Heroes Of The Storm

33676607799821730898.jpg

ناشر : Blizzard Entertainment
سبک : Hero Brawler
تاریخ انتشار : 2nd June 2015

بلیزارد سال گذشته در BlizzCon بازی MOBA خود را با نام Blizzard Dota معرفی کرد ، چند روز پیش این شرکت اعلام کرد که نام بازی از Blizzard Dota به Heroes of the storm تغییر نام پیدا کرد . و صفحه ای مختص به بازی در وبسایت خود راه اندازی کرد .

Blizzard Entertainment: Heroes of the Storm

لیست Hero ها :
Warcraft Heroes
Arthas
Brightwing
Chen
E.T.C
Falstad
Tyrande
Illidan
Malfurion
Lili
Muradin
Stitches
Uther
Gazlowe
Murky
Rehgar
Sylvanas
Thrall
Jaina Proudmoore
Starcraft Heroes
Jim raynor
Abathur
Nova
Tassadar
Kerrrigan
Zeratul
Zagara
sgt hammer
Tychus
Diablo Heroes
Nazeebo
Azmodan
Tyreal
Valla
Butcher
Leoric The skeleton king
Sonia
Diablo
Other Heroes
The Lost Vikings

ویدئو های بازی :
[video]fs2.filegir.com/makan.net/Heroes_of_the_Storm%E2%84%A2_Cinematic_Trailer_%5B tag22%5D.mp4[/video]
[video]fs2.filegir.com/makan.net/Heroes_of_the_Storm%E2%84%A2_Gameplay_Sneak_Peek_% 5Btag22%5D.mp4[/video]

تصاویر بازی :

فهرست اعضای بازیسنتر:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]کاربر[/TD]
[TD]Battle.net ID[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Grey Warden[/TD]
[TD]GreyWarden#2415[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naruto22[/TD]
[TD] milad#2946[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Susha[/TD]
[TD]Chocolate#2586[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AhmadGr[/TD]
[TD]Ahmad#2524[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Damn[/TD]
[TD]raven#24741[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Good Guy Greg[/TD]
[TD]Aryanath#2642[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Amin1[/TD]
[TD]FeArLesS#2693[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MrGaga[/TD]
[TD]MrGaga#2690[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ghasede_Del[/TD]
[TD]Ghasedak#2381[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Abdolrahim.T[/TD]
[TD]AbdolrahimT#2462[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]idden]-[[/TD]
[TD]KASRA#2465[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].PARS.[/TD]
[TD]PARS#2171[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]l3est[/TD]
[TD]l3est#2420[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Blur[/TD]
[TD]Blur#2611[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slipkboy[/TD]
[TD]Slipkboy#2341[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Vamptacos[/TD]
[TD]vamptacos#2475[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shp[/TD]
[TD] AliShp#2847[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arnino[/TD]
[TD]vondelus#2199[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] lich_king[/TD]
[TD]samanbargi#2643[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]killen[/TD]
[TD]kill3n#2235[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wrath-MaN[/TD]
[TD]kingwrath#2556[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mikelwar[/TD]
[TD]mikelwar#2346[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] msd7372[/TD]
[TD] MSD7372#2289[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ヽ(。_°)ノ[/TD]
[TD]ErgmX#2625[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Khashayar91[/TD]
[TD]KhashayarEm#2966[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] naruto22[/TD]
[TD] milad#2946[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]susha[/TD]
[TD]Chocolate#2586[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] woooo
[/TD]
[TD]woooo639#2344[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mahdee

[/TD]
[TD]Mahdi#2211

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bestboyiran

[/TD]
[TD]BlackWolf#2516
[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
سلام به همگی
آقا یکی به ما بگه چه خبر ه اینجا من که نمی فهمم شما چجوری بازی میکنین وقتی هنوز نیومده یکی می گه آرتاس براش اومد من تو سایتش میبینم زده آرتاس به زودی یه توضیح کلی به ما می دین؟بعضی هاتون حرف از کی(key) میزنین من تو ویکی پدیا می بینم زده بازی فری تو پلی عجبببببب!!
ممنون

سلام به همگی
آقا یکی به ما بگه چه خبر ه اینجا من که نمی فهمم شما چجوری بازی میکنین وقتی هنوز نیومده یکی می گه آرتاس براش اومد من تو سایتش میبینم زده آرتاس به زودی یه توضیح کلی به ما می دین؟بعضی هاتون حرف از کی(key) میزنین من تو ویکی پدیا می بینم زده بازی فری تو پلی عجبببببب!!
ممنون
سلام
بتاش اومده ، سایت خودش به یه تعداد کاربرانش که درخواست key کرده بودن داده. بقیه هم از سایت و جا های دیگه یا خریدن یا گرفتن به هر نحوی. من هم یه بار رفتم داخلش دیدم خیلی چیز هاش مثل LoL هست حقیقتا زیاد خوشم نیومد اینه که نمیدونم آرتاس اومده یا نه.
یه راهکاری هم بگم در مورد گرفتن beta key اون هایی که ندارن هنوز. تو گوگل سرچ کنید heroes of the storm beta key بعد تو تنظیماتش بزنید مثلا فقط 24 ساعت گذشته رو بیاره.

سلام به همگی
ممنون
بازی کاملا free to play هست ولی هنوز ریلیز نشده و برای همه در دسترس نیست و توی فاز بتا هست و برای اینکه بتونی بتا بازی کنی یا باید بتا کی بخری از سایت های ایرانی ( توجه کنید که این کی ها نیز مجانی هست ولی چون محدوده و دست یه سری افراد خاص هست میزارن برای فروش و خب سایتای ایرانی هم زحمت میکشن از خارجی ها میخرن و به ما میفروشن ) یا اینکه باید ثبت نام کنی که الان تعداد متقاضی زیاده و شانس اینوایت شدن کمه

توجه کنید که بازی بعد ریلیز اصلی که هنوز هم معلوم نیست و یا OPEN beta در دسترس همه قرار خواهد گرفت

اووووو جه خبره
خوب حالا به نظر شما بین دوتا و لول کودومش با حال تره؟
چون من تاز می خوام بیام تو این سبک ها ( قبلا warcraft III میزدم) اگه هون بازی کردی کدومش شبیه هونه چون از هون خیلی خوشم اومد.

اووووو جه خبره
خوب حالا به نظر شما بین دوتا و لول کودومش با حال تره؟
چون من تاز می خوام بیام تو این سبک ها ( قبلا warcraft III میزدم) اگه هون بازی کردی کدومش شبیه هونه چون از هون خیلی خوشم اومد.
کاملا سلیقه هست تو این فروم بچه‌ها بیشتر دوتا بازی می‌کنن و تاپیک دوتا گرم تره تا لول
اما من خودم بعد دوتا ۱ که دوتا ۲ رو دیدم اصلا خوشم نیومد و خیلی‌ وقت که لول بازی می‌کنم باید ببینی‌ با دیدن هر ۲تش با کدوم بیشتر ارتباط برقرار میکنی‌

به احتمال زیاد بیشتر با لول ارتباط برقرار کنی‌ چون تو لول هم ابیلیتی پاور ability powerهست ولی‌ دوتا ۲ هم چین چیزی نیست

سراغ دوتا ۲ نرو اعصاب خرد کنیش زیاد و کاملاً بازی بی‌ صاحبی هست مثل گارنا روم‌های ایران میمونه
این بازی رو هم امتحان کن smite

همشونو می‌تونی از این سایت نگاه کنی‌ ببینی‌ چطورن
Twitch

جالبه!
خوب حالا شما یه لینک برای دانلود دارید چون با اینستالر درست نیمتونم دانلود کنم
اگه میشه یه لینک دانلود بدین اگه ندارین این لینکو نگاه کنید اگه اینو دانلود کنم چقد دیگه باید آپدیت کنم؟
لینک
حجم دانلود با اینستالر هم اگه میشه بگین.

جالبه!
خوب حالا شما یه لینک برای دانلود دارید چون با اینستالر درست نیمتونم دانلود کنم
اگه میشه یه لینک دانلود بدین اگه ندارین این لینکو نگاه کنید اگه اینو دانلود کنم چقد دیگه باید آپدیت کنم؟
لینک
حجم دانلود با اینستالر هم اگه میشه بگین.
شما از این لینک اول بازی و دانلود کن بعد باید بذاری آپدیت شه که نمیدونم چقدر حجم آپدیته بعد باید یه اکانت تو سروری که می‌خوای بازی کنی‌ بسازی که پیشنهاد می‌کنم euبسازی بخاطر اینکه پینگ بهتری میده
هر ۲هفته هم معمولا یه پتچ ۲۰۰تا ۳۰۰ مگی میاد که واسه اومدن هیرو‌های جدید و این حرفاست

https://signup.leagueoflegends.com/en/signup/redownload

پشیمون شدم :|

نظرتون درباره path of elixe چیه؟
می دونم سبکش فرق می کنه ولی دیدم تو استیم خوب ازش تعریف میشه اگه کسی بازی کرده یه توضیحی بده ممنون میشم

بهتره از سایت‌ها خرید کنی‌ حجم بازی زیاد واسه dl !!
13.6gb hast
نه آقا ۱۳ گیگ چیه ....۱۳گیگ نیست من الان بازی ۲ساله دارم فایلها مونده رو هم شده ۸گیگ اونوقت فایل تازه و نو ۱۳ گیگ...

- - -ویرایش - - -

پشیمون شدم :|

نظرتون درباره path of elixe چیه؟
می دونم سبکش فرق می کنه ولی دیدم تو استیم خوب ازش تعریف میشه اگه کسی بازی کرده یه توضیحی بده ممنون میشم
شما همون لینکی‌ که گذاشتم بازی دانلود کن ۴گیگ اگه اشتباه نکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or