Hitman: Absolution | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فقط تنها مشکلی که هست صدای 47 و هیکل قناسشه !!

صدای 47 ؟!؟!؟!؟!

یا ابلفرض !!!!!! همین کم مونده بود به یکی بهترین و زیبا ترین صدای شخصیت ها بگیم نقطه ضعف !!

یکی از بزرگترین عواملی که باعث شد 47 محبوب بشه همین دوبلور بود !!

هیکل 47 هم که دیگه بیه دوستان نظر بدن بهتره :d

رو نرو ترین چیز بازی hud شلوغش هست. فقط رو درجه سختی آخر همه چی رو از صفحه بر می داره تو باقی هر چهار گوشه صفحه اطلاعات هست. هینتها هم که پشت هم میاد وسط صفحه، آب هم که می خوری امتیاز ها هی کنتور میندازن و جوّ بازی نابود میشه.
easter egg
kane & lynch تو حلقمٔ، لینچ رو تازه میشه کشت! ولی کین تو سلول زندانه داره برا دخترش نامه می نویسه جالب بود

صدای 47 ؟!؟!؟!؟!

یا ابلفرض !!!!!! همین کم مونده بود به یکی بهترین و زیبا ترین صدای شخصیت ها بگیم نقطه ضعف !!

یکی از بزرگترین عواملی که باعث شد 47 محبوب بشه همین دوبلور بود !!

هیکل 47 هم که دیگه بیه دوستان نظر بدن بهتره :d

من دوست داشتم یه صدای کلفت عین scorpion داشته باشه !! :دی :دی

رو نرو ترین چیز بازی hud شلوغش هست. فقط رو درجه سختی آخر همه چی رو از صفحه بر می داره تو باقی هر چهار گوشه صفحه اطلاعات هست. هینتها هم که پشت هم میاد وسط صفحه، آب هم که می خوری امتیاز ها هی کنتور میندازن و جوّ بازی نابود میشه.
easter egg
kane & lynch تو حلقمٔ، لینچ رو تازه میشه کشت! ولی کین تو سلول زندانه داره برا دخترش نامه می نویسه جالب بود

kane & lynch تو کدوم پارت بازی هستن ؟!

بازی امروز دستم رسید و دو مرحله بازی کردم ، خیلی باهاش حال کردم ، به شدت سینمایی و جذابه و هیتمن هم ابهت خاصی داره ،
به طوریکه وقتی داشتم بازی میکردم ، پدرم هم داشت نگاه میکرد که یهو برگشت گفت این یارو چقدر خشنه ،
من که خیلی دارم با بازیش حال میکنم .

ای بابا
دست به هرکی میزنی به جز تارگت Silent Assassin نمیده بهت
Blood money خیلی ازین لحاظ بهتر بود
طرفو با سرنگ Sedate میکردی
بازم SA رو میداد بهت

چقدر درجه Hard این بازی دهن سرویس کنه....:d

بابا دهنم آسفالت شد هر مرحله رو بیشتر از 10 بار ریست کرم تا تونستم رد کنم....:((

فکر کنم بازی مخفی کاری رو دست این تا حالا نیومده باشه....:>

Dishonored با اون سبک مخفی کاریش به اندازه این دهن صاف کن نبود.:-s

نکته : وقتی لباس عوض میکنی و مثلا میشی پلیس چرا هنوزم با این لباس دشمنا میتونن تو رو تشخیص بدن؟ اگه اینجوره پس لباس عوض کردن به چه دردی میخوره؟ چه با لباس خودت چه با لباس مثلا پلیس یا... شناسایی میشی... منطقی تر نبود اگه با لباس پلیس یا کارگر یا... شناسایی نشی؟

تو لباس دیگران که میری هر فرد دارای گروهیه و بقیه میشناسنش ولی وقتی تو لباس اون گروه میپوشی میشناسنت دیگه:-D

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

اگه قراره بشناسنت خب لباس عوض کردن با نکردن چه فرقی داره؟

---------- نوشته در 11:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:15 PM ارسال شده بود ----------

بازیش خوبه فقط 2 تا ایراد داره ...اول اینکه آسونه...دوم اینکه کوتاهه

اگر مردی رو درجه سختی Hard به بالا برو ببین بازم میای اینجا این حرفو بزنی یا نه؟

اگه قراره بشناسنت خب لباس عوض کردن با نکردن چه فرقی داره؟

---------- نوشته در 11:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:15 PM ارسال شده بود ----------

اگر مردی رو درجه سختی Hard به بالا برو ببین بازم میای اینجا این حرفو بزنی یا نه؟

اگه مثلا لباس پلیس داشته باشی فقط پلیسا بهت شک میکنن و بقیه بهت کاری ندارن ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or