High Definition Center

Wakashizuma

مدیر سابق
کاربر سایت
نظر به اینکه هر روز داره اخبار مربوط به HDDVD و BD توی سایت زیاد میشه به نظرم بد نیومد که یه تاپیک مستقل درباره این موضوع داشه باشیم و این بحثو اینجا ادامه بدیم. دوستان خواهشا لطف کنن و اخبار مربوطه رو اینجا بزارن :
1) اخبار مربوط به HDDVD وBD
2) اطلاعات درباره پلیر ها و دستگاه های مربوطه
3) تاریخ انتشار فیلم ها
4) درایو های کامپیوتر برای HDDVD وBD
5)نحوه ستاپ بر روی تیوی و Home Theatre توسط Standalone Player
6)نحوه استفاده از HDDVD و BD روی کامپیوتر
7) review ها و مقاله های مزبوطه درباره HDDVD و BD از سایت های مختلف
8) نحوه استفاده از PS3 و X360 به عنوانHDDVD/BD پلیر

امیدوارم این هم تاپیک پرکاری بشه و بچه ها استفاده کنن.. از مدیران هم خواهش میکنم اون چند پست اخر توی تاپیک اخبار داغ کنسول ها که دریاره این موضوعات هست اگر زحمتی نیست به اینجا منتقل کنن

مثل اينكه hddnvd 51GB تصويب شده .

Toshiba's been demoing a triple-layer hybrid HD DVD / DVD system for a couple years now, but it's been all unofficial until today, when the DVD Forum steering committee voted to approve the spec as part of the official HD DVD standard. The third 15GB layer bumps the total capacity of HD DVD up to 51GB, matching Blu-ray's 50GB disks. Of course, we wouldn't expect to see a flood of content on the new disks anytime soon, what with all those shiny new double-layer players getting sold right now, but it's interesting to see HD DVD step up in the one area Blu-ray was clearly superior. The stalemate continues!

لينك:
http://www.engadget.com/2007/11/15/dvd-forum-approves-51gb-triple-layer-hd-dvd-spec/#comments

خب عدد های این هفته هم اومدن.

nielsennov11thgd4.jpg

Week = 65:35
Year to Date = 65:35
Since Inception = 61:49

این عدد ها با اینکه به نفع بلوری هستن در واقع برای HD DVD خیلی خوب هستن. دلیلشم اینه که این هفته بلوری کلی ریلیز مهم داشت که شاملش Cars و Ratatouille میشدن و البته SM3 هم از هفته قبل و با این همه ریلیز بالاتر از65:35 نرفته ! خیلی ها این هفته 80:20 پیشبینی کرده بودن با توجه به ریلیز ها!
و البته نشون میده اون همه HD-A2 که قیمتشون کم شده بود و 90000 تا ازش فرو رفت برای HD DVD خیلی کارساز بود. این رو همه اضافه کنین که فروش HD DVD های Walmart هم حساب نمیشه توی این امار....
یه چیز قابل توجه دیگه فروش خیلی خوب Planet Earth روی HD DVD هست که بعد این همه وقت بازم بالاست. البته این ریلیز روی بلوری هم خیلی خوب فروخته.

1. Ratatouille 100
2. Spider-Man 3 34.98
3. Cars 30.95
4. Transformers 26.04
5. I Now Pronounce You Chuck & Larry 19.52
6. Spider-Man: The High Definition Trilogy 15.38
7. Pixar Short Films Collection Vol. 1 11.56
8. Knocked Up 8.53
9. 300 BR 7.70
10. Meet the Robinsons 7.60

آخرین ویرایش:
سلام
من این تلويزيون و سينمای خانگی رو خريدم
ميخواستم نظرتون رو راجبش بپرسم
ميخواستم ببينم چه نوع کابل هايی براش بگيرم چون کابل component و hidmi ندارم
SONY DAVDZ850KW DAVDZ850KW HDMI HOME THEATRE KARAO (DAVDZ850KW)

Model Number: KDL-40XBR2
40" BRAVIA® XBR® series LCD Flat Panel HDTV

سلام
من این تلويزيون و سينمای خانگی رو خريدم
ميخواستم نظرتون رو راجبش بپرسم
SONY DAVDZ850KW DAVDZ850KW HDMI HOME THEATRE KARAO (DAVDZ850KW)

Model Number: KDL-40XBR2
40" BRAVIA® XBR® series LCD Flat Panel HDTV
دوست عزيز شما بهترين تلويزيوني رو كه در بازار جهان پيدا ميشه رو خريدي حتما 3 ميليون برات آب خورده.........
سينماي خانگيت هم كه حرف نداره
براي هر دو تاش كابل HDMI بگير
مبارك باشه:biggrin1:

دوست عزيز شما بهترين تلويزيوني رو كه در بازار جهان پيدا ميشه رو خريدي حتما 3 ميليون برات آب خورده.........
سينماي خانگيت هم كه حرف نداره
براي هر دو تاش كابل HDMI بگير
مبارك باشه:biggrin1:

کابل hdmi انواع داره¿
چه نوعش بهتره¿
قيمتش چه قدره¿
بعد مگه سينمای خانگی من hd dvd پخش می کنه که بايد کابل hdmi براش بخرم?

کابل hdmi انواع داره¿
چه نوعش بهتره¿
قيمتش چه قدره¿
1080i پخش میکنه
ورودی پشت LCD های سونی یه جوریه:confused:
یا کابل HDMI من غیر استاندارده یا سونی از لج این جوری ساخته که مجبور باشی فقط کابل سونی استفاده کنی
من 40 تومن خریدم، سونی 80 تومن بود اما اگه درست یادم باشه قیمتش تو سایت 60 دلار بود
شنیدم یکی از سه شرکت سازنده سل ( پردازنده PS3)میخواد از این پردازنده تو LCD های جدیدش استفاده کنه
به نظرتون قدرت سل واسه پردازش HD با بیت ریت بالا یه کم زیاد نیست؟
ممکنه LCD نسل هفت و هشت سامسونگ یا سونی (S LCD) تو پردازش کم بیارن؟

امار این هفته :

nielsen112507.jpg

Week = 72:28
Year to Date = 65:35
Since Inception = 62:38

nielsen_list_112507.jpg

بهترین انتخاب HDMI هست چون دیجیتال هست و موقع transmit کردن اطلاعات هیچگونه loss نداری

HDMI یک نوع کابل برای انتقال اطلاعات صدا و تصویر (و چیز های دیگه) هست و ربطی به داشتن بلوری یا HD DVD نداره. اگه تیوی و دستگاهی ساپورت میکنن HDMI رو بهتره ازش استفاده کنی.

یا کابل HDMI من غیر استاندارده یا سونی از لج این جوری ساخته که مجبور باشی فقط کابل سونی استفاده کنی
همه کابل ها استاندارد هستن و هیچ شرکتی حق استفاده از ارم HDMI رو نداره اگه بخواد شکلشو غیر استاندارد کنه

من 40 تومن خریدم، سونی 80 تومن بود اما اگه درست یادم باشه قیمتش تو سایت 60 دلار بود
کابل HDMI قیمتش ربطی به کیفیتش نداره و برخلاف کابل انالوگ که هر چی جنس کابل بهتر باشه انتقال اطلاعات کمتر میتونه ضربه ببینه اما چون دیجیتال هست و صفر و یک انتقال میده کیفیتش مهم نیست. خیلی ها توی avs ار کابل های 5-20 دلاری برای اتصال استفاده میکنن. مخصوصا Monsterکه خیلی کلاه برداره.

شنیدم یکی از سه شرکت سازنده سل ( پردازنده PS3)میخواد از این پردازنده تو LCD های جدیدش استفاده کن
قرار بود توشیبا همچین کاری بکنه

به نظرتون قدرت سل واسه پردازش HD با بیت ریت بالا یه کم زیاد نیست؟
میتونن قدرت پردازنده رو با قعال نکردن تعدادی از SPE ها یا modification های دیگه به مقداری که لازم دارن و به درد تولید میخوره در بیارن.

همه کابل ها استاندارد هستن و هیچ شرکتی حق استفاده از ارم HDMI رو نداره اگه بخواد شکلشو غیر استاندارد کنه
ببخشید من اشتباه گفتم منظورمن شکلبندی یا اسکلت سر connector نبود جای فیش رو جوری گذاشتن که ته فیشم به بدنه گیر میکنه جوری که گاهی از جاش در میاد:pظاهرا زرنگ تر این حرفا هستند

ببخشید من اشتباه گفتم منظورمن شکلبندی یا اسکلت سر connector نبود جای فیش رو جوری گذاشتن که ته فیشم به بدنه گیر میکنه جوری که گاه از جاش در میاد:pظاهرا زرنگ تر این حرفا هستند

دوست ممکنه از نظر طراحی جا گزاری ورودی بعضی اینپوت ها به خوبی شرکت دیگه نباشه ولی چون همه کابل های HDMI مثل هم هستن (چون اگه شکل سونی بخواد فرق کنه که اونوقت به تیوی سامسونگ مثلا نمیخوره) برای همین اصلا همچین چیزی که سونی بخواد کسی رو مجبور کنه کابل خودشو بخره نیست چون همونطور که گفتم همه کابل ها یک شکلن.ورودی سر همه کابل ها باید یک شکل باشه و همینطور ورودی سر همه اینپوت ها باید یک شکل باشه وگرنه کسی نمیتونه بهش بگه HDMI و مشکل قانونی داره.

نه فعلا هیچ پلیر وجود نداره که بتونه همه ریجن هارو ساپورت کنه هیچ هکی هم تا الان صورت نگرفته.
نيدونين کي هک صورت ميگره؟
در ضمن من يه دونه die hard4 دارم که مال palهست !پي اس 3 هم ntsc/j
کاري نميتونم بکنم که بياد؟
يه دونه پلنت ارت هم دارم (رو دي وي دي)که اون هم نمياد!ديگه دي وي دي که براي پي اس 3 نبايد ريجن داشته باشه/>؟(ببخشيد که بي ربط بود؟!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or