به نظرت اگه سوني format war رو ببره ورق به نفع PS3 برميگرده؟
بلوری فرمتی هست که PS3 ازش استفاده میکنه و هم تا الان به عنوان یکی از بهترین بلوری پلیر های بازار (اگه نگیم بهترین) شناخته میشه پس اگه بلوری به عنوان فرمت بعدی جایگاهش تثبیت بشه نتیجه میگیریم که میتونه اثر خوبی روی PS3 داشته باشه. اما همینطور که میریم جلو روز به روز اثر standalone پلیر ها مهمتر از کنسول میشهبرای همین هرچه این تثبیت شدن زود تر صورت بگیره اثرش روی PS3 بیشتره اما مثلا در چند سال اینده که قیمت پلیر ها پایین اومده اگر این تثبیت صورت بگیره اثری به اندازه الان نمیتونه داشته باشه. مخصوصا الان که سونی با تثبیت کردن بلوری میتونه یک boost خیلی خوب به PS3 بده.
اگه توشيبا و سوني همون اوايل سر فرمت به جون هم نميافتادند حالا اوضاع PS3 به چه صورت بود؟
این قضیه داستانش مفصله. قضیه اینجاست که سال 1995 سونی مجبور شد به همراه فیلیپس فرمت MMCD رو که مال خودشون بود ول کنه و در عوض DVD رو قبول کنه که اون موقع اسمش Super Density Disc بود و توشیبا هم طراح اصلیش بود. این باعث شد که بیشتر royalty هایی که از فروش DVD میاد بره توی جیب توشیبا و سونی ازش بهره زیادی نبره. این دفعه سونی اومد دست پیش بگیره و سال 2002 به همراهی پاناسونیک (و بعدها فیلیپس هم اضافه شد) فرمت بلوری رو عرضه کردن (اولین بلوری دکوردر سال 2003 توی ژاپن اومد که البته با بلوری پلیر های الانی خیلی فرق داره و compatible نیست). توشیبا هم سال 2003 فرمت Advanced Optical Disc رو توی DVD Forum تصویب کرد که بعدا اسمش HD DVD شد
سال 2005 هم توشیبا و سونی و پاناسونیک تلاش کردن که فرمت هارو متحد کنن اما جواب نداد. اگه اون فرمت متحد درست میشد شاید سونی ازش توی PS3 استفاده نمیکرد چون دیگه لزومی نداشت از PS3 به عنوان trojan horse برای فرمتش استفاده کنه (و شایدم میکرد اینی که من میگم فقط نظر خودمه).
PS1,PS2,Xbox.....هک شده بودند(اگه اشتباه نکنم هک سخت افزاري)اين به نفع سازنده ها نشد؟(به علت افزايش تقاضا تو کشور هاي جهان سوم)
به نظر من سازنده ها خیلی روی copy protectionحساس هستن و اصلا از هک شدن copy protection هاشون خوششون نمیاد چون بازار اصلی و رسمیشون همین بازار های قانونی هست.
و به ضرر شرکت هاي بازي سازي؟
شرکت بازی سازی که از فروش بازی کپی شده سودی نمیکنه
ممکنه هک اين کنسولا کار سازنده ها باشه؟
بعید میدونم
حالا با این فرض که اگه سوني و BD برنده نهايي Format War بشن و با يه ذره بهتر شدن اوضاع PS3 و جا افتادن BD بعنوان فرمت نهایی ،اگه قضيه هک BD اتفاق بیافته ممکنه سونی بتونه console war رو هم ببره؟
حتی اگه HD DVD هم از صحنه بره بیرون مساله این هست که بلوری ایا جای DVD رو میگیره یا نه.
در مورد بردن کنسول وار هم منطورت نمیدونم چیه. به نظر من جنگی نیست. سه تا کنسول هستن که حالا یکیشون بیشتر میفروشه یکی کمتر. از نظر من هر سه کنسول این نسل کنسول های خیلی خوب و موفقی هستن و هر کدوم توانایی های خودشون رو دارن برای همین برنده بازنده ایی این وسط نیست.
توی این سوالات دنبال این هستم که بدونم Format War تا چه حدی واسه سونی ارزش داره
بلوری به قدری برای سونی ارزش داره که PS3 رو ازش به عنوان trojan horse استفاده کرد. سونی بیلیون ها دلار از royalty های فرمت سیدی سود کرد (سیدی یکی از طراحاش سونی بود). موفقیت امروزه DVD رو هم اگه ببینی واضحه که توشیبا چقدر از همین فرمت DVD که به عقیده خیلی ها به همراه DVD موفق ترین فرمت ها در تاریخ CE هستن سود برده و برای همین هم حاضر نیست که کنار بیاد و بزاره سونی بیاد جاشو بگیره. سونی نمیخواد بلایی که سر DVD سرش اومد دوباره اتفاق بیفته. سونی با تثبیت کردن بلوری میتونه توی بازار های زیر کنترل خیلی خوبی داشته باشه :
Blu-ray payers
Recording Media
Blu-ray Recorders
Entertainment industry
....
با موفق شدن فرمتش سونی میتونه بازار های زیادی رو کنترل کنه و ازشون سود ببره.
و همینطور بلعکس HD DVD واسه مایکروسافت؟
با موفق بودن HD DVD مایکروسافت از HDi که توسط خودش طراحی شده و توی DVD استفاده میشه میتونه دراومد خوبی از طریق royalty ها داشته باشه
همچنین باعث ضربه به کنسول رقیبش هم میشه