Heroes Of The Storm

33676607799821730898.jpg

ناشر : Blizzard Entertainment
سبک : Hero Brawler
تاریخ انتشار : 2nd June 2015

بلیزارد سال گذشته در BlizzCon بازی MOBA خود را با نام Blizzard Dota معرفی کرد ، چند روز پیش این شرکت اعلام کرد که نام بازی از Blizzard Dota به Heroes of the storm تغییر نام پیدا کرد . و صفحه ای مختص به بازی در وبسایت خود راه اندازی کرد .

Blizzard Entertainment: Heroes of the Storm

لیست Hero ها :
Warcraft Heroes
Arthas
Brightwing
Chen
E.T.C
Falstad
Tyrande
Illidan
Malfurion
Lili
Muradin
Stitches
Uther
Gazlowe
Murky
Rehgar
Sylvanas
Thrall
Jaina Proudmoore
Starcraft Heroes
Jim raynor
Abathur
Nova
Tassadar
Kerrrigan
Zeratul
Zagara
sgt hammer
Tychus
Diablo Heroes
Nazeebo
Azmodan
Tyreal
Valla
Butcher
Leoric The skeleton king
Sonia
Diablo
Other Heroes
The Lost Vikings

ویدئو های بازی :
[video]fs2.filegir.com/makan.net/Heroes_of_the_Storm%E2%84%A2_Cinematic_Trailer_%5B tag22%5D.mp4[/video]
[video]fs2.filegir.com/makan.net/Heroes_of_the_Storm%E2%84%A2_Gameplay_Sneak_Peek_% 5Btag22%5D.mp4[/video]

تصاویر بازی :

فهرست اعضای بازیسنتر:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]کاربر[/TD]
[TD]Battle.net ID[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Grey Warden[/TD]
[TD]GreyWarden#2415[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naruto22[/TD]
[TD] milad#2946[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Susha[/TD]
[TD]Chocolate#2586[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AhmadGr[/TD]
[TD]Ahmad#2524[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Damn[/TD]
[TD]raven#24741[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Good Guy Greg[/TD]
[TD]Aryanath#2642[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Amin1[/TD]
[TD]FeArLesS#2693[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MrGaga[/TD]
[TD]MrGaga#2690[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ghasede_Del[/TD]
[TD]Ghasedak#2381[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Abdolrahim.T[/TD]
[TD]AbdolrahimT#2462[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]idden]-[[/TD]
[TD]KASRA#2465[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].PARS.[/TD]
[TD]PARS#2171[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]l3est[/TD]
[TD]l3est#2420[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Blur[/TD]
[TD]Blur#2611[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slipkboy[/TD]
[TD]Slipkboy#2341[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Vamptacos[/TD]
[TD]vamptacos#2475[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shp[/TD]
[TD] AliShp#2847[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arnino[/TD]
[TD]vondelus#2199[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] lich_king[/TD]
[TD]samanbargi#2643[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]killen[/TD]
[TD]kill3n#2235[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wrath-MaN[/TD]
[TD]kingwrath#2556[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mikelwar[/TD]
[TD]mikelwar#2346[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] msd7372[/TD]
[TD] MSD7372#2289[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ヽ(。_°)ノ[/TD]
[TD]ErgmX#2625[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Khashayar91[/TD]
[TD]KhashayarEm#2966[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] naruto22[/TD]
[TD] milad#2946[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]susha[/TD]
[TD]Chocolate#2586[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] woooo
[/TD]
[TD]woooo639#2344[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mahdee

[/TD]
[TD]Mahdi#2211

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bestboyiran

[/TD]
[TD]BlackWolf#2516
[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
کو کجا که من نمیبینم ؟ :دی بیخیال این بحث اینجا جاش نیست :دی
Closed Beta بشه بازم اینوایت میفرستن ؟ من هنوز امید داشته باشم ؟ :|
په نه په
تازه اکثر اینوایت ها تو فاز بتا هست و به صورت کی هم میفرست و ممکنه دوبار بفرستن
مثلا من موقع close beta برای hearth stone دو تا اینوایت بهم دادن به صورت کی بود و یکیشو دادم رفیقم خیلی ذوق کرد :d

سلام
مورد داشتیم تیم ما تو kill ٬ ۳۹ به ۲۳عقب بوده ولی آخرش بازی رو بردیم.این بازی واقعا اینش خیلی حال میده اصلا نمیشه پیش بینی کرد کدوم تیم میبره.مثلا اینطوری نیست که یه بازیکن که ۲۰ تا کیل گرفته رو دیگه اصلا نشه بهش نزدیک شد یا کشتش بلکه فقط اسکیل بازیکنه که مشخص میکنه کی کی رو میتونه بکشه.ممکنه شما صفر کیل گرفته باشی ولی آخر بازی اونی که ۲۰ کیل گرفته رو به راحتی بکشی.یا مثلا اوایل بد شروع کنی ولی آخر بازی با کار تیمی بازی رو ببرید.

سلام
مورد داشتیم تیم ما تو kill ٬ ۳۹ به ۲۳عقب بوده ولی آخرش بازی رو بردیم.این بازی واقعا اینش خیلی حال میده اصلا نمیشه پیش بینی کرد کدوم تیم میبره.مثلا اینطوری نیست که یه بازیکن که ۲۰ تا کیل گرفته رو دیگه اصلا نشه بهش نزدیک شد یا کشتش بلکه فقط اسکیل بازیکنه که مشخص میکنه کی کی رو میتونه بکشه.ممکنه شما صفر کیل گرفته باشی ولی آخر بازی اونی که ۲۰ کیل گرفته رو به راحتی بکشی.یا مثلا اوایل بد شروع کنی ولی آخر بازی با کار تیمی بازی رو ببرید.
یه بار ما 30 به 0 بردیم چه حالی داد :d FLAW LESS VICTORY
اینکه راحت تر بتونی هیرو های حریف رو بزنی بستگی به هیرو دمیج داره هر ضربه ای که به هیرو های حریف بزنی به هیرو دمیج اضافه میشه
(معمولا assassin ها بهتر میتونن هیرو دمیج بالا ببرن مخصوصا valla که خیلی باهاش حال میکنم )

آره valla باحاله.اون یارو که سوار عقابه هم خیلی باحاله اسمش muradin بود فک کنم.تو ساپورتا هم uther خیلی قویه
نه اون اسمش flastad هست ولی muardin هم یه جورایی الان خیلی قویه و 100% قبل ریلیز nerf میشه خب شما به rotation قبلی نرسیدی و این جدیدا زیاد باحال نیستن
تو هفته ی قبل Nova,illidan,zegara,lili,tryal,uther باز بودن
در ضمن شما با لیلی بازی کنی میفهمی ساپورت یعنی چی :)

امروز کلا رفتم تونخ uther.خیلی باهاش حال کردم.لول ۴ شد همه اسکیلهاش هم باز شد.خیلی فاز میده هم هیل میدی هم دمیج میزنی کلا تو کار تیمی میترکونه.جوونیام که wow بازی میکردم یه holypala داشتم خیلی باهاش حال میکردم الان این منو یاد اون دوران میندازه.برا همین با پالا خوب بازی میکنم.
راستی الان ۸k گلد دارم.موندم چی بخرم.آرتاس هم یه بار جلومون بود نمیشد کشتش.وسوسه شدم آرتاس بگیرم.ولی گلد خیلی سخت جمع میشه آدم دلش نمیاد خرج کنه

امروز کلا رفتم تونخ uther.خیلی باهاش حال کردم.لول ۴ شد همه اسکیلهاش هم باز شد.خیلی فاز میده هم هیل میدی هم دمیج میزنی کلا تو کار تیمی میترکونه.جوونیام که wow بازی میکردم یه holypala داشتم خیلی باهاش حال میکردم الان این منو یاد اون دوران میندازه.برا همین با پالا خوب بازی میکنم.
راستی الان ۸k گلد دارم.موندم چی بخرم.آرتاس هم یه بار جلومون بود نمیشد کشتش.وسوسه شدم آرتاس بگیرم.ولی گلد خیلی سخت جمع میشه آدم دلش نمیاد خرج کنه
هر هیرویی که به لول 5 برسه 500 تا گلد میده و dayli quest ها هم هرچی لول کلی بره بالا تر بیشتر گلد میدن
هر هیرویی یه درجه سختی داره که کار کردن باهاش رو نشون میده و کلا mlee ها سخت تر هستن به اینم توجه باید داشته باشی
فعلا که muardin و nova خیلی شاخ هستن

آقا عجب چیزیه این lili.خریدمش.ساپورته خوفیه.یعنی پشت تیم بری همه رو میترکونه.پیشنهاد میکنم امتحان کنید.یه خوبیه دیگه بازی هم اینه که kill رو به همه میده و فقط به اونی که last hit کرده نمیده.

آقا عجب چیزیه این lili.خریدمش.ساپورته خوفیه.یعنی پشت تیم بری همه رو میترکونه.پیشنهاد میکنم امتحان کنید.یه خوبیه دیگه بازی هم اینه که kill رو به همه میده و فقط به اونی که last hit کرده نمیده.
من که گفتم lili بازی کنی میفهمی ساپورت یعنی چی
من خودم تا 20 تا killing spree رفتم باهاش :d

آقا چقد تاپیک خلوته.بچه ها بیایید تیم تشکیل بدیم همه رو بترکونیم.یعنی هیچکس اینو بازی نمیکنه؟
من که عشق دیابلو بودم الان 4 روزه اصلا دیابلو بازی نکردم خیلی نگرانم دوست دارم دیابلو هم برم ولی فعلا این بازی بد جور منو گرفته:((

آقا چقد تاپیک خلوته.بچه ها بیایید تیم تشکیل بدیم همه رو بترکونیم.یعنی هیچکس اینو بازی نمیکنه؟
من که عشق دیابلو بودم الان 4 روزه اصلا دیابلو بازی نکردم خیلی نگرانم دوست دارم دیابلو هم برم ولی فعلا این بازی بد جور منو گرفته:((

آخه مایی که شرکت نمیکنیم توی تاپیک، بازی رو نداریم که حرفی بزنیم. چی بگیم؟ :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or