Heroes Of The Storm

33676607799821730898.jpg

ناشر : Blizzard Entertainment
سبک : Hero Brawler
تاریخ انتشار : 2nd June 2015

بلیزارد سال گذشته در BlizzCon بازی MOBA خود را با نام Blizzard Dota معرفی کرد ، چند روز پیش این شرکت اعلام کرد که نام بازی از Blizzard Dota به Heroes of the storm تغییر نام پیدا کرد . و صفحه ای مختص به بازی در وبسایت خود راه اندازی کرد .

Blizzard Entertainment: Heroes of the Storm

لیست Hero ها :
Warcraft Heroes
Arthas
Brightwing
Chen
E.T.C
Falstad
Tyrande
Illidan
Malfurion
Lili
Muradin
Stitches
Uther
Gazlowe
Murky
Rehgar
Sylvanas
Thrall
Jaina Proudmoore
Starcraft Heroes
Jim raynor
Abathur
Nova
Tassadar
Kerrrigan
Zeratul
Zagara
sgt hammer
Tychus
Diablo Heroes
Nazeebo
Azmodan
Tyreal
Valla
Butcher
Leoric The skeleton king
Sonia
Diablo
Other Heroes
The Lost Vikings

ویدئو های بازی :
[video]fs2.filegir.com/makan.net/Heroes_of_the_Storm%E2%84%A2_Cinematic_Trailer_%5B tag22%5D.mp4[/video]
[video]fs2.filegir.com/makan.net/Heroes_of_the_Storm%E2%84%A2_Gameplay_Sneak_Peek_% 5Btag22%5D.mp4[/video]

تصاویر بازی :

فهرست اعضای بازیسنتر:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]کاربر[/TD]
[TD]Battle.net ID[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Grey Warden[/TD]
[TD]GreyWarden#2415[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naruto22[/TD]
[TD] milad#2946[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Susha[/TD]
[TD]Chocolate#2586[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AhmadGr[/TD]
[TD]Ahmad#2524[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Damn[/TD]
[TD]raven#24741[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Good Guy Greg[/TD]
[TD]Aryanath#2642[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Amin1[/TD]
[TD]FeArLesS#2693[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MrGaga[/TD]
[TD]MrGaga#2690[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ghasede_Del[/TD]
[TD]Ghasedak#2381[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Abdolrahim.T[/TD]
[TD]AbdolrahimT#2462[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]idden]-[[/TD]
[TD]KASRA#2465[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].PARS.[/TD]
[TD]PARS#2171[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]l3est[/TD]
[TD]l3est#2420[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Blur[/TD]
[TD]Blur#2611[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slipkboy[/TD]
[TD]Slipkboy#2341[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Vamptacos[/TD]
[TD]vamptacos#2475[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shp[/TD]
[TD] AliShp#2847[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arnino[/TD]
[TD]vondelus#2199[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] lich_king[/TD]
[TD]samanbargi#2643[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]killen[/TD]
[TD]kill3n#2235[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wrath-MaN[/TD]
[TD]kingwrath#2556[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mikelwar[/TD]
[TD]mikelwar#2346[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] msd7372[/TD]
[TD] MSD7372#2289[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ヽ(。_°)ノ[/TD]
[TD]ErgmX#2625[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Khashayar91[/TD]
[TD]KhashayarEm#2966[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] naruto22[/TD]
[TD] milad#2946[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]susha[/TD]
[TD]Chocolate#2586[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] woooo
[/TD]
[TD]woooo639#2344[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mahdee

[/TD]
[TD]Mahdi#2211

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bestboyiran

[/TD]
[TD]BlackWolf#2516
[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
من هیچ لگی ندارم و به راحتی بازی میکنم ISP هم صبانته اصلا انگار که آفلاینه
سرور های این بازی مثله استار کرفت خیلی قوی هستن و اصلا پینگ نشون نمیدن در حالی که سرور های دیابلو آبروی هرچی سروره برده ( الکی پینگت میره رو 2000 ) :|

من اکونت قبلیم فروختم و همین جوری یک اکونت جدید ساختم
الان این بازی به اکونت جدیدم اضافه شده

حالا شماها اروپا بازی می کنید دیگه ؟

در لیست بازیها در نرم افزار battle.net اومده اما دکمه Install نیست .. فکر کنم بلیزارد اسکلم کرده :|

من اکونت قبلیم فروختم و همین جوری یک اکونت جدید ساختم
الان این بازی به اکونت جدیدم اضافه شده

حالا شماها اروپا بازی می کنید دیگه ؟

در لیست بازیها در نرم افزار battle.net اومده اما دکمه Install نیست .. فکر کنم بلیزارد اسکلم کرده :|

اکانت رو باید از طریق سایت چک کرد، اونجا معلوم میشه اضافه شده یا نه. اینجور اضافه کردن رو که به همه اضافه کرده ! تازه نصب میشه و توی بازی هم میره ! ولی بعدش لاگین که میرسه... :))

اکانت رو باید از طریق سایت چک کرد، اونجا معلوم میشه اضافه شده یا نه. اینجور اضافه کردن رو که به همه اضافه کرده ! تازه نصب میشه و توی بازی هم میره ! ولی بعدش لاگین که میرسه... :))
قبلش ایمیل میده که باخبر بشیم که اضافه شده ؟

والا من که خودم نشدم، نمیدونم صد در صد میده یا نمیده. ولی توی عکس‌های فیس بوک بازی که میدیم یکی دو نفری خارجکی دعوت میشدن، عکس ایمیلشون رو میذاشتن که پیام اومده و فلان. احتمالاً قاعده‌ش اینه که بده....

اون زمان که آلفا بود نه نمیداد و به کلاینت بتل نت اضافه میشد البته بعد 2،3 روز ایمیلشم میومد ولی الان تا اونجا که من میدونم دیگه اینوایت ها به صورت کی هست و به صورت کی میفرسته به ایمیل :)

والا پینگ من تو بازی فک کنم 0
تا کلیک میکنم طرف میره
اصلا هم لگ نداره اصلا فقط اگه نت مشکل داشته باشه و قرر بیاد لگ میزنه
مخابرات هم هست

لامصب خخخخییییلللیییی هم کم ترافیک مصرف میکنه هر دسش که بین 15 تا 30 دقیقست 5 تا 7 مگ مصرف میکنه عالیه از همه نظر

والا پینگ من تو بازی فک کنم 0
تا کلیک میکنم طرف میره
اصلا هم لگ نداره اصلا فقط اگه نت مشکل داشته باشه و قرر بیاد لگ میزنه
مخابرات هم هست

لامصب خخخخییییلللیییی هم کم ترافیک مصرف میکنه هر دسش که بین 15 تا 30 دقیقست 5 تا 7 مگ مصرف میکنه عالیه از همه نظر
تازه یه خوبی داره که اگه dc بشی یا leave بدی تا هر زمان که بازی ادامه پیدا کنه میتونی rejoin بدی

اون زمان که آلفا بود نه نمیداد و به کلاینت بتل نت اضافه میشد البته بعد 2،3 روز ایمیلشم میومد ولی الان تا اونجا که من میدونم دیگه اینوایت ها به صورت کی هست و به صورت کی میفرسته به ایمیل :)
فقط یه سوال من رفتم سایت battle.net یه اکانت ساختم بعد رفتم تو این قسمت
https://eu.battle.net/account/management/beta-profile.html?style=beta
تیک مربوط به بازی زدم و بعدشم گزینه update preferences رو زدم

هم تیک مربوط به heroes of the storm رو زدم هم مربوط به overwatch

می‌خواستم ببینم مراحل درست رفتم ؟حالا دیگه باید بشینم دست به دعا تا بلیزارد ایمیل بفرسته ؟

بازی باحال و جذابی هستش تنوع هم داره خوبه ولی به نظرم اگه مثل دوتا یسری آیتم تو بازی میزاشتش که هرکسی بخره و استفاده کنه شاید باحال تر میشد

فقط یه سوال من رفتم سایت battle.net یه اکانت ساختم بعد رفتم تو این قسمت
https://eu.battle.net/account/management/beta-profile.html?style=beta
تیک مربوط به بازی زدم و بعدشم گزینه update preferences رو زدم

هم تیک مربوط به heroes of the storm رو زدم هم مربوط به overwatch

می‌خواستم ببینم مراحل درست رفتم ؟حالا دیگه باید بشینم دست به دعا تا بلیزارد ایمیل بفرسته ؟

بله درسته این یه روش هست روش بعدی give away های فیس بوق هست که تو پیجش میتونید ثبت نام کنید و روش سوم خریدن funders pack و روش چهارم خریدن بتا کی که سایتای ایرانی با خدود قیمت 50 تا 60 تومن گذاشتن :)

- - -ویرایش - - -

بازی باحال و جذابی هستش تنوع هم داره خوبه ولی به نظرم اگه مثل دوتا یسری آیتم تو بازی میزاشتش که هرکسی بخره و استفاده کنه شاید باحال تر میشد
درسته ولی دوتا یه سری از آیتم هاش خیلی unbalance هستن به طوری که یه دفعه میبینی یه هیرو میاد پنتا میزنه و یه جورایی حرس آدمو در میاره :d ولی اینجا حتی دوبل زدن هم خیلی مشکله ( یه هیرو رو میگم ها وگرنه تیمی که زیاد میشه پنتا زد) .دوم اینکه اصلا این دو بازی تو یه سبک نیستن که مقایسه بشن این hero brawler هستش اون moba پس مقایسه نکنیم بهتره بستگی به سلیقه داره
من که این سبک رو به moba ترجیه میدم :d

بله درسته این یه روش هست روش بعدی give away های فیس بوق هست که تو پیجش میتونید ثبت نام کنید و روش سوم خریدن funders pack و روش چهارم خریدن بتا کی که سایتای ایرانی با خدود قیمت 50 تا 60 تومن گذاشتن :)

- - -ویرایش - - -

درسته ولی دوتا یه سری از آیتم هاش خیلی unbalance هستن به طوری که یه دفعه میبینی یه هیرو میاد پنتا میزنه و یه جورایی حرس آدمو در میاره :d ولی اینجا حتی دوبل زدن هم خیلی مشکله ( یه هیرو رو میگم ها وگرنه تیمی که زیاد میشه پنتا زد) .دوم اینکه اصلا این دو بازی تو یه سبک نیستن که مقایسه بشن این hero brawler هستش اون moba پس مقایسه نکنیم بهتره بستگی به سلیقه داره
من که این سبک رو به moba ترجیه میدم :d

آره اینشو قبول دارم خیلی جالب تر شده که تو هرچقدر هم هیروت قوی باشه خیلی کم پیش میاد تو نبرد تن به تن بتونی راحت بزنی باید حتما گروهی کار کنی

البته بعضی‌ هیرو ها بیش از حد شاخن
[h=2]Zeratul[/h]
[h=2]Nova[/h]

- - -ویرایش - - -

مثل دوتا باشه نه اصلا حال نمید به نظر من مثل wow باشه یعنی‌ gear که گرفتی با یون بازی کنی‌ نه از اول لول آاپ کن البته خیلی چیز‌ها اضافه می‌شه به نظر من چون تو تست مد مکس لول ۳۰ هست !! این نشون میده یه چیز‌های هست!!

البته بعضی‌ هیرو ها بیش از حد شاخن
Zeratul

Nova
nova که همین چند وقت پیش صحبتش بود یه حالی بهش بده چون وقتی تک بیوفته یا reveal بشه مرده هیچ راه فراری نداره ولی زراتول یه ذره سخت شکار میشه و دمیج بالایی هم داره :) به نظر من valla خیلی از nova شاخ تر هست تو تیم فایت ها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or