Hitman: Absolution | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان پاشید برید لایو که هیچی نمی‌شه:دی
سند هم دارم تازه:دی
روی گیمرتگ زیر آواتارم کلیک کنید!
امیر جون،انقدر ریسک نکن یه روز میای میگی بن شدیا.اتفاق یبار میفته.من نمی خوام تو سپر بلا بشی.[-xجدی می گم.مگه ما چند تا رفیق در لایو داریم;;)

ما که از contract محرومیم. یکی توضیح بده چه شکلیه؟ مثل spec ops مدرن وارفیر هست؟ مرحله ساختن یعنی چی ؟ از پایه می سازی یا تو همون مراحل بازی جا دشمن ها رو عوض میکنی ؟[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]
خوب جه ربطی داره؟ منظورم اینه که داستانش مال قبل از نسخه 2 هست یا بعد از اون؟
دوست عزیز دارم میگم easter egg میدونی که یعنی چی ؟ به داستان چه ربطی داره؟ همینجوری محض خنده گذاشتن طرفدارها ذوق کنند.

ما که از contract محرومیم. یکی توضیح بده چه شکلیه؟ مثل spec ops مدرن وارفیر هست؟ مرحله ساختن یعنی چی ؟ از پایه می سازی یا تو همون مراحل بازی جا دشمن ها رو عوض میکنی ؟[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]
دوست عزیز دارم میگم easter egg میدونی که یعنی چی ؟ به داستان چه ربطی داره؟ همینجوری محض خنده گذاشتن طرفدارها ذوق کنند.

منم eastern egg مینی نینجا رو پیدا کردم!

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

بچه ها عجب بازیه توپیه ، بدجوری باهاش حال کردم . از پریروز که گرفتمش همه بازی ها رو گذاشتم کنار و فقط اینو دارم بازی میکنم .
فقط یه سوال : من هیتمن های قبلی رو بازی نکردم ، این نسخه به نظر من که عالیه ولی دیدم بعضی از دوستان از بازی خوب تعریف نمیکنند ، واقعا با این همه خوبی بازم توقع بیشتر از این را داشتند ؟ یعنی این بازی اون چیزی که میخواستند نشده ؟

دوستان وقتی بازی شروع نشده همونجا که گارد جلوی در میره جلوی ماشین بستنی فروشی ، بعدش یه لودینگ هست که تموم نمیشه هیچوقت :|
اشکال از دیسک بازیمه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or