Heroes Of The Storm

33676607799821730898.jpg

ناشر : Blizzard Entertainment
سبک : Hero Brawler
تاریخ انتشار : 2nd June 2015

بلیزارد سال گذشته در BlizzCon بازی MOBA خود را با نام Blizzard Dota معرفی کرد ، چند روز پیش این شرکت اعلام کرد که نام بازی از Blizzard Dota به Heroes of the storm تغییر نام پیدا کرد . و صفحه ای مختص به بازی در وبسایت خود راه اندازی کرد .

Blizzard Entertainment: Heroes of the Storm

لیست Hero ها :
Warcraft Heroes
Arthas
Brightwing
Chen
E.T.C
Falstad
Tyrande
Illidan
Malfurion
Lili
Muradin
Stitches
Uther
Gazlowe
Murky
Rehgar
Sylvanas
Thrall
Jaina Proudmoore
Starcraft Heroes
Jim raynor
Abathur
Nova
Tassadar
Kerrrigan
Zeratul
Zagara
sgt hammer
Tychus
Diablo Heroes
Nazeebo
Azmodan
Tyreal
Valla
Butcher
Leoric The skeleton king
Sonia
Diablo
Other Heroes
The Lost Vikings

ویدئو های بازی :
[video]fs2.filegir.com/makan.net/Heroes_of_the_Storm%E2%84%A2_Cinematic_Trailer_%5B tag22%5D.mp4[/video]
[video]fs2.filegir.com/makan.net/Heroes_of_the_Storm%E2%84%A2_Gameplay_Sneak_Peek_% 5Btag22%5D.mp4[/video]

تصاویر بازی :

فهرست اعضای بازیسنتر:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]کاربر[/TD]
[TD]Battle.net ID[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Grey Warden[/TD]
[TD]GreyWarden#2415[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naruto22[/TD]
[TD] milad#2946[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Susha[/TD]
[TD]Chocolate#2586[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AhmadGr[/TD]
[TD]Ahmad#2524[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Damn[/TD]
[TD]raven#24741[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Good Guy Greg[/TD]
[TD]Aryanath#2642[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Amin1[/TD]
[TD]FeArLesS#2693[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MrGaga[/TD]
[TD]MrGaga#2690[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ghasede_Del[/TD]
[TD]Ghasedak#2381[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Abdolrahim.T[/TD]
[TD]AbdolrahimT#2462[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]idden]-[[/TD]
[TD]KASRA#2465[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].PARS.[/TD]
[TD]PARS#2171[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]l3est[/TD]
[TD]l3est#2420[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Blur[/TD]
[TD]Blur#2611[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slipkboy[/TD]
[TD]Slipkboy#2341[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Vamptacos[/TD]
[TD]vamptacos#2475[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shp[/TD]
[TD] AliShp#2847[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arnino[/TD]
[TD]vondelus#2199[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] lich_king[/TD]
[TD]samanbargi#2643[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]killen[/TD]
[TD]kill3n#2235[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wrath-MaN[/TD]
[TD]kingwrath#2556[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mikelwar[/TD]
[TD]mikelwar#2346[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] msd7372[/TD]
[TD] MSD7372#2289[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ヽ(。_°)ノ[/TD]
[TD]ErgmX#2625[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Khashayar91[/TD]
[TD]KhashayarEm#2966[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] naruto22[/TD]
[TD] milad#2946[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]susha[/TD]
[TD]Chocolate#2586[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] woooo
[/TD]
[TD]woooo639#2344[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mahdee

[/TD]
[TD]Mahdi#2211

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bestboyiran

[/TD]
[TD]BlackWolf#2516
[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
بازی رو نصفش دانلود شد و تونستیم بازی کنیم ( بقیه فایل هاش تکسچر و ایناست بعدا دانلود میشه کرد )

به عنوان یه MOBA دوم قبولش دارم خیلی خوبه کیف میده ولی بازی سطح آماتور و Casual ـه - یعنی آیتم بندی نداره . لست هیت زدن نداره ( واحد پولی من ندیدم )

لول ها 2 نوع هستند یکی برای پلیر یکی هم برای هیرو ( که مثلا با این هیرو چقدر رفتی - یه سری چیز ها آزاد میشه )

طبق معمول من هم عشق ساپورت ملت .. ولی بلعکس خیلیا Warrior پیک می کنند

این هم شات ها از بازیم :دی ببین چقدر خوب بازی کردم :دی

04714889304453884011.jpg

81449689517736705710.jpg

تا الان بازی مورد قبولیه و 8 میگیره !

یه خورده لگ هست تو بازی که من داشتم ولی خب من پینگ 240 شاید هم با سرور های آلفا مشکل داشته باشه

هر دفعه از طرف بلیزارد که برام ایمیل میاد کلی هیجان زده میشم ... بعدش که موضوع رو میخونم نابود میشم :| 2 بار که موضوعش لاک کردن اکانتم بود :|

هر دفعه از طرف بلیزارد که برام ایمیل میاد کلی هیجان زده میشم ... بعدش که موضوع رو میخونم نابود میشم :| 2 بار که موضوعش لاک کردن اکانتم بود :|
برا من ایمیلی مربوط به بازی نیومده بود. یهویی دیدم که بازی اضافه شده به لیستم تو battle.net ! حدود یک هفتست برا من اضافه شده ولی ایمیلش که شما به عنوان پلیر آلفا انتخاب شدین دیروز اومد

از گلوتون پایین نره لامصبا، ینی ببینین شماها چقدر شانس دارین که بتل نت رو چک نمیکنین و بازی نمیکنین که مثلا بعد از چند روز باز میکنین نرم افزار رو میبینین عه اضافه شده :/
ما هرروز داریم فرت و فرت چک میکنیم هر دو ساعت، هنوز هارت استون آخریشه.ایمیل هم که هی رفرش، هیچی :|

تا کی هست اینوایت شدن؟ تموم شد این دوره ش هم، نه؟ البته من دیر اد کردم بچه های اینجا رو ولی بازم کور سوی امیدی داشتم...

از گلوتون پایین نره لامصبا، ینی ببینین شماها چقدر شانس دارین که بتل نت رو چک نمیکنین و بازی نمیکنین که مثلا بعد از چند روز باز میکنین نرم افزار رو میبینین عه اضافه شده :/
ما هرروز داریم فرت و فرت چک میکنیم هر دو ساعت، هنوز هارت استون آخریشه.ایمیل هم که هی رفرش، هیچی :|

تا کی هست اینوایت شدن؟ تموم شد این دوره ش هم، نه؟ البته من دیر اد کردم بچه های اینجا رو ولی بازم کور سوی امیدی داشتم...
داداش من نزدیک 2 سال منتظر بودم D:

داداش من نزدیک 2 سال منتظر بودم D:

شوخی میکنم بابا :دی اینا همش تقصیر بلیزارده پدرسوخته است :دی
بعضی‌ها هستن که با کلی سابقه بازی‌های مختلف بلیزارد هنوز بهشون نرسیده، بعضی‌ها هم با یه دونه بازی بهشون رسیده. رندوم همینه دیگه. شانس...

شوخی میکنم بابا :دی اینا همش تقصیر بلیزارده پدرسوخته است :دی
بعضی‌ها هستن که با کلی سابقه بازی‌های مختلف بلیزارد هنوز بهشون نرسیده، بعضی‌ها هم با یه دونه بازی بهشون رسیده. رندوم همینه دیگه. شانس...
تا اونجایی که من میدونم باید یکی از بازی های wow,diablo 3,starcraft 2 , classic games رو داشت تا شانس invite شدن رو داشت و کسایی که فقط hearth stone تو اکانتشون بازی میکنن یا starter editoin بازی های دیگه رو دارن بهشون اینوایت نمیدن
پ.خ : من که همه بازی های بلیز رو دارم هنوزم بهم نداده !!
به نظر من باید به همه ی پلیر های sc میداد این بازی رو (مخصوصا اونایی که تو لیگ master ,diamondبازی میکنن ) چون stat های بازی کپیه Sc هست و این جور پلیر ها واقعا میتونن به پیشرفت گیم کمک کنن ولی بلیز فقط یه سری نوب که هیچی از micro magaement سرشون نمیشه رو دعوت کرده
(کلی میگم ها به بچه هایی که اینوایت گرفتن بر نخوره :d)

تا اونجایی که من میدونم باید یکی از بازی های wow,diablo 3,starcraft 2 , classic games رو داشت تا شانس invite شدن رو داشت و کسایی که فقط hearth stone تو اکانتشون بازی میکنن یا starter editoin بازی های دیگه رو دارن بهشون اینوایت نمیدن
به نظر من باید به همه ی پلیر های sc میداد این بازی رو (مخصوصا اونایی که تو لیگ master ,diamondبازی میکنن ) چون stat های بازی کپیه Sc هست و این جور پلیر ها واقعا میتونن به پیشرفت گیم کمک کنن ولی بلیز فقط یه سری نوب که هیچی از micro magaement سرشون نمیشه رو دعوت کرده

تو رو میخواستم مثال بزنم واسه کسی که همه چی داره بابا :)) میدونم. منم استارکرفت رو اون موقع که ازت لینک خواستم ، گرفتم و دارم. ولی دیر گرفتم. میگم تو این دوره زیاده امیدی نداشتم در کل.

حالا یه ماه دیگه هم صبر میکنیم ببینیم چی میشه.

ربطی نداره ...
دوتا از دوستان من مطلقاً هیچ بازیی نداشتن (یکیشون فقط HearthStone داشت ، دومی همون HearthStone رو هم نداشت) ولی براشون اینوایت اومد ، دارن بازی میکنن .
کاملاً رندوم و شانسیه !

به نظر من این حرف اشتباهه . اولاً بازی زیرمجموعه یا هم سبک StarCraft نیست که فقط پلیر های Sc اینوایت بشن !
دوماً بلیزارد بازی رو فقط برای یک سری پلیر های خاص و منحصر به فرد و حرفه ایی طراحی نمیکنه که فقط همونا بیان آلفا تستر بشن .
همین به قول شما "یک سری نوب ها" هستند که با بازی کردن و تعامل در کنار افراد پرو ، به کامل شدن و پیشرفت بازی کمک میکنند .
بازی به هر دو گروه نیاز داره ... در ضمن اکثر تازه وارد ها هم بعد از مدتی حرفه ایی میشن .

کسایی که براشون آلفا نیومده تا شروع فاز close beta تحمل کنند .
موج جدید اینوایت ها تا یک ماه آینده میاد ...

ربطی نداره ...
دوتا از دوستان من مطلقاً هیچ بازیی نداشتن (یکیشون فقط HearthStone داشت ، دومی همون HearthStone رو هم نداشت) ولی براشون اینوایت اومد ، دارن بازی میکنن .
کاملاً رندوم و شانسیه !

به نظر من این حرف اشتباهه . اولاً بازی زیرمجموعه یا هم سبک StarCraft نیست که فقط پلیر های Sc اینوایت بشن !
دوماً بلیزارد بازی رو فقط برای یک سری پلیر های خاص و منحصر به فرد و حرفه ایی طراحی نمیکنه که فقط همونا بیان آلفا تستر بشن .
همین به قول شما "یک سری نوب ها" هستند که با بازی کردن و تعامل در کنار افراد پرو ، به کامل شدن و پیشرفت بازی کمک میکنند .
بازی به هر دو گروه نیاز داره ... در ضمن اکثر تازه وارد ها هم بعد از مدتی حرفه ایی میشن .

کسایی که براشون آلفا نیومده تا شروع فاز close beta تحمل کنند .
موج جدید اینوایت ها تا یک ماه آینده میاد ...

من خودم توی پست بلیزارد خونده بودم که باید یکی از این بازی هارو داشته باشه تا اینوایت بشه حالا الان گشتم پیدا نکردم
و دوما هم اینکه نمیدونم که میدونی که این بازی یه مد برا starcraft 2 بوده و من خودم کلاینت بازی رو دارم و تمام stat ها و setting ها کاملا از starcraft کپی برداری شده و حتی تیم سازندش هم همون تیم سازنده starcraft اند
و من هم نگفتم که فقط پلیر های starcraft رو اینوایت کنه من گفتم این میتونه بیشتر کمک کنه به پیشرفت بازی !!!
پلیر های که starcraf رو تو سطح بالایی بازی میکنن خدای micro manage ment هستن و اکثرا هم کره ای هستن و این خودش میتونه یه مرحله جلو بندازه !!
قطعا کسی که حرفه هست میتونه از روز اول feed back بده برای بازی ولی کسی که تا حالا تو عمرش نه moba بازی کرده نه RTS تا بیاد بازی رو یاد بگیره بازی ریلیز میشه !!! یاد گرفتن هم بمونه برا وقتی که بازی ریلیز شد

من حرفم اینه که الان خیلی ها که pro gamer برای سبک RTS هستن invite نشدن و یه سری که هیچی سرشون نیست invite شدن و این خیلی مسخره است ! :))

پ.خ : محض اطلاع بلیزارد تمام آیتم ها رو از این بازی حذف کرده که اصلا سبک این بازی با LOL ,dota فرق داره و به گفته ی خوده بلیز hero brawler هستش و این یعنی بازی فقط به skill و micro افراد بستگی داره ( همون چیزی که 50% starcraft رو شامل میشه )
من نمیفهمم شما چه طوری میگی این بازی به sc ربط نداره بعد این همه دلیل که اوردم :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or