Multi Platform Hogwarts Legacy

سازنده
Avalanche Software
تاریخ انتشار
February 2023
ناشر
Warner Bros. Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
598900.png

Hogwarts Legacy
توسعه دهنده: Avalanche Software
توسعه یافته :Disney Infinity
ناشر: Warner Bros. Interactive Entertainment
پلتفرم: ALL CONSOLE GEN 8&9 , PC
ژانر: Action RPG / Open Word
تاریخ عرضه: 21 بهمن ماه
➿➿➿➿➿➿➿➿➿
اطلاعات:

▪️دکوراسیون Hogwarts بسته به فصل تغییر خواهد کرد
▪️تعداد NPC ها در بازی بسیار زیاد خواهد بود
▪️تمرکز تیم بازی فقط روی همین نسخه ی Hogwarts Legacy بوده ولی خب استودیوی Avalanche ضمن اینکه دنبال اینن که یه تجربه عالی از Wizarding World به وجود بیارن، بسته به موفقیتشون احتمال تبدیلش به یک فرانچایز وجود دارد

آخرین اطلاعات:
▪️بازی دارای 34 مدل دشمن
▪️26 اسپل
▪️57 ماموریت فرعی
▪️2 بتل آرنا و 95 Merlin trials ست

سیستم مورد نیاز:
IMG_20220826_054723_913.jpg

به روز می شود...

‏ویدیوی کامل State of Play از هاگوارتز لگسی که قرار است در تعطیلات 2022 منتشر شود
Link

🔹🔹🔹

New 4K screens from HogwartsLegacy
IMG_20220318_123854.jpg IMG_20220318_123850.jpg
IMG_20220318_123843.jpg IMG_20220318_123839.jpg
با تشکر از @.Amirone بابت کار بسیار زیبایِ گرافیکیشون

آخرین ویرایش:
امروز داشتم یه مقاله از این جماعت میخوندم که بر عکس همیشه این بار وقتی هیجان و فروش بالای بازی رو دیدند جبهه رو عوض کردن و گفتن این دنیا دیگه متعلق به رولینگ نیست بلکه هواداران اون رو پر بار کردن!!! نباید موفقیت های هری پاتر و هاگوارتز لگسی رو به پای رولینگ نوشت!
دیدن آب قطعه میخوان کانال رو عوض کنن!
امیدوارم بیش از این تو دهن این جماعت از همه شاکی بخوره که فکر میکنن حالا چهار تا رسانه برای موج سواری بهشون بها داده کل دنیا طرفشونه.
هر گرایشی داری خوب یا بد مال خودت ولی هرکسی در هر جایی حق داره ابراز عقیده کنه. تو خودتم عقاید میلیاردها نفر رو زیرپا گذاشتی و مثلا ترنس شدی. نوش جونت ولی یکی هم دوست داره عقیده مخالف تو داشته باشه.

بلاخره به دستم رسید.
20230210_131821.jpg

آخرین ویرایش:
خب
یکساعتی پیش رفتم
نمی دونم فقط من حس می کنم اینا به زور دارن black life matters و هندو لایف مترز رو تو پاچه مون می کنن یا بقیه هم همچین احساسی داشتن؟
چرا استاد charms هندوئه؟
چرا باید من رو با یه دختر اوگاندایی از گریفیندور برای چارم تست مچ کنه؟
فقط مونده بود این وسط جرج فلوید بیاد با قایق موتوری از وسط قلعه رد بشه…

بیشتر برم جلو ببینم چی به چیه
اینطوری که من احساس می کنم، یه نیم ساعت دیگه باید با تفکرات رنگین کمونی پذیرایی بشم…

خب
یکساعتی پیش رفتم
نمی دونم فقط من حس می کنم اینا به زور دارن black life matters و هندو لایف مترز رو تو پاچه مون می کنن یا بقیه هم همچین احساسی داشتن؟
چرا استاد charms هندوئه؟

اینطوری که من احساس می کنم، یه نیم ساعت دیگه باید با تفکرات رنگین کمونی پذیرایی بشم…
اینا مجبور شدن سر حواشی JK Rowling این کارارو بکنن.
جلوتر بری کارکتر ترنس هم هست :D

خب
یکساعتی پیش رفتم
چرا استاد charms هندوئه؟

اولا این قضیه دیگه یک روال جهانی شده و تو تمام آثار میشه دید ولی تو فیلم های هری پاتر از قبل این قضایا بوده و شاهد نژاد های مختلفی بودیم این آخرم که دانبلدور معلوم شد چیکارست :|

• Like
Reactions: Faruk
برای دوستانی که کتاب ها و فیلم هارو تجربه نکردن و نمیدونن الان میتونن این عنوان بازی کنن و ازش لذت ببرن یا نه

Primagames
با تجربه ای که بدستم اومده خیر برای یه فرد پاتر هد مثل خودم که الانم میتونم برم بازی تالار اسرار رو بازی کنم و سرگرم بشم باهاش. ولی فعلا تب و تاب هری پاتریم افتاده بخصوص که سر قضیه ادامه دار نشدن سری جانوران شگفت انگیز ضدحال خوردم یه جوری انگار به بن بست خورد. همیشه پاترهدها بودند که بازی های هری پاتر رو حمایت کردن

عظمت و بزرگی هاگوارتز رو عالی دراوردن.
به طرز عجیبی پر از سوراخ و جاهای مخفیه که گشتنش خسته کننده نمیشه.
یه ماموریت اصلی گرفتم برم که سر راه خوردم به ماموریت فرعی.گفتم اینو برم.تو راه رسیدن به جایی که گفته بود اینقدر غرق کارای جانبی و حل کردن پازل و جاهای مخفی شدم که دیدم اصلا رفتم یه سر دیگه مدرسه و یساعتم از اون موقع گذشته.تازه من اول بازیم و عملا هیچ دسترسی خاصی ندارم.
جزییات این بازی اینقدر زیاده من وسواس گرفتم که هر اتاقی میرم همش باید اینور اونورو چک کنی مگه چیزی رو از قلم نندازی!
تا الانم فقط یبار به باگ خوردم و با توجه به بزرگی بازی چیز مهمی نبوده اصلا! خیلی خوبه این بازی، اون جماعت هیتر چقدر باید احمق و کله خر باشن که چنین تجربه ای رو بخاطر یسری دری وری از خودشون محروم کنن!

خب
یکساعتی پیش رفتم
چرا استاد charms هندوئه؟

بخدا من دیگه بریدم
اون از اون زنه که دنبال کار مرلین بود و اطلاعاتش رو زنش بهش داده بود
اینم از الان که باید پوشن برسونم دست فاطیما
وسط انگلستانه قرن ۱۸، بعد فاطیما!
ای خدا
0FCADF65-80AC-497B-9154-4503638F090C.jpeg

بخدا من دیگه بریدم
اون از اون زنه که دنبال کار مرلین بود و اطلاعاتش رو زنش بهش داده بود
اینم از الان که باید پوشن برسونم دست فاطیما
وسط انگلستانه قرن ۱۸، بعد فاطیما!
ای خدا
View attachment 284231

اون جا که اون زنه تو کافه امد صحبت کرد صداش کامل مرد بود من کمرم شکست.

من شخصا همیشه طرفدار دایورسیتی هستم، اما اینی که اینا دارن انجام میدن (کلا استدیوها) اسمش درآوردن ع..نه. یعنی به بی ربط ترین شکل ممکن و صرفا برای رفع تکلیف این حرکات رو میزنن، به طوری که منطق روایی و مکان/زمانی خودش رو از دست میده. از جمله همین معجون فروشه فاطیما، یا اون دختر اوگانداییه، که اتفاقا کلی هم از مدرسه جادوگری خودشون تعریف کرد، اما جواب نداد پس چرا همونجا نرفته و امده هاگوآرتس؟

آقا ولی بازی تو این ده ساعی که بازی کردم شاهکار بوده. دوست دارم وقتی تمومش کردم یه نیمچه نقدی براش بنویسم اینجا، و به تک تک جزییاتی که توش آوردن اشاره کنم. جزییات منظورم دیتیل های قلعه نیست، دیتیل های رواییه. مثلا تو هری پاتر یک، تو همون فصول اول که نویسنده داره در خصوص هری صحبت میکنه، میگه وقتی دنبالش کردن یهو از بالا پشتبوم یه خونه سر در میاره، ولی نمیدونه چطور رفته اونجا. این رو دقیقا یکی از شخصیت ها تو ابتدای داستان و موقعی که داره درباری گذشته خودش و اینکه کی فهمید جادوگره صحبت میکنه میگه. از این جور ریفرنس ها به کتاب خیلی خیلی هست. و قشنگ معلومه سازنده های بازی خوره هری پاتر بودن و کتاب هارو سوراخ کردن.

من یه مشکل بزرگی دارم با معما های بازی
مارو بچه 9 ساله فرض کردن؟
معما هایی که تا الان خوردم همش جمع 3 تا عدده
خب نمیزاشتین یکدفعه
نکته بعدی موسیقی متنای عجیب غریب و رندومه که اصلا به محیط نمیخوره!
همینطوری تو محیط میچرخی یه موسیقی پلی میشه و اکثرا هیچ ربطی به ماموریت نداره :D
شاید برای خیلیا مهم نباشه ها ولی برای من خیلی تو مخیه این دوتا
یه لودینگا میمونه که احتمالا پچ میدن! به درای اصلی میرسم تازه یادش میوفته باید لود شه فقط موندم پس از ssd استفاده شده یا نه؟ احساس میکنم به سبک نسل 8 بازی ساخته شده
غیر اینا مشکل دیگه ای واقعا ندیدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or