Easy_GoiiN
کاربر سایت
:arrowd:سلام
من تو قسمت court house مشکل دارم. memory card رو تونستم پیدا کنم ولی حالا نمی دونم چه جوری خودم رو برسونم به دری که تو محوطه دادگاه هستش؟؟ اگه از هیچ disguise ای استفاده نکنم با همون خود لباس هیتمن نمیشه......... وقتی هم که لباس قهوه ای اون کارگرا رو می پوشم تا می خوام در رو باز کنم کارگری که اونجاست شک می کنه.
وقتی در بازی ظاهر میشی یه دری دقیقاً پشت سرت هست. اصلا به جلو کاری نداشته باش و برو تو همون در پشت سرت. بعد برو طبقه ی بالا و وارد یه اتاق شو. تو اون قسمت یه پنجره هست که باید ازش خارج شی و وارد محوطه ی حیاط شی. 2-3 تا پلیس اونجا هست که باید از یه راهی (سادست) از پشت سرشون ظاهر شی و بپری دم پنجره و از پنجره وارد اتاق شی. یه کامپیوتر اونجا هست که وقتی فیلمی در دادگاه پخش میشه می تونی از طریق اون کامپیوتر تلویزیون رو هک کنی و اینطوری تلویزیون خاموش میشه و بعد از چند لحظه قاضی میاد تو اتاق که باید بیهوشش کنی و لباسش رو بپوشی. و در آخر خیلی راحت از در خارج میشی. بجای اینکه تلویزیون رو هک کنی و قاضی رو بیهوش کنی می تونی لباس پلیس بپوشی و وارد قسمت دستشویی بشی. اونجا یه دریچه ای هست که وقتی واردش بشی از اون ور در ظاهر میشی. (این روش نیاز به keycard نداره.)