Hitman: Absolution | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من تو قسمت court house مشکل دارم. memory card رو تونستم پیدا کنم ولی حالا نمی دونم چه جوری خودم رو برسونم به دری که تو محوطه دادگاه هستش؟؟ اگه از هیچ disguise ای استفاده نکنم با همون خود لباس هیتمن نمیشه......... وقتی هم که لباس قهوه ای اون کارگرا رو می پوشم تا می خوام در رو باز کنم کارگری که اونجاست شک می کنه.
:arrowd:
وقتی در بازی ظاهر میشی یه دری دقیقاً پشت سرت هست. اصلا به جلو کاری نداشته باش و برو تو همون در پشت سرت. بعد برو طبقه ی بالا و وارد یه اتاق شو. تو اون قسمت یه پنجره هست که باید ازش خارج شی و وارد محوطه ی حیاط شی. 2-3 تا پلیس اونجا هست که باید از یه راهی (سادست) از پشت سرشون ظاهر شی و بپری دم پنجره و از پنجره وارد اتاق شی. یه کامپیوتر اونجا هست که وقتی فیلمی در دادگاه پخش میشه می تونی از طریق اون کامپیوتر تلویزیون رو هک کنی و اینطوری تلویزیون خاموش میشه و بعد از چند لحظه قاضی میاد تو اتاق که باید بیهوشش کنی و لباسش رو بپوشی. و در آخر خیلی راحت از در خارج میشی. بجای اینکه تلویزیون رو هک کنی و قاضی رو بیهوش کنی می تونی لباس پلیس بپوشی و وارد قسمت دستشویی بشی. اونجا یه دریچه ای هست که وقتی واردش بشی از اون ور در ظاهر میشی. (این روش نیاز به keycard نداره.)

اون جایی که بای بزنم 3 نفرو بکشم هرجا میرم پر از اون ماسماسک هاست
کلیدی چیزی نداره اون اطراف که بشه اونا رو خاموش کرد؟

شما RB رو نگه دار همه رو میبینی دیگه ! بعد همه رو دور بزن!
من اون پایینیا رو میبینم
اون پله ها رو هم یکی رو منفجر میکنم میرم بالا ولی وقتی دارم به اونا تیر اندازی میکنم حواسم به اطراف نیست و یهو میرم هوا

من اون پایینیا رو میبینم
اون پله ها رو هم یکی رو منفجر میکنم میرم بالا ولی وقتی دارم به اونا تیر اندازی میکنم حواسم به اطراف نیست و یهو میرم هوا

خب حواست باشه :دی چیز نکته داری نیست که ما بخوایم راهنمایی کنیم .

من اون پایینیا رو میبینم
به نظر من این مرحله رو مخفی بری فوق العاده راحت تره:
از سمت چپ شروع کن، از دیوار برو بالا یه آجر بنداز نزدیک اون مقبره طرف تا اومد خفش کن، دومیرم برو زیر پله های طبقه دومیه، بذار رد شه بعد خخخخخ، سومیرم از سمت راست مثل مورد اول عمل کن.

بچه ها این ویدیو که میگن فقط 20 درصد گیمرها میبینن رو کسی دیده ؟
همون ویدیویی که آخرش 47 داره با اسنایپر به دیانا و ویکتوریا نگاه میکنه ؟ یا چیزه دیگه ای هست ؟

بچه ها این ویدیو که میگن فقط 20 درصد گیمرها میبینن رو کسی دیده ؟
همون ویدیویی که آخرش 47 داره با اسنایپر به دیانا و ویکتوریا نگاه میکنه ؟ یا چیزه دیگه ای هست ؟
منم همیون دیدم، مگه چیز دیگه ای هم نشون میده؟

به نظر من این مرحله رو مخفی بری فوق العاده راحت تره:
از سمت چپ شروع کن، از دیوار برو بالا یه آجر بنداز نزدیک اون مقبره طرف تا اومد خفش کن، دومیرم برو زیر پله های طبقه دومیه، بذار رد شه بعد خخخخخ، سومیرم از سمت راست مثل مورد اول عمل کن.
ممنون
فردا از این راه میرم ببینم چطوره
راستی بعد از این 3 تا بازم هستن یا بعدش تموم میشه؟

اون جایی که بای بزنم 3 نفرو بکشم هرجا میرم پر از اون ماسماسک هاست
کلیدی چیزی نداره اون اطراف که بشه اونا رو خاموش کرد؟
شما با استفاده از قابلیت point shooting می تونی هر سه نفرشون رو هدشات کنی.

ممنون
فردا از این راه میرم ببینم چطوره
راستی بعد از این 3 تا بازم هستن یا بعدش تموم میشه؟
احتمالا تا حالا بازی رو تموم کری ولی اگه نه:
بعد از این 3تا دیگه بازی تمومه، فکر نمیکنم با پوینت شوتینگ هم بتونی بکششیشون چون هم فاصلشون از هم زیاده هم اینکه آرمورشون بالا هست، خفشون کنی فکر کنم بهتره

احتمالا تا حالا بازی رو تموم کری ولی اگه نه:
بعد از این 3تا دیگه بازی تمومه، فکر نمیکنم با پوینت شوتینگ هم بتونی بکششیشون چون هم فاصلشون از هم زیاده هم اینکه آرمورشون بالا هست، خفشون کنی فکر کنم بهتره
نه تازه میخوام برم تمومش کنم بعد سیومو میزارم اینجا همه فیض ببرن
فوق العاده عالی بازی کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or