Hitman: Absolution | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
لباس رقیبشو رو از کدوم قسمت گیر بیارم؟
اول مرحله به صورت مخفی خودت رو برسون پشت کانکس موتور برق رو خاموش کن یکی از مربی ها میاد اون پشت بیهوشش کن لباسشو بپوش بعد بندازش داخل جعبه پشت سرت بعد برو جلوی کانکس از روی صندلی که اونجا وجود داره یه خرس اسباب بازی هستش (Teddy خرس مثلا شانس بوکسوره هستش) خرس رو بردار بعد جلو کانکس یه گلابی مشت زنی بوکس هستش برو جلوش دکمه Hide رو بزن بعد از چه ثانیه بوکسوره میگه خرس من کجاس همه میرن دنبال خرس اون بگردن بوکسوره میمونه و خودت زود خفش کن لباسش رو بپوش اونم ببر بنداز سریع داخل جعبه تا همه برنگشتن
لباس رو پوشیدی برو به سمت اولین در خروجی از سمت راست در بزن در رو برات باز میکنن برو داخل رینگ
به این شکلی که گفتم بری و وارد بشی و سانچز رو بکشی انتهای Silent Assassin بهت میده :d
جوابشو تو متن پنهان نوشتم........من هنوز اینو بازی نکردم و این اطلاعاتو هم از پیج های قبل دستگیرم شده و دارم به شما میگم...... یکی از دوستان نوشته بود!....:d
.....
اینم راه سومش :
البته راه سومی هم هست و اون بمب گذاریه (بمب طبقه دومه ) برای رفتن به طبقه دو حتما لباس مربی داشته باشید

آخرین ویرایش:
سلام
بچه ها من هر طوری که می رم دشمن متوجه من میشه و نمی تونم مخفیانه بدونه اینکه متوجه بشن برم,حتی وقتی لباس دشمنو می پوشم باز متوجه میشن,برا همین اعصابمو خرد کرد و گذاشتم کنار.
می خواستم بپرسم که این طبیعیه که در همه حال متوجه من می شن یا من بد نیستم طوری برم جلو که متوجهم نشن؟؟؟؟؟وقتیم که می بینن و متوجه میشن امتیاز میره به منفی.

سلام
بچه ها من هر طوری که می رم دشمن متوجه من میشه و نمی تونم مخفیانه بدونه اینکه متوجه بشن برم,حتی وقتی لباس دشمنو می پوشم باز متوجه میشن,برا همین اعصابمو خرد کرد و گذاشتم کنار.
می خواستم بپرسم که این طبیعیه که در همه حال متوجه من می شن یا من بد نیستم طوری برم جلو که متوجهم نشن؟؟؟؟؟وقتیم که می بینن و متوجه میشن امتیاز میره به منفی.
کاری نداره که، شما بهتره با پرت کردن حواس دشمنات دونه دونه بکششیشون و جسدشونو مخفی کنی، برای کشتنم بهتره از پرت کردن چاقو یا پیچ گوشتی استفاده کنی

بچه ها این contract pass بازی رو نمیتونم بخرم همش مینویسه 1- پوینت میخواد. با چیز پی ان هم رفتم همینجوری شد. قضیه اش چیه ؟ میدونم که باید بزنه free و راحت دانلود بشخ دیگه. نمیدونم مشکل از کجاست.

بچه ها این contract pass بازی رو نمیتونم بخرم همش مینویسه 1- پوینت میخواد. با چیز پی ان هم رفتم همینجوری شد. قضیه اش چیه ؟ میدونم که باید بزنه free و راحت دانلود بشخ دیگه. نمیدونم مشکل از کجاست.
برو یک پروفایل اروپا بساز بعد با اون دانلود میشه بعد که دانلودش کردی با پروفایل اصلیت بری بازه

سلام دوستان
من توی مرحله ی The Saints گیر کردم.
توی بخش اول مرحله که باید دوتا ازشون رو بکشیم، چه جوری میتونم بدون خونریزی برسم به دومین Saint ؟ خیلی روش ها رو برای پرت کردن حواس مامورین استفاده کردم، ولی تا حالا نتوسنتم ردش کنم :دی

تو مرحله court house چه جوری میشه بدون خفه کردن قاضی keycard رو به دست آورد؟ راهی داره؟
شما همون اول مرحله از دادگاه بیرون بیا برو عقب میبینی یه پلیس با یک منشی داره حرف میزنه بعد از اینکه حرفش تموم باید منتظر یک فرصت باشی تا گارد جلوی در تکون بخورد , بعدش چن ثانیه فرصت داری از بین گارد ها لایی بکشی بری اتاق امنیت و کارت رو برداری

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or