Multi Platform Hogwarts Legacy

سازنده
Avalanche Software
تاریخ انتشار
February 2023
ناشر
Warner Bros. Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
598900.png

Hogwarts Legacy
توسعه دهنده: Avalanche Software
توسعه یافته :Disney Infinity
ناشر: Warner Bros. Interactive Entertainment
پلتفرم: ALL CONSOLE GEN 8&9 , PC
ژانر: Action RPG / Open Word
تاریخ عرضه: 21 بهمن ماه
➿➿➿➿➿➿➿➿➿
اطلاعات:

▪️دکوراسیون Hogwarts بسته به فصل تغییر خواهد کرد
▪️تعداد NPC ها در بازی بسیار زیاد خواهد بود
▪️تمرکز تیم بازی فقط روی همین نسخه ی Hogwarts Legacy بوده ولی خب استودیوی Avalanche ضمن اینکه دنبال اینن که یه تجربه عالی از Wizarding World به وجود بیارن، بسته به موفقیتشون احتمال تبدیلش به یک فرانچایز وجود دارد

آخرین اطلاعات:
▪️بازی دارای 34 مدل دشمن
▪️26 اسپل
▪️57 ماموریت فرعی
▪️2 بتل آرنا و 95 Merlin trials ست

سیستم مورد نیاز:
IMG_20220826_054723_913.jpg

به روز می شود...

‏ویدیوی کامل State of Play از هاگوارتز لگسی که قرار است در تعطیلات 2022 منتشر شود
Link

🔹🔹🔹

New 4K screens from HogwartsLegacy
IMG_20220318_123854.jpg IMG_20220318_123850.jpg
IMG_20220318_123843.jpg IMG_20220318_123839.jpg
با تشکر از @.Amirone بابت کار بسیار زیبایِ گرافیکیشون

آخرین ویرایش:
دوستان کسی اطلاع داره بازی بطور میانگین و ماموریت های اصلی چد ساعت گیم پلی داره؟
درود
گمانم اون چیزی که شما دنبالشی بین 20 الی 25 ساعت و 100% کردنش رو هم گفتن حدود 60 الی 70 ساعت زمان میبره

دقیق تر:
  • Story Difficulty / Easy Difficulty = 15-20 Hours
  • Normal Difficulty = 20-25 Hours
  • Hard Difficulty = 25 Hours

• Story Difficulty / Easy Difficulty for 100% Completion = 60 Hours
  • Normal Difficulty for 100% Completion = 60-70 Hours
  • Hard Difficulty for 100% Completion = 70-80 Hours

درود
گمانم اون چیزی که شما دنبالشی بین 20 الی 25 ساعت و 100% کردنش رو هم گفتن حدود 60 الی 70 ساعت زمان میبره

دقیق تر:
  • Story Difficulty / Easy Difficulty = 15-20 Hours
  • Normal Difficulty = 20-25 Hours
  • Hard Difficulty = 25 Hours

• Story Difficulty / Easy Difficulty for 100% Completion = 60 Hours
  • Normal Difficulty for 100% Completion = 60-70 Hours
  • Hard Difficulty for 100% Completion = 70-80 Hours
فککنم از لحاظ مدت گیم پلی هم رده a plague tale: requiem باشه.اونم همینقده
واجب سد بازیو با درجه نرمال بریم حداقل

از اونجایی که برنامه بن کردن و نخریدن بازی این روانی‌ها به بن‌بست خورد و رکورد توییچ و استیم و کلا محبوبیت بازی خیلی داره فشار میاره بهشون، حالا تصمیم گرفتن بازی رو واسه اونایی که در حال تجربه‌اش هستن اسپویل کنن! حواستون باشه...
من با چند روز تاخیر قراره بازی کنم ولی کلا یه رویداد بزرگیه عرضه این بازی، هم چیزایی که ازش دارم می‌بینم خیلی سوپرایزکنندست و واسه خیلیامون مثل یه رویا میمونه،‌ هم اینکه کلا بحث پیرامونش بشدت فان شده و حرص خوردن روانی‌های ResetEra خیلی دلچسبه!

چه سرعتی داره فروش اکانت های اشتراکی این بازی تو سایت ها.
الان نگاه میکردم تا 30 بهمن همه اکانت ها رزرو شده
خودم سه روز پیش برای 24 ام اکانتمو رزرو کردم.
--------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن: برای لذت بیشتر از بازی دو فیلم اخر یعنی قدیسان مرگ 1و2 رو شروع کردم ببینم تا یاداوری بشه برام.

دوستان این بازی رو برای چی میخواستن بن کنن و نخرن ؟
نویسنده و خالق دنیای هری پاتر (جی کی رولینگ ) یه سری نظرات درباره Transgender جماعت داده بود که به مزاقشون خوش نیومده . اصلا ربطی به خود بازی نداره.

چی میشد این بازی رو ۱۵ سال پیش تو اوج تب هری پاتر میشد تجربه کرد؟

فوق العاده است. حتی بیشتر از توقعاتم.
کامبت بازی متنوع و به شدت فانه.
اکسپلوریشن بازی بی نقصه. واقعا اینقدر رمز و راز و لوکیشن مخفی و .... داده این هاگوارتز خسته نمیشی از گشتنش.
داستان هم از جنس tone و theme نزدیکترین چیزی که بهش میتونم بگم the Chambers of secrets عه. قطعا چیز دارکی نبوده مثل دو سوم آخر کتاب های هری پاتر ولی باز اون حس ادونچر و mystery و wonder دو کتاب اول رو داره. حداقل تا الان.
ولی نقطه قوت اصلی بازی خصوصا برا طرفدارای کتاب ها همون اکسپلوریشن محیط قلعه و اطراف و هاگزمید و ... است.

مراحل فرعی هم تا الان همه جالب بودن. اقلا یه داستان جالبی برا گفتن داشتن.

ایراد هم بخوام بگیرم یکی نبود فوتو مود که شدیدا جای خالیش حس میشه و ایراد دوم هم یه مقدار درجه ۲ و سطح پایین بودن UI و منوی اینونتوری و ... که حس بازی موبایل میده تو این بخش. کاش تو آپدیت ها درست کنن این بخش رو چون کار خاصی فک نکنم‌ داشته باشه.

پ.ن: بازی رو تماما از طریق Microsoft rewards خریدم. یه قرون پول ندادم ولی با این کیفیتی که داره اگه اون اپشن هم نبود هرجور شده میخریدم بازی رو

آخرین ویرایش:
تماشای عصبانیت احمق های ریست ارا و موج سوار های توییتر و توییچ خیلی جذابه. از اینا دیدید فقط ۳ تا اسکرین شان از متای بازی، آمار بیننده توییچ و پیش‌بینی های فروش براشون بفرستید تا melt down شون رو ببینید.

عشقتون روز عرضه Hogwarts اومده تیکه انداخته به بازی، مثلا خواسته بگه RPG های بهتری هست میتونه پلی بدین به جاش :)) درحالی که وقتی یه تیم بدون تجربه اومده همچین بازی ساخته و نمرات خوبی رو گرفته، انتظارات رو هم برآورده کرده، باید ازشون تعریف کرد نه اینکه اینطور Salty بشی.
Joanne Rowling و دنیایی که ساخته خیلی بزرگتر از اینهاست که با کنسل کالچر بکشنش پایین، رکورد بازدید توییچ رو هم زد. دیروز هم چک کردم حتی تو آمازون پیش فروش بازی Sold out شده بود :)) منتظر فروش بالای 10 میلیون باید بود.

شخصا من فقط بازیهای یه سری استودیو رو پیش خرید میکنم(Rockstar, Naughty Dog, Rocksteady) برای ماهایی که از بچگی با این دنیایی که رولینگ ساخته بزرگ شدیم نمیشد روز عرضه سمتش نرفت.
فروش بالای ۱۰ میلیون؟؟
لایف تایم این بازی اگه ۲۵ میلیون رو رد نکرد،من گیم زدن رو میزارم کنار

• Like
Reactions: voldmort
مپ بازی واقعا بزرگ و پر از جزئیاته
محیط هاش + موسیقی متن یه کاری میکنه آدم گذر زمان رو نفهمه
دیروز نشستم پاش دیدم ساعت 1 شب شده بدون اینکه متوجه گذر زمان شم
واقعا سازنده هاش رو تحسین میکنم. دمشون گرم

این تیکه اش خیلی خوب بود!!!
Further, you have so many more ways to spend your time; such as playing actual trans-supportive and made games like Celeste

چرا فکر میکنن ما وظیفه مونه به شکل اکتیو حمایت کنیم از یه اقلیتی؟ تنها وظیفه اخلاقی که به گردن مردمه، هیت ندادن به اقلیت هاست. همین.
حمایت بیشتر میشه "لطف". لطف رو هم نمیشه طلب داشت. من ایرانی هم اگه ازم حمایتی بشه بابت شرایط اخیر، از طرف یه فرد خارجی،لطف اون فرد بوده. همین.

یه جا دیگه گفته اگه خریدید بازی رو، دیگه خودتون رو alley ترنس ها ندونید!

خب باشه نمیدونیم. که چی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or