Hitman: Absolution | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تو چند صفحه قبل این تاپیک یکی از دوستان توضیح داده بودن
باید همون اول مرحله یه جوری مخفیانه اون بوکسر رو بکشید و لباسشو بگیرید و از در اصلی وارد بخش بعدی مرحله بشید. که توضیح دقیقشو دوستمون گفته بودند.
صفحات قبل دوستان در مورد طبقات دوم و سوم صحبت کردن که میشه بمب گذاری کرد و یا اسنایپ رو پیدا کنی و از اتاق خالی که وجود داره برای هدشات کردن حریف استفاده کنی و عملا کسی راجب وارد شدن به رینگ مبارزه اونم با لباس ورزشی صحبت نکرده یا حداقل ممکنه من منظور دوستان رو نگرفته باشم؟

در ضمن اگه منطورتون اون لباس گرمکن سفید ورزشی هست من با همون وارد این مرحله شدم و هر چه گشتم و چک کردم هیچ ترفندی برای کاری که شما میگید پیدا نکردم چرا که اول که ملت به شما شک میکنن و دوم شما ملت رو هم دور بزنی نگهبانانی که اطراف قفس هستن رو چیکار میکنی؟ در هر صورت شناسایی میشی و فکر نمیکنم اچیمونتی که میگید مربوط به این قسمت باشه چون از نطر منطقی عملی نیست.

آخرین ویرایش:
من تا حالا هیچ کدوم از نسخه های قبلی رو بازی نکرده بودم ( که ای کاش بازی میکردم) و باید بگم یکی از بهترین بازیهایی بود که تا حالا بازی کردم و عاشق این مخفی کاریش شدم هر چند بخوای با مخفی کاری بری جلو بعضی وقتها واقعا میره رو عصاب ولی بازم خیلی حال میده.

واقعا بازی قشنگ و سرگرم کننده و همچنین سختی ـه:d
تنوع بازی بالاست و میتونی از راه های مختلفی به اهدافت برسی که این مورد برای من فوق العاده ارزشمنده.
گرافیک و بقیه مواردش هم در سطح خیلی خوبی قرار داره.
اوایل بازی یکم یکنواخت ولی حالا هرچی که جلوتر بری بازی قشنگ تر میشه.
در کل به همه پیشنهاد میشه.

صفحات قبل دوستان در مورد طبقات دوم و سوم صحبت کردن که میشه بمب گذاری کرد و یا اسنایپ رو پیدا کنی و از اتاق خالی که وجود داره برای هدشات کردن حریف استفاده کنی و عملا کسی راجب وارد شدن به رینگ مبارزه اونم با لباس ورزشی صحبت نکرده یا حداقل ممکنه من منظور دوستان رو نگرفته باشم؟

در ضمن اگه منطورتون اون لباس گرمکن سفید ورزشی هست من با همون وارد این مرحله شدم و هر چه گشتم و چک کردم هیچ ترفندی برای کاری که شما میگید پیدا نکردم چرا که اول که ملت به شما شک میکنن و دوم شما ملت رو هم دور بزنی نگهبانانی که اطراف قفس هستن رو چیکار میکنی؟ در هر صورت شناسایی میشی و فکر نمیکنم اچیمونتی که میگید مربوط به این قسمت باشه چون از نطر منطقی عملی نیست.
اون لباس سفیدا مربی هستن ! منظور دوستمون اینه که شما بری لباس حریف سانچز رو بپوشی و به جای اون مسابقه بدی.

داداش صفحه های قبل بچه ها راه رفتن به قفس رو ، گفت.
اول مرحله به صورت مخفی خودت رو برسون پشت کانکس موتور برق رو خاموش کن یکی از مربی ها میاد اون پشت بیهوشش کن لباسشو بپوش بعد بندازش داخل جعبه پشت سرت بعد برو جلوی کانکس از روی صندلی که اونجا وجود داره یه خرس اسباب بازی هستش (Teddy خرس مثلا شانس بوکسوره هستش) خرس رو بردار بعد جلو کانکس یه گلابی مشت زنی بوکس هستش برو جلوش دکمه Hide رو بزن بعد از چه ثانیه بوکسوره میگه خرس من کجاس همه میرن دنبال خرس اون بگردن بوکسوره میمونه و خودت زود خفش کن لباسش رو بپوش اونم ببر بنداز سریع داخل جعبه تا همه برنگشتن
لباس رو پوشیدی برو به سمت اولین در خروجی از سمت راست در بزن در رو برات باز میکنن برو داخل رینگ
به این شکلی که گفتم بری و وارد بشی و سانچز رو بکشی انتهای Silent Assassin بهت میده :d
[/QUOTE]

]

دوستان من دو تا سوال دارم ....

چطوری میشه بعضی جاها که قصد پیشروی داریم و یه جایی کمین کردیم اون مامور یا اون سرباز اصلا از جاش تکون نمیخوره و همونجا وایساده !!

میخواستم بپرسم به چه طریق هایی میشه این دسته از مامورها رو به حرکت در آورد تا به مقصد رسید ؟!

-----------------------

ضمنا مرحله زیر رو چجوری میتونم به بهترین شکل ممکن تمومش کنم ؟

مرحله ای که قراره اون یارو هیکل گنده هه که داره توی اون قفس مسابقه میده رو بکشیم بهترین روش چیه ؟

---------------------------

اگر دوست داشتید برید به تاپیک زیر و توی نظرسنجی شرکت کنید و نظر بدید

http://forum.bazicenter.com/thread71380

با پرت کردن شئ مثل چاقو-پیچ گوشتی-کله مجسمه و .....حواسشونو پرت میکنی و از جاشون تکون میخوردن

خب همونطور که در جریان هستید از همین الان خبرهای هیتمن بعدی شروع به انتشار کردن و خود square enix هم اولین آرت ورک های نسخه بعدی را منتشر کرده. احتمالا از این به بعد سالی 1 هیتمن خواهیم داشت که روند ساختش قراره مثل کال اف دیوتی ادامه دار باشه :

در آرت ورکهایی که از نسخه های بعدی منتشر شده به عناوینی مثل Hitman : Burning Hope - Hitman : Victoria اشاره شده که مشخص نیست آیا عناوین نسخه های آینده این بازی باشند یا خیر؟

Hitman 6 concept art shown off by Square Montreal | VG247

Hitman-6-Artwork.jpg

Click here to view the original image of 605x303px.
jbj4anhxiiw9fnfpa6.jpg

Click here to view the original image of 1092x715px.
Hitman-6-Artwork-2.jpg

اون که secret نیست.مگه جور دیگه ای هم میشه کشتش؟
secret دوست عزیز و چند راه دیگه ای که هستش اینارو میدونم:
بمب گذاری
اسنایپر
انداختن نورافکن بالای سرش
همینجوری با اسلحه از دور رینگ بزنیش
اصلا هر مرحله ای یه نگاه به چلنج هاش بندازید میشه فهمید که یه Target رو با چه راه هایی میشه کشت. ;)

من فردای روزی که بازی اومد گرفتمش،هنوز تمومش نکردم.اصلن حال بازی به اینه که هر مرحله رو با چند روش بری و بهترینشم که مخفی کاریه.
از این موضوع خیلی خوشحالم که به سرعت هیتمن 6 هم معرفی شد که این فاصله ای که بین Blood Money و Absolution افتاد تکرار نشه :x
راستی چجوری میشه آنلاین بازی کرد،آنلاین پس میخواد یا مجانیه؟!

بازي طولانيه خيلي؟ انلاينش جطوريه؟
بازی نسبتا طولانی هست ولی مرحله ها بسیار متنوع و جذاب هست جوری که شما رو هیچوقت خسته نمی کنه.
اگر می خوای این بازی رو برای آنلاینش بگیری بهتره اصن این کار رو نکنی!من به شخصه از مد آنلاین این بازی خوشم نیومد.

آخرین ویرایش:
مرحله ی دوم گیر کردم :

اونجایی که باید بری طبقه بالای هتل از یک آسانسور با مکافات اومدم بالا ولی باز میگه باید بری بالاتر . انصافا هیچ راهی نداره تا تکون میخورم منو شناسایی میکنند . درجه سختی هارد گذاشتم . راهش چیه ؟

مرحله ی دوم گیر کردم :

اونجایی که باید بری طبقه بالای هتل از یک آسانسور با مکافات اومدم بالا ولی باز میگه باید بری بالاتر . انصافا هیچ راهی نداره تا تکون میخورم منو شناسایی میکنند . درجه سختی هارد گذاشتم . راهش چیه ؟
همون اول بازی برو سمت چپ هتل تو خیابون یه نردبون هست برو پایین بعدش از یه راهیی وارد اون محوطه که توش آسانسوره شو بعدش برقو قطع کن و یه نفر میره سمتش درستش کنه اون لحظه دکمه ی آسانسورو بزن و صبر کن بیاد پایین بعدش برو بالا.حالا اون طبقه ای که گیر کردی .دورو بره هتل پنجره هست از یکیشون برو بیرون و بعدش برو طبقه ی بالا-یا تو همون طبقه آژیر خطرو فعال کن چند نفر از پله های اضطراری میان اینو و تو بعدش راحت برو بالا و ..................................ادامه ی بازی

دوستان مرحله کشتن اون دو تا خواهر روحانی رو چجوری رد کنم که Silent assassin هم بگیرم؟؟ رو Expert هم دارم میرم
اگه همونجایی هستی که تازه rpg بهت زدن باید بگم که همون اولش برو تو اولین سطل آشغال بعدش اولین زن روحانیو خفت کن بعدش یه چکپوین داره و بعدش اونجایی که چندتا ماشین ترکیدن یه مرگ موشه برو برش دار و یه نفرو خفه کن لباسشو بپوش و مخفی برو تو لیوان زنه مرگ موش بریز و ......................................ادمه ی بازی

اونجاییکه خرس طرفو کش میریم و دشمنا میرن دنبال خرسه ،من تا طرفو خفت میکنم زرتی مفهمن.یعنی اگه خفت نکنم 1 دقیقه دنبال خرسه میگردن ولی تا خفت میکنم زرتی مربیه برمیگرده.هووووم؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or