بعضی از دوستان به یک چیزایی گیر میدن که آدم ... !
طرف (شخصیت اصلی) تو دنیای بازی جارو! جارو رو میزنه زیر پاش 100 پا اوج میگیره این سر مپ تا اون سر نقشه رو سیر میکنه ,
یا نمیدونم دست میکنه تو لباسش ریشه های کاهو رو میکشه بیرون , کاهوئه جیغ میکشه دشمن ها کر میشن! بعد براتون عجیبه تو قرن 19 انگلستان هندوستانی یا آسیایی یا ... وجود داره ؟
یا نمیدونم اهمیت دادن به اینکه چپ چی گفت / راست چیکار کرد / پس کامیونیتی اینکارو کرد / نتیجش این شد ... ول کنید بره آقا
به نظر میاد دیگه به هر زوری شده میخواین خودتون رو از لذت بردن گیم بندازین که به این مسائل کمترین/بیشترین اهمیتی می دید
لذت ببرید از چیزی که بعد این همه سال با این کیفیت برای این دنیا ساخته و عرضه شده
من حدودا 35 ساعت بازی کردم و واقعا برام جذاب بوده کلیت گیم , جالبه 35 ساعت بازی کردم و فقط 31% بازی رو گذروندم , اینقدر که بازی کالکتیوهای مختلف داره این سمت اون سمت برای جمع کردن . بعید میدونم بازی ی تو صنعت ویدئو گیم باشه که این حجم کالکتیو داشته باشه! هرجا میری یه شالگردن / یه کت / یه کلاه یه نامه یه کارت ...
از پاترهد ها سئوالم اینه واقعا همه ی این کالکتیو ها تو سری تعریف شدست ؟ مثلا الان من بالای 25 مدل فقط لباس دارم . همشون خاطره انگیزن ؟
دوتا مشکل بزرگ هم دارم با بازی - یکیش چیدمان دکمه های کنترله - بس که عجیبه نسبت به باقی ویدئو گیم ها - آخه پری با مثلث ؟ بعد اون وسط 16 مدل اسپل رو با R2 بالا - R2 راست ... نمیشه جابجا کرد که
یهو اون وسط یادت بره R2 بگیری میری صفحه ی چیدمان اسپل ها یا تو دهن دشمن Revelio میزنی
واقعا دکمه های کنترلر برای این بازی کمه ...
دومیش هم سیستم هسته ی فایتینگ بازیه , این لعنتی کاراکتر اصلی وقتی میخواد اسپل بزنه جفت پاهاش رو زمین ثابت میمونه , انگار بیس بازی بر اساس دفاع و بعد حمله شکل گرفته شده باشه - نمیتونی مداوم حرکت داشته باشی (مثلا هورایزن که با کمان الوی میتونی حرکت کنی) . حالا این وسط یکی شیلدش زرده / یکی قرمزه / یکی بنفشه ...
قشنگه ها - اما یکم عجیبه / یکهو مغز آدم وسط فایت فریز میشه (رو درجه سختی هارد)
در آخر هم کاش اینها که اینقدر بازی رو تاخیر زدن / 6 ماه هم بیشتر تاخیر میزدن فتومد رو به بازی اضافی میکردن از روز اول , خیلی عجیبه همچین بازیی با این حجم از خاطره سازی برای فن ها و ویژال (کماکان من نظرم اینه گرافیک بازی خوبه - مخصوصا روی مد 30 فریم Raytracing) , همچین قابلیتی رو نداره , که اگر داشت چقدر برای خود بازی تبلیغ مثبت می شد