Hitman: Absolution | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب بازی رو تموم کردم خیلی عالی بود تنوع مراحل گرافیگ همه چی کلا عالی بود خیلی حال داد نمره من 9/10 است یه نمره ندادم ریا نشه ولی واقعا عالی بود

تو اینم مثِ نسخه های قبلی موارد +18 هستن یا نه؟! (چون اگه هستن باید برم سراغ نسخه PC :دی)
بله هست، زیادم هست. :دی
مخصوصا اگه اینور اونور سرک بکشی و بخوای راه های مختلف رو امتحان کنی 100% با چندین مورد روبرو میشی.
بماند که یه صحنه 2تا سگ هم دارن.... :دی

دوستان میشه بگین مرحله blackwater park باید چیکار کرد من تو هتل گیر کردم نمیدونم چطور باید رفت بالا

اگه منظورت اولشه که از در اصلی تو نرو سمت راست با مخفی کاری برو جلو تا برسی به جایی که یه اطاقه و دونفر توشن بعد یه پمپ اب جلوش هست اونو از کار بنداز و دست چپش قایم شو جوریکه اون ماموره که میاد بیرون نبینتت ولی مامور دوم دم در ایستاده که بعد از چند ثانیه میره تو و پشتش به تو میشه و در اون لحظه اروم و بی سرو صدا برو تو

اگه منظورت اولشه که از در اصلی تو نرو سمت راست با مخفی کاری برو جلو تا برسی به جایی که یه اطاقه و دونفر توشن بعد یه پمپ اب جلوش هست اونو از کار بنداز و دست چپش قایم شو جوریکه اون ماموره که میاد بیرون نبینتت ولی مامور دوم دم در ایستاده که بعد از چند ثانیه میره تو و پشتش به تو میشه و در اون لحظه اروم و بی سرو صدا برو تو

من بدون شناسایی وارد هتل میشم فقط اونجا باید چیکار کرد که بشه با آسانسر رفت بالا؟

من بدون شناسایی وارد هتل میشم فقط اونجا باید چیکار کرد که بشه با آسانسر رفت بالا؟
یه اتاق پشت سالن اصلی هست که 2تا پلیس توش هستن و یه کامپیوتر که میتونی با Hack کردنش اون Retinal Scanner ـه آسانسور رو از کار بندازی و بری بالا.

یکی دو روز پیش بازی رو تموم کردم بازی عالی بود واقعا... مخصوصا وقتی فقط تارگت رو میکشتی که من هم همش همین کار رو میکردم خیلی حال میداد ولی بعضی جاها انقدر load last checkpoint رو زدم میخواستم بکشم خودمو:d

من تازه بازی رو شروع کردم. واقعا مراحل بازی درگیر کننده و هیجان انگیز هستند. مرتب باید فکر کنید و راه مناسب رو پیدا کنید. البته من چون می خوام بدون تلفات هدف رو بکشم چندین بار بعضی checkpoint رو اجرا می کنم. :)

بالاخره تموم شد
به شدت چسبيد ، گوشت شد به تنم:d
بازي از همه لحاظ عالي بود، منم هر مرحله رو به چند روش ميرفتم،بازي ازادي عمل خيلي خوبي به مخاطب ارائه ميكرد
پايان بازي هم كه كاملا يه پايان cliffhanger بود
فقط:
دايانا چرا زنده بود و چرا ٤٧ قصد داشت دوباره بكشتش؟؟!!

این مرحله سخت ترین مرحله بازیه باید از لباس مبدل استفاده بشه

---------- نوشته در 09:05 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:02 AM ارسال شده بود ----------

بالاخره تموم شد
به شدت چسبيد ، گوشت شد به تنم:d
بازي از همه لحاظ عالي بود، منم هر مرحله رو به چند روش ميرفتم،بازي ازادي عمل خيلي خوبي به مخاطب ارائه ميكرد
پايان بازي هم كه كاملا يه پايان cliffhanger بود
فقط:
دايانا چرا زنده بود و چرا ٤٧ قصد داشت دوباره بكشتش؟؟!!

دایانا نمرد چون ما ندیدیم که بمیره و 47 هم قصد کشتنش رو نداشت بلکه در حال محافظت بود در واقع 47 بخاطر Travis بود که برای قتل دایانا رفته بود وگرنه قلبا علاقه ای نداشت مخصوصا بعد از اینکه در اون وضعیت از پشت دیدش:d

من تازه بازی رو شروع کردم. واقعا مراحل بازی درگیر کننده و هیجان انگیز هستند. مرتب باید فکر کنید و راه مناسب رو پیدا کنید. البته من چون می خوام بدون تلفات هدف رو بکشم چندین بار بعضی checkpoint رو اجرا می کنم. :)

روشی که در پیش گرفتی عالیه.لذتش به همین مخفی کاری و امتیاز منفی نگرفتنه.اصلا سبکش همینه stealth action

سلام دوستان من تو مرحله burn هستم همونجا ک مامورای خفن اون یارو از agency میاان اصلا نمیدونم چیکار باید کرد راهنمایی کنید ممنون

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من تو مرحله دادگاه court house هستم اصلا نمیدونم چیکار باید کرد راهنمایی کنید ممنون

سلام

همونجا که اولش میاره پشتتون یه در هست از اون در بیرون برید و در اون سالن سمت راست برید و از دادگاه خارج شید بازم راست تا به پلیسها برسید با مخفی کاری از جلوی پلیسا رد شید یه مقدار که جلو رفتید پنجره اتاق قاضی هست در یک فرصت مناسب که پلیسا نبیننتون با گرفتن لبه دیوار وارد اطاق شید و قاضیو بیهوش کنید و لباساشا بپوشید و به دادگاه برید و حکم بدید بعد دوباره از همون دری که اول خارج شدید بیرون برید دست چپ تو یکی از اطاقا یه کارت برای در هست بردارید و به دادگاه برگردید و در کارتی راباز کنید و ادامه بدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or