saeidrezay
کاربر سایت
داش سعید اگه منظورت اینه که صدا خفه کن رو از روی اسلحه برداری میشه ها.
اسلحه رو که equip کردی جهت پایین (D-Pad) رو نگه میداری صدا خفه رو برمیداره.
عجب خوره ای هستین شما من اصلا به فکرم هم نرسیده بود این کار رو بکنم آخه تو محیط اسلحه زیاده
---------- نوشته در 08:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:27 AM ارسال شده بود ----------
خب توی درجه های هارد اصلا چک پوینت وجود نداره !
تعداد دشمنا هم خیلی بیشتره ، بعضی مراحل واقعا راه نداره بازی رو با Suit اصلی هیتمن تموم کنی ! مثلا همون مراحل اول که باید از یه گلخونه رد میشدیم ، اصلا امکان نداره اونجا رو با Suit بری و Detect نشی
شاید تو نرمال بشه چون دشمنا کمترن .
اون مرحله که شما میفرمایید مربوط به بخش آموزشی بازیه و تازه جعبه امتیاز که بالای سرت ظاهر شد امتیاز ها معنی پیدا میکنه
---------- نوشته در 08:37 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:31 AM ارسال شده بود ----------
چطوری میشه این امتیازو(گوشه بالا سمت چپ) از بین برد؟؟
حواس آدمو پرت میکنه
جاااااااااااااااااااان این از اون سوالا بودا!!!
---------- نوشته در 08:43 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:37 AM ارسال شده بود ----------
مشکل اینجاست که توی رینگ هیچ در ورودی برای کشتن این یارو وجود نداره و هر ترفندی هست از راه دور هست و نه داخل قفس....اگه با اسنایپ بکشیم که من اینکارو کردم و اگر بوسیله اون چراغ بالای سرش هست که کشتن تصادفی حساب میشه.
و اگه بخواهیم حساب کنیم گیریم هم که بشه بری داخل رینگ و یارو رو بکشی ملتی که اطراف هستن میفهمند و لو میری که طرف رو کشتی !
نه دوست من قبل از اینکه وارد ممحوطه رینگ بشی باید که لباس مشت زن دوم رو برداری و به عنوان یه مشت زن وارد رینگ بشی و با سانچز مبارزه کنی اینطوری یه حادثه به نظر میاد
البته دوستان توضیحات کامل تر رو در صفحه های قبل برای برداشتن لباس دادن
---------- نوشته در 08:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:43 AM ارسال شده بود ----------
خب همونطور که در جریان هستید از همین الان خبرهای هیتمن بعدی شروع به انتشار کردن و خود square enix هم اولین آرت ورک های نسخه بعدی را منتشر کرده. احتمالا از این به بعد سالی 1 هیتمن خواهیم داشت که روند ساختش قراره مثل کال اف دیوتی ادامه دار باشه :
در آرت ورکهایی که از نسخه های بعدی منتشر شده به عناوینی مثل Hitman : Burning Hope - Hitman : Victoria اشاره شده که مشخص نیست آیا عناوین نسخه های آینده این بازی باشند یا خیر؟
Hitman 6 concept art shown off by Square Montreal | VG247
![]()
Click here to view the original image of 605x303px.
![]()
Click here to view the original image of 1092x715px.
![]()
هیتمن چرا این ریختی شده چرا مو داره