Hitman: Absolution | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
داش سعید اگه منظورت اینه که صدا خفه کن رو از روی اسلحه برداری میشه ها.
اسلحه رو که equip کردی جهت پایین (D-Pad) رو نگه میداری صدا خفه رو برمیداره.

عجب خوره ای هستین شما من اصلا به فکرم هم نرسیده بود این کار رو بکنم آخه تو محیط اسلحه زیاده

---------- نوشته در 08:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:27 AM ارسال شده بود ----------

خب توی درجه های هارد اصلا چک پوینت وجود نداره ! :دی
تعداد دشمنا هم خیلی بیشتره ، بعضی مراحل واقعا راه نداره بازی رو با Suit اصلی هیتمن تموم کنی ! مثلا همون مراحل اول که باید از یه گلخونه رد میشدیم ، اصلا امکان نداره اونجا رو با Suit بری و Detect نشی :دی
شاید تو نرمال بشه چون دشمنا کمترن .

اون مرحله که شما میفرمایید مربوط به بخش آموزشی بازیه و تازه جعبه امتیاز که بالای سرت ظاهر شد امتیاز ها معنی پیدا میکنه

---------- نوشته در 08:37 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:31 AM ارسال شده بود ----------

چطوری میشه این امتیازو(گوشه بالا سمت چپ) از بین برد؟؟
حواس آدمو پرت میکنه

جاااااااااااااااااااان این از اون سوالا بودا!!!

---------- نوشته در 08:43 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:37 AM ارسال شده بود ----------

مشکل اینجاست که توی رینگ هیچ در ورودی برای کشتن این یارو وجود نداره و هر ترفندی هست از راه دور هست و نه داخل قفس....اگه با اسنایپ بکشیم که من اینکارو کردم و اگر بوسیله اون چراغ بالای سرش هست که کشتن تصادفی حساب میشه.

و اگه بخواهیم حساب کنیم گیریم هم که بشه بری داخل رینگ و یارو رو بکشی ملتی که اطراف هستن میفهمند و لو میری که طرف رو کشتی !

نه دوست من قبل از اینکه وارد ممحوطه رینگ بشی باید که لباس مشت زن دوم رو برداری و به عنوان یه مشت زن وارد رینگ بشی و با سانچز مبارزه کنی اینطوری یه حادثه به نظر میاد

البته دوستان توضیحات کامل تر رو در صفحه های قبل برای برداشتن لباس دادن

---------- نوشته در 08:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:43 AM ارسال شده بود ----------

خب همونطور که در جریان هستید از همین الان خبرهای هیتمن بعدی شروع به انتشار کردن و خود square enix هم اولین آرت ورک های نسخه بعدی را منتشر کرده. احتمالا از این به بعد سالی 1 هیتمن خواهیم داشت که روند ساختش قراره مثل کال اف دیوتی ادامه دار باشه :

در آرت ورکهایی که از نسخه های بعدی منتشر شده به عناوینی مثل Hitman : Burning Hope - Hitman : Victoria اشاره شده که مشخص نیست آیا عناوین نسخه های آینده این بازی باشند یا خیر؟

Hitman 6 concept art shown off by Square Montreal | VG247

Hitman-6-Artwork.jpg

Click here to view the original image of 605x303px.
jbj4anhxiiw9fnfpa6.jpg

Click here to view the original image of 1092x715px.
Hitman-6-Artwork-2.jpg

هیتمن چرا این ریختی شده چرا مو داره=))

همون اول بازی برو سمت چپ هتل تو خیابون یه نردبون هست برو پایین بعدش از یه راهیی وارد اون محوطه که توش آسانسوره شو بعدش برقو قطع کن و یه نفر میره سمتش درستش کنه اون لحظه دکمه ی آسانسورو بزن و صبر کن بیاد پایین بعدش برو بالا.حالا اون طبقه ای که گیر کردی .دورو بره هتل پنجره هست از یکیشون برو بیرون و بعدش برو طبقه ی بالا-یا تو همون طبقه آژیر خطرو فعال کن چند نفر از پله های اضطراری میان اینو و تو بعدش راحت برو بالا و ..................................ادامه ی بازی

اگه همونجایی هستی که تازه rpg بهت زدن باید بگم که همون اولش برو تو اولین سطل آشغال بعدش اولین زن روحانیو خفت کن بعدش یه چکپوین داره و بعدش اونجایی که چندتا ماشین ترکیدن یه مرگ موشه برو برش دار و یه نفرو خفه کن لباسشو بپوش و مخفی برو تو لیوان زنه مرگ موش بریز و ......................................ادمه ی بازی

اونجاییکه خرس طرفو کش میریم و دشمنا میرن دنبال خرسه ،من تا طرفو خفت میکنم زرتی مفهمن.یعنی اگه خفت نکنم 1 دقیقه دنبال خرسه میگردن ولی تا خفت میکنم زرتی مربیه برمیگرده.هووووم؟؟؟؟
داداش من دارم بازی رو روی Expert میرم ، هیچ چکپوینتی نیست ، در ضمن خواهر اول رو همونجوری که گفتید کشتم ، ولی دومی رو اصلا راه نداره نزدیکش بشی انقدر که تعداد دشمنا زیادن تو درجه سختی اکسپرت

---------- نوشته در 08:37 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:31 AM ارسال شده بود ----------

جاااااااااااااااااااان این از اون سوالا بودا!!!

---------- نوشته در 08:43 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:37 AM ارسال شده بود ----------
خب حواس پرت میکنه دیگه.اگه نبود هر جور دوست داشتی دشمن میترکوندی.ولی با وجود این امتیاز هی باید حواست باشه منفی نگیریی و ...........

داداش من دارم بازی رو روی Expert میرم ، هیچ چکپوینتی نیست ، در ضمن خواهر اول رو همونجوری که گفتید کشتم ، ولی دومی رو اصلا راه نداره نزدیکش بشی انقدر که تعداد دشمنا زیادن تو درجه سختی اکسپرت

خب هی وسایل بردار پرت کن اینور اونور حواسشونو پرت کن و از اون منطقه رد شو

بازی بیشتر از یدونه پایان داره؟الان یکی به من تو spoile میشه بگه lenny سقط بکنیم یا نه چه تغییری تو بازی ایجاد میشه اگه اتفاق خاصی نمیافته جون بیارزششو به اون چلاق ببخشم تا شاید نگن agent47 حتی یه ذره هم بویی از انسانیت نبرده در ضمن بازی عالییه و به همه hardcoregamer ها پیشنهاد میشه شدید

بازی بیشتر از یدونه پایان داره؟الان یکی به من تو spoile میشه بگه lenny سقط بکنیم یا نه چه تغییری تو بازی ایجاد میشه اگه اتفاق خاصی نمیافته جون بیارزششو به اون چلاق ببخشم تا شاید نگن agent47 حتی یه ذره هم بویی از انسانیت نبرده در ضمن بازی عالییه و به همه hardcoregamer ها پیشنهاد میشه شدید
بازی فقطظ یک پایان داره

بعد از Deus ex:HR اين بازي دومين بازي هستش كه به طرفداراش اينقدر احترام گذاشته:x
بازي هم پيشرفت خيلي خوبي كرده هم به المانهاي اصلي سري كاملا وفادار مونده
واقعا هر مرحله رو بايد چند سري رفت تا لذت كاملو ببري،واقعا بازي معركست!!:x
من هميشه سري هيتمن رو بازي ميكردم ولي هيچ وقت برام اين سري يه بازي "تاپ" محسوب نميشد ولي با اين شماره همه چيز عوض شد!
امسال ٢تا بازي بطور جدي به سبك مخفي كاري يه نَهيبي زدن ، اوليش Dishonored بود و دوميش HITMAN : ABSOLUTION

امروز بازیو در حالت نرمال تموم کردم

باید بگم بازی از لحاظ گرافیک و نورپردازی و داستان خیلی خوب بود کلا خوب بود و تنوع خوبی از لحاظ عمل کردن تو محیط های مختلف داشت و میشد هر جوری که خواستی دشمنا را از بین ببری
البته چند بار لو رفتم و مثل cod همه را کشتم ولی واقعا حس و حال بازی به مخفی کاریاشه

مثلا تو اون قسمت که تو رینگ باید اون حریفو میکشتیم دفعه اول یه بمب ساعتی پیدا کردم و انداختم تو رینگ و به جز حریف کسای دیگه هم کشته شدند ولی تو همین تاپیک خوندم که میشه رفت تو رینگ و طرفو کشت و این دفعه اونجوری رفتم و یه حال دیگه ای داد بهم

تو بعضی مراحلم که پر از ادم بود راه رفتن بینشون حس خوبی به ادم میداد و خوب بود که کند نمیشد

همچنین تصمیم گیری تو بازی جالب بود که مثلا فلانیو بکشی یا همونجور به حال خودش رهاش کنی
کلا بازی خوبی بود ولی بیشتر از نرمال سختیو بالا نمیبرم :D و تو همین حالت سعی میکنم بازیو باز انجام بدم تا کارهای دیگه ای را هم که باید در بازی انجام داد را یاد بگیرم

دوستان این Contracts
از من 123589654 تا پوینت میخواد چرا انقد زیاد ؟
چارهای هست که بتونم بازی کنم بجز داشتن این مقدار پوینت؟
آره.برو یک پروفایل اروپا بساز بعد برو تو بخش contracts بعد به صورت فری کدو دانلود میکنه.حالا با پروفایل اصلیت برو.اون بخش باز شده

خداییش تو مخفی کاری و ..از دیسانرد خیلی بهتر بود. من اصلا از دیسانرد خوشم نیومد راستیتش. بیشتر از همه گرافیک خشک و بی روحش اذیت میکرد

منم تا اخرش رفتم و 570 تا اچیومنت داد. به شما چند تا داد؟ من بازی رو بخاطر اچیومنت نمیرم ولی خب رقم سخاوتمندانه ایی بودش مثل مکس پین نبود این همه بری اخرش 170 تا!

منم تا اخرش رفتم و 570 تا اچیومنت داد. به شما چند تا داد؟ من بازی رو بخاطر اچیومنت نمیرم ولی خب رقم سخاوتمندانه ایی بودش مثل مکس پین نبود این همه بری اخرش 170 تا!
اگه به لایو دسترسی داشته باشی (که مشخصا داری) میتونی راحت 1000تایی کنی. (بنده و چندتا از دوستان اینجا 1000تاشو گرفتیم.)
بازی از این لحاظ فوق العاده سخاوتمنده. :دی
البته مکس پین هم همچین کم اچیومنت نمیداد. میشد راحت 600-700تا ازش گرفت.

اگه به لایو دسترسی داشته باشی (که مشخصا داری) میتونی راحت 1000تایی کنی. (بنده و چندتا از دوستان اینجا 1000تاشو گرفتیم.)
بازی از این لحاظ فوق العاده سخاوتمنده. :دی
البته مکس پین هم همچین کم اچیومنت نمیداد. میشد راحت 600-700تا ازش گرفت.

نه همونطور که گفتم اهمیتی نداره واسم اچیومنت برا همین پی اش نیستم هیچ موشکل هم ندارم. تنها بازی ایی که واسه اچیومنتش زحمت کشیدم کال او دیوتی مدرن وارفار 1 بود که سال 86 کشتم خودمو رو وترن تموم کردم همه اچیومنتاشو گرفتم الی یدونه که باید تلویزیونارو میشکوندی هر کار کردم نشان نداد و اخر سر 980 تا اچیومنت ازش گرفتم و بعد از اون دیگه واسه اچیومنت به خودم دشواری راه ندادم و فقط خود بازی رو بازی کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or