HACKBOTER
کاربر سایت
تو چند صفحه قبل این تاپیک یکی از دوستان توضیح داده بودن
باید همون اول مرحله یه جوری مخفیانه اون بوکسر رو بکشید و لباسشو بگیرید و از در اصلی وارد بخش بعدی مرحله بشید. که توضیح دقیقشو دوستمون گفته بودند.
صفحات قبل دوستان در مورد طبقات دوم و سوم صحبت کردن که میشه بمب گذاری کرد و یا اسنایپ رو پیدا کنی و از اتاق خالی که وجود داره برای هدشات کردن حریف استفاده کنی و عملا کسی راجب وارد شدن به رینگ مبارزه اونم با لباس ورزشی صحبت نکرده یا حداقل ممکنه من منظور دوستان رو نگرفته باشم؟
در ضمن اگه منطورتون اون لباس گرمکن سفید ورزشی هست من با همون وارد این مرحله شدم و هر چه گشتم و چک کردم هیچ ترفندی برای کاری که شما میگید پیدا نکردم چرا که اول که ملت به شما شک میکنن و دوم شما ملت رو هم دور بزنی نگهبانانی که اطراف قفس هستن رو چیکار میکنی؟ در هر صورت شناسایی میشی و فکر نمیکنم اچیمونتی که میگید مربوط به این قسمت باشه چون از نطر منطقی عملی نیست.
در ضمن اگه منطورتون اون لباس گرمکن سفید ورزشی هست من با همون وارد این مرحله شدم و هر چه گشتم و چک کردم هیچ ترفندی برای کاری که شما میگید پیدا نکردم چرا که اول که ملت به شما شک میکنن و دوم شما ملت رو هم دور بزنی نگهبانانی که اطراف قفس هستن رو چیکار میکنی؟ در هر صورت شناسایی میشی و فکر نمیکنم اچیمونتی که میگید مربوط به این قسمت باشه چون از نطر منطقی عملی نیست.
آخرین ویرایش: