age of 360
کاربر سایت
آره راحت اجرا میشهیه سوال :
نسخه 97% این بازی با روش اهنگ اجرا کردن از هارد و.....
بدون مشکل اجرا میشه؟
تو اون مرحله ای که باید sanchez رو بکشیم، به جز این که چراغ سقفی رو سرش تخریب کنیم!!!!! چه راه دیگه ای هست؟
لباس رقیبشو رو از کدوم قسمت گیر بیارم؟
کاری نداره که، شما بهتره با پرت کردن حواس دشمنات دونه دونه بکششیشون و جسدشونو مخفی کنی، برای کشتنم بهتره از پرت کردن چاقو یا پیچ گوشتی استفاده کنیسلام
بچه ها من هر طوری که می رم دشمن متوجه من میشه و نمی تونم مخفیانه بدونه اینکه متوجه بشن برم,حتی وقتی لباس دشمنو می پوشم باز متوجه میشن,برا همین اعصابمو خرد کرد و گذاشتم کنار.
می خواستم بپرسم که این طبیعیه که در همه حال متوجه من می شن یا من بد نیستم طوری برم جلو که متوجهم نشن؟؟؟؟؟وقتیم که می بینن و متوجه میشن امتیاز میره به منفی.
برو یک پروفایل اروپا بساز بعد با اون دانلود میشه بعد که دانلودش کردی با پروفایل اصلیت بری بازهبچه ها این contract pass بازی رو نمیتونم بخرم همش مینویسه 1- پوینت میخواد. با چیز پی ان هم رفتم همینجوری شد. قضیه اش چیه ؟ میدونم که باید بزنه free و راحت دانلود بشخ دیگه. نمیدونم مشکل از کجاست.
شما همون اول مرحله از دادگاه بیرون بیا برو عقب میبینی یه پلیس با یک منشی داره حرف میزنه بعد از اینکه حرفش تموم باید منتظر یک فرصت باشی تا گارد جلوی در تکون بخورد , بعدش چن ثانیه فرصت داری از بین گارد ها لایی بکشی بری اتاق امنیت و کارت رو برداریتو مرحله court house چه جوری میشه بدون خفه کردن قاضی keycard رو به دست آورد؟ راهی داره؟