Hideo Kojima: می‌خواهم بازی را خلق کنم که زامبی‌های واقعی را نشان دهد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
hideo.jpg

درود.

وقتی کلمه "Zombie" به گوشمان می‌رسد، ناخودگان ما را به یاد موجوداتی عجیب و غریب و با صدایی ترسناک که به آهستگی به طرف شما می‌آیند می‌اندازد. هر چند این تعریف سال‌هاست که دیگر در بازی‌هایی با این سبک دیده نمی‌شود و طرفدران سری Resident Evil امروزه با زامبی‌های پیشرفته که می‌توانند حرف بزنند، بدوند و حتی رانندگی کنند روبرو هستند.

بعد از معرفی بازی جدید اقای Shinji Mikami یعنی The Evil Within که سبکی Survival Horror را دارا می‌باشد؛ اینبار نیز آقای Hideo Kojima در صفحه Twitter از علاقه خود به ساخت یک بازی زامبی مانند خبر داد. وی که در حال حاضر مشغول ساخت بازی جدید خود یعنی Metal Gear Solid: The Phantom Pain است، ساعاتی پیش در پیامی اینچنین عناوین و شخصیت‌های از یاد رفته زامبی یادآور شد و اذعان کرد:

"می‌خوام یک بازی زامبی واقعی بسازم" (منظور خلق موجودات زامبی مانندی که ما بیشتر در RE های سری 1 و 2 شاهد بودیم)

هر چند هنوز مشخص نیست که وی به طور جد قصد ساخت این گونه عاوینی را دارد یا خیر، ولی چیزی که مشخص است اقای کوجیما علاقه بسیار به ساخت این گونه بازی‌ها دارد؛ زیرا پیش‌تر نیز گفته بود که دوست دارد با شینجی میکامی یک بازی زامبی مانند را خلق نماید.

explosion

آخرین ویرایش:
با تمام احترام ولی یکی از بدترین جو های ممکن توی بازی سنتر هست که کسی اجاز نداره اسم هیدئو کوجیما رو بدون استاد بگه. من نمیگم استاد نیست. من نمیگم شاهکار خلق نکرده، مشکل اینه که تا یکی میگه "بهتره به جای حرف زدن کارش رو عملی کنه" خدا میدونه قراره چه بلایی سرش بیاد. طرف حسابش با کرام الکاتبین هست.

طبیعیه داداش.مثلا اگه یکی بیاد و به اواتار بیش از حد خوش تیپ و خوشمل شما انتقاد کنه , همین شما نمیای اینجا بحث و جدل راه بندازی؟؟؟فن بودن خیلی طبیعیه.شما اگه ناراحتی نیا جایی که اسم کوجیما رو میارن:bighug:

طبیعیه داداش.مثلا اگه یکی بیاد و به اواتار بیش از حد خوش تیپ و خوشمل شما انتقاد کنه , همین شما نمیای اینجا بحث و جدل راه بندازی؟؟؟فن بودن خیلی طبیعیه.شما اگه ناراحتی نیا جایی که اسم کوجیما رو میارن:bighug:
دوست عزیز انتقاد یه چیزه توهین یه چیز دیگس. این که بگی خوشمل مسخره کردن. اینکه بگن کوجیما تنها شاهکارش MGS هست یه نظره. اینکه من بگم کار کوجیما درست نیست هر بار میگه دیگه MGS نمیسازم نقده. شما واقعا تفاوت این ها رو نمیدونی؟ بعد یا شما منو نمیشناسی یا خودت رو زدی به خیابونی چیزی. من قبلا بیش از 10 جا گفتم استاد کوجیما، همین کالکشن جدید MGS رو معرفی کرد گفتم دمش گرم. بهتره قبل از اینکه فکر کنی من هیتر کوجیما هستم این رو بخونی. شما ناراحتی خودت رو جای دیگه خالی کن.

به خدا اینکه کارمک چی ساخته و اون یکی چی ربطی به استاد نبودن کوجیما نداره و مثالش رو بهنام زد. اینم که یه عده مخالف اینن که به کوجیما بگیم استاد پس هیچ کس بهش نباید بگه استاد تحمیل نظر و دیکتاتـوریه مثل این که بگی بابا بزرگ فلانی آخـوند بوده پس نوه ش نباید آتئیست باشه الان!
کوجیما هم اولین کسی بود که داستان پیچیده رو به ویدیو گیم آورد. اولین کسی بود که بازی که با فیلم برابری کنه رو ساخت. خالق سبک استلیث اکشن هم کوجیما بود. MG1 و MG2 ـی که ساخت بازی های مولفی بودن مثل Zelda: OoT که بعدها کلی بازی از روشون تقلید کردند.
در مورد اینکه گفته MGS نمی سازه: سازنده های دیگه هم زیاد از این حرفا زدن.
به نظر شما مسخره بازی هست ایراد از ما نیست. شما هم می تونید از کلمه استاد برای بازیسازهای موردعلاقه تون استفاده کنید.
به نظرم مسخره ترین چیزی که تا بحال دیدم همین ترولی بوده که کوجیما چیزی سرش نمی شه چون جز متال گیر چیزی نساخته!:| همین Rising (واقعا H&S عالی بود) و Castlevania: LS زیر نظر ایشون ساخته شدن ضمنا.
من نگفتم مسخره بازیه. گفتم درست نیست نظرت رو تحمیل کنی. من هیچ وقت نگفتم هیچ کس نگه. گفتم به کسی که نمیگه توهین نکنیم. واقعا زشته حرف منو تحریف کنین. بعد هم Executive Producer بودن یه چیزه اونی که خود کوجیما Game Designer باشه یه چیز دیگس. کوجیما روی MGR و CLS نظارت داشت. من میگم بیاد یه بازی جدید بسازه، اصلا بازی هم نه یه Tech Demo از یه بازی دیگه که مثل تریلر MGS GZ PAX شاهکار باشه. اولین بازی Stealth هم بازی 005 بوده سال 1981. بعدش هم Castle Wolfenstien بود سال 1984. ولی در واقع با Metal Gear بود که سبک مخفی کاری معنی پیدا کرد. من هم قبول دارم کوجیما یه نابغه هست توی بازی سازی ولی این درست نیست اگه کسی انتقاد کرد .........
بعدشم یه عالمه سازنده در پیت میسازن حالا کوجیما باید بازی بد بسازه. کار اشتباه اشتباهه. این خیلی مسخره اس بخواین ماست مالیش بکنین.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز انتقاد یه چیزه توهین یه چیز دیگس. این که بگی خوشمل مسخره کردن. اینکه بگن کوجیما تنها شاهکارش MGS هست یه نظره. اینکه من بگم کار کوجیما درست نیست هر بار میگه دیگه MGS نمیسازم نقده. شما واقعا تفاوت این ها رو نمیدونی؟ بعد یا شما منو نمیشناسی یا خودت رو زدی به خیابونی چیزی. من قبلا بیش از 10 جا گفتم استاد کوجیما، همین کالکشن جدید MGS رو معرفی کرد گفتم دمش گرم. بهتره قبل از اینکه فکر کنی من هیتر کوجیما هستم این رو بخونی. شما ناراحتی خودت رو جای دیگه خالی کن.

خوشمل نه و خوشگل ( به فاصله حرف "میم" و "گ" روی کیبورد دقت کنی متوجه میشی )
من نگفتم شما ترولیست هستید.کاری هم به سوابقتون ندارم .بالاخره اگه کسی بخواد ترول باشه باید از یه جایی شروع کنه.
تفاوت نقد و تمسخر هم کاملا معلومه.شما تو پست بالایی گفتی :
مشکل اینه که تا یکی میگه "بهتره به جای حرف زدن کارش رو عملی کنه" خدا میدونه قراره چه بلایی سرش بیاد
حرف شما تا حدی درسته. اما بستگی به طرفش هم داره .خوشبختانه تو این سایت خیلی راحت میشه ترول و غیر ترول رو از هم تشخیص داد. دوستانی که از طرفدارهای متال گیر هستن هم شناخته شده هستن همینطور کسایی که کارشون فقط تمسخر و ترول باریه و حتی اینو میشه از اسم کاربریشون تشخیص داد که چه شخصیت مریضی دارن. طرفدارهای متال گیر (کلا هر بازی ) هیچ وقت به بازی مورد علاقه شون بی احترامی نمیکنن.اما یه عده میان که عقده هاشون رو خالی کنن.اگه کسی بگه "بهتره به جای حرف زدن کارش رو عملی کنه" دو حالت داره.یا 99 درصد تروله یا از طرفدارهای بازیه ولی طرز بیانش اینطور بوده.ولی مطمئن باش طرفدارا با احترام با بازی برخورد میکنن

آدم خندش میگیره دیگه از اینکه کسی بخواد اعتبار و نام کوجیما رو زیر سوال ببره...!!!!
تمام دنیا بازی و هنر بازی سازی رو از ژاپنی ها آموختن و مدیون استادان ژاپنی هستن حالا یه عده دهه هفتادی که نه سنشون و نه درکشون به کارهای اصیل ژاپنی قد نمیده و تازه شروعشون همزمان بوده با این نسل های اخیر و راه افتادن غربی ها توی بازی سازی میان ژاپنی ها رو زیر سوال میبرن....!!!!!!
کوجیما از همون زمان فامیکام این سری رو با متال گیر شروع کرد و هم صاحب سبک بود و هم صاحب نو آوری در روایت داستانی و البته گیم پلی...
با پیشرفت تکنولوژی هم روز به روز بیشتر استعدادهاش برای ما نمایان شد.
بعضیا هم هستن که میگن کوجیما به قولش عمل نمیکنه..؟حالا مگه چه قول هایی داه تا حالا؟چند بار وعده و وعید IP جدید داده به شما؟
شاید تا حالا نتونسته باشه از متال گیر دل بکنه با اینکه خلافش رو ازش شنیدیم ولی آیا این به ضرر ماها تموم شده؟
اصلا کسی اینجا پیدا میشه که بگه متال گیر ها از بس ادامه پیدا کردن دیگه میلک شدن...؟!؟!؟!؟

یعنی چی کار هرکس ساخت هر سبک بازیی نیست؟ همانطور که یک نوازنده به سبک های مختلف می نوازه، یک طراح بازی هم باید این توانایی رو داشته باشه که به هر سبکی بازی بسازه!

آدم خندش میگیره دیگه از اینکه کسی بخواد اعتبار و نام کوجیما رو زیر سوال ببره...!!!!

راستش وقتی ساخت Rising رو نتونست خودش تموم کنه و واگذار کرد به یه استدیو دیگه ادم میترسه اینم مثل اون شه و وسط کار ببینه نمیتونه از پسش بر بیاد.

آخرین ویرایش:
یعنی تا حالا زامبی ها Made in china بودن؟ :|
چ رو دستی خوردیم...من غرامت میخوام...
کلیفی بی و کوجیما میخوان RE بعدی رو بسازن واسه نسل بعد...:d

راستش وقتی ساخت Rising رو نتونست خودش تموم کنه و واگذار کرد به یه استدیو دیگه ادم میترسه اینم مثل اون شه و وسط کار ببینه نمیتونه از پسش در بیاد.
کوجیما وطیفه ساخت رایزینگ رو به عهده نداشته و این بازی زیر نظر یه استودیوی دیگه ساخته شده .

اشتباه. Rising در Kojima Production ژاپن درحال ساخت بود بعد از بجود اومدن مسائلی; کوجیما تصمیم گرفت پروژه رو به PG واگذار کنه.​

البته وقتی KojiPro داشته Rising رو میساخته،شخص کوجیما در حال ساخت PW بوده و نقشی تو ساخت Rising نداشته!وقتی مشاهده میکنه که تیم بازی رو اونطور که مد نظر خودش بود نساختن،بازی رو به PG واگذار کرد!

کوجیما هیچ وقت دست به Rising نزده پس نمیشه بهونه ای براش اورد:d!

وقتی ابر استاد قرن بازی سازی نکته ای میگه پس به احترام برمیخیزیم و آشغالایی مثل L4D,Dead Island,RE6,RE5,RE4 ,....را درون سطل زباله می اندازیم ، Cross Finger کرده و منتظر انتشار ابر بازی قرن میشینیم.

Z.O.E کسی بازی نکرده ؟ کی میگه کوجیما فقط MGS ساخته چرا نادانسته حرف میزنید سری ZOE واقعا خارق العادست....کوجیما به حرفی که میزنه واقعا عمل میکنه ....
من همتای MGS بازی ندیدم هنوز...

البته وقتی KojiPro داشته Rising رو میساخته،شخص کوجیما در حال ساخت PW بوده و نقشی تو ساخت Rising نداشته!وقتی مشاهده میکنه که تیم بازی رو اونطور که مد نظر خودش بود نساختن،بازی رو به PG واگذار کرد!

کوجیما هیچ وقت دست به Rising نزده پس نمیشه بهونه ای براش اورد:d!

برادر من کوجیما کارگردان بازی بود اون موقع ! کی میگه دست به بازی نزده ؟؟ یعنی شما میخوای منکر این بشی که کوجیما کارگردان بازی نبود تو مرحله اول ساخت ؟

برادر من کوجیما کارگردان بازی بود اون موقع ! کی میگه دست به بازی نزده ؟؟ یعنی شما میخوای منکر این بشه که کوجیما کارگردان بازی نبود تو مرحله اول ؟​

شما کمی درباره مراحل ساخت بازی تحقیق کن،متوجه می شی.
بعد از ساخت MGS4،کوجیما میخواسته MGS5 رو بسازه که به خاطر خستگی تیم و جوانی اون،این کار رو کنسل میکنه و خودش روی PW کار میکنه.تیم جوونش هم علاقه زیادی به رایدن داشتن(مد نظر کوجیما گری فاکس بود،ولی اون که کارگردان نبوده:|) و کوجیما هم ساخت Rising رو به اونا میده؛بعد مدتی متوجه میشه که تیمش اصلا باری ساخت این سبک بازی آماده نیستن.داستان بازی،موسیقی و طراحی باس ها همگی صورت گرفته بود ولی گیم پلی فرسنگها با چیزی که کوجیما انتظار داشته متفاوت بوده!پس از PG درخواست ساخت بازی رو میکنه و اونا هم قبول میکنن!

خیلی سخت نیست فهمیدنش.:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or