاگوارتز لگسی که قرار است در تعطیلات 2022 منتشر شود
Link

🔹🔹🔹

New 4K screens from HogwartsLegacy
IMG_20220318_123854.jpg IMG_20220318_123850.jpg
IMG_20220318_123843.jpg IMG_20220318_123839.jpg
با تشکر از @.Amirone بابت کار بسیار زیبایِ گرافیکیشون

آخرین ویرایش:
تازگی بازی رو شروع کردم، بعد از شخصی سازی کارکتر که البته اونقدری که انتظار داشتم عمق نداره یک چیزی توجهمو جلب کرد، وقتی وارد هاگوارتز شدم از ورژن کارکتر خودم چندین نمونه NPC کپی برابر اصل مشاهده کردم! همون صحنه اول خوشامدگویی که روبروی خودم قرار گرفتم همچین حسی داشتم, چون کاستوم کردن کارکتر به بخش های محدودی خلاصه شده انتظار نداشتم بصورت رندوم از کارکترهای لیست درون بازی به این شکل آشکار استفاده کنن
spider-man-double.jpg

نکته بعدی موسیقی متنای عجیب غریب و رندومه که اصلا به محیط نمیخوره!

من فکر میکردم این قضیه موسیقی های بازی فقط رو مخ منه. کلا حس میکنم یه سری موسیقی بی ربط رو دارن رو حالت شافل پخش میکنن. تو یکی از سالن ها مدام استرینگ کوآرتت شوبرت داره پخش میشه، میری تو یه برج نوکتورن شوپن هست، بعد یه جا یه تابلو داره لوت میزنه، موسیقی مین منیو که کلا یه دنیای دیگه است و متوجه نمیشم چه ربطی به دنیای جادویی بازی تو انگلیس قرن 19 داره؟ کلا هر جا میری یه چیز بی ربط داره پخش میشه.

من فکر میکردم این قضیه موسیقی های بازی فقط رو مخ منه. کلا حس میکنم یه سری موسیقی بی ربط رو دارن رو حالت شافل پخش میکنن. تو یکی از سالن ها مدام استرینگ کوآرتت شوبرت داره پخش میشه، میری تو یه برج نوکتورن شوپن هست، بعد یه جا یه تابلو داره لوت میزنه، موسیقی مین منیو که کلا یه دنیای دیگه است و متوجه نمیشم چه ربطی به دنیای جادویی بازی تو انگلیس قرن 19 داره؟ کلا هر جا میری یه چیز بی ربط داره پخش میشه.
خود قلعه رو خیلی فاخر ساختن
Room of Requirement هم منو یاد بازی Beauty & the Beast میندازه (که سالهای سال پیش برای دختر خواهرم خریدمش).
که البته اون ambient سرد با moonlight ش خیلی خیلی خیلی قشنگه

جارو سواریش هم اصلاً بمن حال نداد، برداشتن pitch control رو گذاشتن روی استیک راست، yam control رو روی استیک چپ. چه وضعشه. اصلاً نمی تونم کنترل کنم و مانور بدم.
کلاً بازیش تا الان که من دیدم بیشتر برای گروه سنی الف، یا دیگه نهایتش ب بوده :D، کودک درونمون بیشتر مشغول بوده تا خودمون!

رفقا تو کتاب هم شخصیت سیاه پوست داشت،هم شخصیت هندی،هم شخصیت آسیایی و هم اینکه بعدا خود رولینگ در مورد تمایلات شخصی دامبلدور صحبت کرده بود.یعنی حتی منبع اصلی هم مشکلی با این قضایا نداشته که برخی از دوستان دارند.در واقع گیر دادن به این موارد دقیقا مانند کار اون کسانی هست که به دلایل مسخره قصد تحریم بازی رو داشتند.

رفقا تو کتاب هم شخصیت سیاه پوست داشت،هم شخصیت هندی،هم شخصیت آسیایی و هم اینکه بعدا خود رولینگ در مورد تمایلات شخصی دامبلدور صحبت کرده بود.یعنی حتی منبع اصلی هم مشکلی با این قضایا نداشته که برخی از دوستان دارند.در واقع گیر دادن به این موارد دقیقا مانند کار اون کسانی هست که به دلایل مسخره قصد تحریم بازی رو داشتند.
صرفاً برای اینکه توضیح داده باشم؛ چرا اتفاقاً مشکلشون مشخصاً با خود شخص رولینگه (درست یا غلطش رو کاری ندارم)

رولینگ حامی و هم‌فکر گروهیه که خودشون رو TERF مخفف Trans-Exclusionary Radical Feminists می‌دونن. گروهی از زنان فمنیست که از لحاظ فکری باورشون اینه که زنان ترنس با زنان cisgender نباید تو یک دسته قرار بگیرن. اعتراض‌ها از جانب ترنسجندرهاست عمدتاً، نه همه جامعه LGBTQ

صرفاً برای اینکه توضیح داده باشم؛ چرا اتفاقاً مشکلشون مشخصاً با خود شخص رولینگه (درست یا غلطش رو کاری ندارم)

رولینگ حامی و هم‌فکر گروهیه که خودشون رو TERF مخفف Trans-Exclusionary Radical Feminists می‌دونن. گروهی از زنان فمنیست که از لحاظ فکری باورشون اینه که زنان ترنس با زنان cisgender نباید تو یک دسته قرار بگیرن. اعتراض‌ها از جانب ترنسجندرهاست عمدتاً، نه همه جامعه LGBTQ
رفیق من خودم در جریان وقایع هستم و تو تاپیک امتیازات گفته بودم که حرف های رولینگ نفرت پراکنی هست،ولی مشخصا صحبت هاش ربطی به این بازی و تحریم کردنش ندارد.

بعضی از دوستان به یک چیزایی گیر میدن که آدم ... !
طرف (شخصیت اصلی) تو دنیای بازی جارو! جارو رو میزنه زیر پاش 100 پا اوج میگیره این سر مپ تا اون سر نقشه رو سیر میکنه ,
یا نمیدونم دست میکنه تو لباسش ریشه های کاهو رو میکشه بیرون , کاهوئه جیغ میکشه دشمن ها کر میشن! بعد براتون عجیبه تو قرن 19 انگلستان هندوستانی یا آسیایی یا ... وجود داره ؟ :D:-??
یا نمیدونم اهمیت دادن به اینکه چپ چی گفت / راست چیکار کرد / پس کامیونیتی اینکارو کرد / نتیجش این شد ... ول کنید بره آقا
به نظر میاد دیگه به هر زوری شده میخواین خودتون رو از لذت بردن گیم بندازین که به این مسائل کمترین/بیشترین اهمیتی می دید :-??

لذت ببرید از چیزی که بعد این همه سال با این کیفیت برای این دنیا ساخته و عرضه شده ✌️

من حدودا 35 ساعت بازی کردم و واقعا برام جذاب بوده کلیت گیم , جالبه 35 ساعت بازی کردم و فقط 31% بازی رو گذروندم , اینقدر که بازی کالکتیوهای مختلف داره این سمت اون سمت برای جمع کردن . بعید میدونم بازی ی تو صنعت ویدئو گیم باشه که این حجم کالکتیو داشته باشه! هرجا میری یه شالگردن / یه کت / یه کلاه یه نامه یه کارت ...
از پاترهد ها سئوالم اینه واقعا همه ی این کالکتیو ها تو سری تعریف شدست ؟ مثلا الان من بالای 25 مدل فقط لباس دارم . همشون خاطره انگیزن ؟ :D

دوتا مشکل بزرگ هم دارم با بازی - یکیش چیدمان دکمه های کنترله - بس که عجیبه نسبت به باقی ویدئو گیم ها - آخه پری با مثلث ؟ بعد اون وسط 16 مدل اسپل رو با R2 بالا - R2 راست ... نمیشه جابجا کرد که 8-| یهو اون وسط یادت بره R2 بگیری میری صفحه ی چیدمان اسپل ها یا تو دهن دشمن Revelio میزنی 8-| :D واقعا دکمه های کنترلر برای این بازی کمه ...
دومیش هم سیستم هسته ی فایتینگ بازیه , این لعنتی کاراکتر اصلی وقتی میخواد اسپل بزنه جفت پاهاش رو زمین ثابت میمونه , انگار بیس بازی بر اساس دفاع و بعد حمله شکل گرفته شده باشه - نمیتونی مداوم حرکت داشته باشی (مثلا هورایزن که با کمان الوی میتونی حرکت کنی) . حالا این وسط یکی شیلدش زرده / یکی قرمزه / یکی بنفشه ... :D قشنگه ها - اما یکم عجیبه / یکهو مغز آدم وسط فایت فریز میشه (رو درجه سختی هارد)

در آخر هم کاش اینها که اینقدر بازی رو تاخیر زدن / 6 ماه هم بیشتر تاخیر میزدن فتومد رو به بازی اضافی میکردن از روز اول , خیلی عجیبه همچین بازیی با این حجم از خاطره سازی برای فن ها و ویژال (کماکان من نظرم اینه گرافیک بازی خوبه - مخصوصا روی مد 30 فریم Raytracing) , همچین قابلیتی رو نداره , که اگر داشت چقدر برای خود بازی تبلیغ مثبت می شد :-??

آخرین ویرایش:
هایپ دوستان باعث شد بیخیال بازی کردن تو تعطیلات عید بشم و برم سراغ بازی :D فقط یه پیشنهاد به دوستانی که بازی میکنند، وارد تنظیمات hud بشین و minimap و اسلات های جادو رو غیرفعال کنین، یعنی تو حالت عادی فقط magic و heath نشون داده بشه .واقعا حس خیلی بهتری میده و ادم بیشتر درگیر جزئیات بازی میشه. واسه مسیر یابی کوئست ها هم از dpad بالا استفاده کنین.

لعنت به شماها :D نه به اون اوایل که بازی بیچاره رو لیگ زرد قرار داده بودید نه الان که همش تعریف تمجید میکنید. اخر ببینم میتونید هفتاد یورو از جیب من بکشید بیرون سر هاگوارتز :D

لعنت به شماها :D نه به اون اوایل که بازی بیچاره رو لیگ زرد قرار داده بودید نه الان که همش تعریف تمجید میکنید. اخر ببینم میتونید هفتاد یورو از جیب من بکشید بیرون سر هاگوارتز :D
عزیزم با هشتاد سنت هم میتونی اشتراکی بگیریش،بازی که انلاین نداره.

خوب منم دانلود بلاخره تموم شد و ی ساعتی بازی کردم
در مورد بازی هنوز حرفی ندارم ولی به نظر فان میاد :دی
بیشتر می خواستم اوضاع پرفورمنس رو شخصا تست کنم
اول بگم که من روی 2k بازی می کنم و مشخصات اصلی سیستم اینه

intel 9900ks
rtx 3080
32gb ram
mp600pro nvme 2tb

بدون RT بالاترین تنظمیات میانگین 100 فریم میگیرم که 80 هم دراپ می کنه و نکته ایی که واسم عجیبه استفاده خیلی زیاد بازی از رم هست
بازی رو استارت که کردم 15 گیگ پر شد و بعد از 1 ساعت حدود 20 گیگ رم رو اشغال کرد!
همچنین vram روی 2k براحتی 8 گیگ رو پر می کنه و عملا کارتهای 8 گیگ با اینکه قدرت پردازش داره باید کمی تنظیمات رو پایینتر بیارن که مموری گرافیکشون پر نشه
در مورد پردازنده اما بر خلاف بنچمارکهایی که دیدم برای من بیشتر از 40% مشغول نشد و معمولا اطراف 30% بود
حالا بیشتر جلو برم شاید توی محیط کاملا باز پردازنده هم بیشتر مشغول بشه
اما با rt عملا فریم 30 میرسه و اصلا برای من قابل تحمل نیست :دی حالا بیشتر بازی کنم ویدیو هم میگیرم

Attachments

• HogwartsLegacy_2023_02_13_18_38_52_346.jpg
    HogwartsLegacy_2023_02_13_18_38_52_346.jpg
    1.9 MB · مشاهده: 26
  • HogwartsLegacy_2023_02_13_18_40_40_502.jpg
    HogwartsLegacy_2023_02_13_18_40_40_502.jpg
    1 MB · مشاهده: 17
  • HogwartsLegacy_2023_02_13_18_40_37_261.jpg
    HogwartsLegacy_2023_02_13_18_40_37_261.jpg
    963.5 KB · مشاهده: 16
  • HogwartsLegacy_2023_02_13_18_40_53_522.jpg
    HogwartsLegacy_2023_02_13_18_40_53_522.jpg