Hideo Kojima: می‌خواهم بازی را خلق کنم که زامبی‌های واقعی را نشان دهد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
hideo.jpg

درود.

وقتی کلمه "Zombie" به گوشمان می‌رسد، ناخودگان ما را به یاد موجوداتی عجیب و غریب و با صدایی ترسناک که به آهستگی به طرف شما می‌آیند می‌اندازد. هر چند این تعریف سال‌هاست که دیگر در بازی‌هایی با این سبک دیده نمی‌شود و طرفدران سری Resident Evil امروزه با زامبی‌های پیشرفته که می‌توانند حرف بزنند، بدوند و حتی رانندگی کنند روبرو هستند.

بعد از معرفی بازی جدید اقای Shinji Mikami یعنی The Evil Within که سبکی Survival Horror را دارا می‌باشد؛ اینبار نیز آقای Hideo Kojima در صفحه Twitter از علاقه خود به ساخت یک بازی زامبی مانند خبر داد. وی که در حال حاضر مشغول ساخت بازی جدید خود یعنی Metal Gear Solid: The Phantom Pain است، ساعاتی پیش در پیامی اینچنین عناوین و شخصیت‌های از یاد رفته زامبی یادآور شد و اذعان کرد:

"می‌خوام یک بازی زامبی واقعی بسازم" (منظور خلق موجودات زامبی مانندی که ما بیشتر در RE های سری 1 و 2 شاهد بودیم)

هر چند هنوز مشخص نیست که وی به طور جد قصد ساخت این گونه عاوینی را دارد یا خیر، ولی چیزی که مشخص است اقای کوجیما علاقه بسیار به ساخت این گونه بازی‌ها دارد؛ زیرا پیش‌تر نیز گفته بود که دوست دارد با شینجی میکامی یک بازی زامبی مانند را خلق نماید.

explosion

آخرین ویرایش:
من از خدامه ببینم این آقا جز mgs بازیه دیگه ای می تونه درست کنه که در حد یه شاهکار باشه یا نه!! فعلا که فقط حرف شنیدم ازش و فقط سری MGS رو عالی دیدم. دیگه هیچ چیزه دیگه ای نداشت و نداره فعلا. منتظریم

Last year Hideo Kojima has shown some interest for The Last Of Us, the survival horror game developed by Naughty Dog: while he liked how the game was put together, The Last Of Us direction isn’t what he may have wanted to accomplish.

The Last Of Us isn’t going to be the only high-profile Survival Horror game getting released in the future: The Evil Within, directed by Shinji Mikami, is going to show the world how a true Survival Horror game is done.

کوشن این ها:-/

درسته کوجیما بازی ساز بزرگی است ولی کار هرکس ساخت هر سبک بازیی نیست این خواسته بیش از حد
چرا حرف بیخود میزنی مهدی؟!؟!
yahoo_7.gif

می‌خوام یک بازی زامبی واقعی بسازم
این کجاش خواسته ی بیش از حده!؟ :))

همین ND قبل از TloU این حرف رو میزد کی باورش میشد!؟

من از خدامه ببینم این آقا جز mgs بازیه دیگه ای می تونه درست کنه که در حد یه شاهکار باشه یا نه!! فعلا که فقط حرف شنیدم ازش و فقط سری MGS رو عالی دیدم. دیگه هیچ چیزه دیگه ای نداشت و نداره فعلا. منتظریم

یه جوری میگی انگار همه بازی ساز های دنیا 100 تا عنوان در حد معرکه دارن و این آقا نداره :d

شما اگه MGS بازی میکردی هیچ وقت این حرفو نمیزدی

استاد کوجیما اگه بخواد میتونه تو هر سبکی بازی بسازه .کسایی که فکر میکنن کوجیما فقط سری متال گیر رو ساخته سخت در اشتباهن.Policenauts و Snatcher و Zone of the Enders بازی های دیگه کوجیما هستن و تجربه اش بر هر گیمری واجبه:bighug:[h=1][/h]
[h=1][/h]

یه جوری میگی انگار همه بازی ساز های دنیا 100 تا عنوان در حد معرکه دارن و این آقا نداره :d

شما اگه MGS بازی میکردی هیچ وقت این حرفو نمیزدی
کلا عادت خیلی از ایرانی هاست که وقتی کسی رو میبینن که داره از چیزی ایراد میگیره همچین حرف هایی بزنن. وقتی ایراد یا انتقادی میشه باید گوشمون آماده شنیدنه این چیزا باشه، تو فنی، تو بازی نکردی، تو چه میدونی این چیزا چیه و ... هرکسی انتقاد میکنه دلیل نمیشه از اون بازی بدش میاد یا بازیش نکرده!!!
خوشبختانه نیازی هم نیست و در حدی هم نیستی که بدونی من چی بازی کردم و چی بازی نکردم.
می خوای از روی ابلهیم بذار یا می خوای از روی فن بازیم بذار، این آقا فقط و فقط سری MGSـش شاهکار بود و هست. در باقی موارد فقط و فقط یه شخصیه که فقط ادعا داره.
در مورد خط اولت هم باید بگم که حرف شما درسته. همه بازیسازها 100 تا بازی مختلف ندادن بیرون. ولی وقتی به کسی لقب استاد میدیم باید شاهکارهای دیگه هم ازش ببینیم، حالا منظورم فقط کارگردانی نیست!! استادی مثل Ken Levine که کارنامه درخشانی از بازی های مختلف داره. استادی مثل میاموتو که بازیهاش میلونی طرفدار داره (که تو ایران شاید 5% ملت بشناسنش)
یا حتی دیوید کیج که از نظره داستانی خیلی قبولش دارم و فارنهایتش شاهکار بود. شاید تو گیم پلی در حد استادی نباشه اما حداقل آدمه اهل ریسکیه و نمیاد بازیهاش رو هی ادامه بده. پرونده بازیهاش رو با نسخه اول میبنده و میره سراغه یه چیز دیگه. بیخیال از بحث اصلی دور شدیم.
من از MGS کوجیما شدیدا لذت میبرم ولی فقط داره به این سری بسنده میکنه و تنها کاری که خوب بلده بکنه ساختن این سری + سرکار گذاشتن ملت + ادعاهای الکی. من از خدامه بیاد یه IP دیگه در حد لقب "استاد" بسازه و ما لذت ببریم.

استاد کوجیما اگه بخواد میتونه تو هر سبکی بازی بسازه .کسایی که فکر میکنن کوجیما فقط سری متال گیر رو ساخته سخت در اشتباهن.Policenauts و Snatcher و Zone of the Enders بازی های دیگه کوجیما هستن و تجربه اش بر هر گیمری واجبه:bighug:
یادم نمیاد این بازی ها در حد یه "استاد" بوده باشه.

خلق کن رئیس خلق کن ما که کاری جز تکبیر نمیتونیم بکنیم :دی
All Hail The King [2]

Fire Light
پس شما معنی استاد رو نمیدونی . استاد بودن دلیل بر بازیای مختلف بیرون دادن نیست . برو یه تحقیق بکن معنی استاد در ژاپن رو بعد .

شمــا هرکاری میــخوای بکنـی بکن ففط دست از MGS بردار یه مدت !!
میشه 2 تا دلیل بیاری چرا باید برداره ؟

"یـــه مـــدت " !
حیــف کوجیماست که بچسبه به یه بازی . ایده هاش حیف و میل میشن
کوجیما بر خلاف بازیسازان بازی نمیسازه که فقط بازی ساخته باشه . داره موضوعی که توش تخصص داره رو در قالب بازی در میاره (مسائل سی اسی و مذهبی و ... که زیاد بحثشو کردم و دیگه حوصلشو ندارم ) و همین MGS بهترین قالب برای پیاده کردن ـه ایده هاش هست . اگر هم روزی بازی دیگه بسازه دوست دارم موضوعش مثل همین MGS باشه .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or