Heroes Of The Storm

33676607799821730898.jpg

ناشر : Blizzard Entertainment
سبک : Hero Brawler
تاریخ انتشار : 2nd June 2015

بلیزارد سال گذشته در BlizzCon بازی MOBA خود را با نام Blizzard Dota معرفی کرد ، چند روز پیش این شرکت اعلام کرد که نام بازی از Blizzard Dota به Heroes of the storm تغییر نام پیدا کرد . و صفحه ای مختص به بازی در وبسایت خود راه اندازی کرد .

Blizzard Entertainment: Heroes of the Storm

لیست Hero ها :
Warcraft Heroes
Arthas
Brightwing
Chen
E.T.C
Falstad
Tyrande
Illidan
Malfurion
Lili
Muradin
Stitches
Uther
Gazlowe
Murky
Rehgar
Sylvanas
Thrall
Jaina Proudmoore
Starcraft Heroes
Jim raynor
Abathur
Nova
Tassadar
Kerrrigan
Zeratul
Zagara
sgt hammer
Tychus
Diablo Heroes
Nazeebo
Azmodan
Tyreal
Valla
Butcher
Leoric The skeleton king
Sonia
Diablo
Other Heroes
The Lost Vikings

ویدئو های بازی :
[video]fs2.filegir.com/makan.net/Heroes_of_the_Storm%E2%84%A2_Cinematic_Trailer_%5B tag22%5D.mp4[/video]
[video]fs2.filegir.com/makan.net/Heroes_of_the_Storm%E2%84%A2_Gameplay_Sneak_Peek_% 5Btag22%5D.mp4[/video]

تصاویر بازی :

فهرست اعضای بازیسنتر:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]کاربر[/TD]
[TD]Battle.net ID[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Grey Warden[/TD]
[TD]GreyWarden#2415[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naruto22[/TD]
[TD] milad#2946[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Susha[/TD]
[TD]Chocolate#2586[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AhmadGr[/TD]
[TD]Ahmad#2524[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Damn[/TD]
[TD]raven#24741[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Good Guy Greg[/TD]
[TD]Aryanath#2642[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Amin1[/TD]
[TD]FeArLesS#2693[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MrGaga[/TD]
[TD]MrGaga#2690[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ghasede_Del[/TD]
[TD]Ghasedak#2381[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Abdolrahim.T[/TD]
[TD]AbdolrahimT#2462[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]idden]-[[/TD]
[TD]KASRA#2465[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].PARS.[/TD]
[TD]PARS#2171[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]l3est[/TD]
[TD]l3est#2420[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Blur[/TD]
[TD]Blur#2611[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slipkboy[/TD]
[TD]Slipkboy#2341[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Vamptacos[/TD]
[TD]vamptacos#2475[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shp[/TD]
[TD] AliShp#2847[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arnino[/TD]
[TD]vondelus#2199[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] lich_king[/TD]
[TD]samanbargi#2643[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]killen[/TD]
[TD]kill3n#2235[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wrath-MaN[/TD]
[TD]kingwrath#2556[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mikelwar[/TD]
[TD]mikelwar#2346[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] msd7372[/TD]
[TD] MSD7372#2289[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ヽ(。_°)ノ[/TD]
[TD]ErgmX#2625[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Khashayar91[/TD]
[TD]KhashayarEm#2966[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] naruto22[/TD]
[TD] milad#2946[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]susha[/TD]
[TD]Chocolate#2586[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] woooo
[/TD]
[TD]woooo639#2344[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mahdee

[/TD]
[TD]Mahdi#2211

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bestboyiran

[/TD]
[TD]BlackWolf#2516
[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
دوستان یکی یه لطف کنه اگه Invite این بازی دارین یه دونه با من هم بدین . دارم دیوونه میشم.
Email:hositobi@yahoo.com
شما دو تا پست بالاتر رو بخون تا شانس اینوایت شدن داشته باشی
اینوایت ها دست پلیر ها نیست خوده بلیزارد میده

- - -ویرایش - - -

4روز دیگه همه میتونن بازی دانلود کنن؟
تازه سه شنبه بازی میره تو فازه closed beta و هنوز برای همه در دسرس نخواهد بود باید تا اومدن open beta صبر کرد و این خودش شاید یه سال طول بکشه !!!

شما دو تا پست بالاتر رو بخون تا شانس اینوایت شدن داشته باشی
اینوایت ها دست پلیر ها نیست خوده بلیزارد میده

- - -ویرایش - - -

تازه سه شنبه بازی میره تو فازه closed beta و هنوز برای همه در دسرس نخواهد بود باید تا اومدن open beta صبر کرد و این خودش شاید یه سال طول بکشه !!!
بنده یه دوتاباز هستم که سر این پینگ و اپدیت های Valve ازش زده شدم . الانم میخوام هر جور شده این بازی بگیرم چون اگه وایسم تا اینوایت کنه منو 1 سال طول میکشه . اگه کسی اینوایت این بازی داره بهم بگه . حتی حاضرم براش پول بدم .

بنده یه دوتاباز هستم که سر این پینگ و اپدیت های Valve ازش زده شدم . الانم میخوام هر جور شده این بازی بگیرم چون اگه وایسم تا اینوایت کنه منو 1 سال طول میکشه . اگه کسی اینوایت این بازی داره بهم بگه . حتی حاضرم براش پول بدم .

ببین دوست عزیز ، این بازی اینوایت کد نداره ! خود بلیزارد به صورت رندوم به افرادی که ثبت نام کرده بودند بازی رو اهدا میکنه (به اکانتشون اضافه میشه) .
پس شما اگه خودت رو به در و دیوار هم بزنی ، تا خود بلیزارد بازی رو به اکانتت اضافه نکنه نمیتونی بازی کنی ؛ در نتیجه تنها راه همون صبر کردنه .

دوست عزیز چرا توجه نمیکنی چی گفتم هیچ کس به جز بلیزارد اینوایت نمیده . اگر هم میخواهی که شانس اینوایت شدن داشته باشی برو به همون لینکی که دادم تو پست 402 و مراحلو اجرا کن .

دوست عزیز چرا توجه نمیکنی چی گفتم هیچ کس به جز بلیزارد اینوایت نمیده . اگر هم میخواهی که شانس اینوایت شدن داشته باشی برو به همون لینکی که دادم تو پست 402 و مراحلو اجرا کن .
اخه به رفیقم 6تا اینوایت داده که به هرکی مخواد بده .

اخه به رفیقم 6تا اینوایت داده که به هرکی مخواد بده .
همچین چیزی امکان نداره اگه هم داره مگه نمیگی رفیقته؟ بگو یکی به تو هم بده دیگه .خالی بسته!( مگه اینکه کارمند بلیزارد باشه :)))

- - -ویرایش - - -

دوستان من دوتا تیک درخواست overwatch,HoS رو زدم.الان امکان داره شانس من برای دریافت HOS نصف شده باشه ؟
نه ربطی نداره شما میتونی همرو تیک بزنی البته باید اون بازی رو داشته باشی تو اکانتت مثلا WOW داشته باشی بعد تیک رو بزنی که در آینده اگه بخوان برای بتای WOW چیزی تست کنن بهت اینوایت بدن .

همچین چیزی امکان نداره اگه هم داره مگه نمیگی رفیقته؟ بگو یکی به تو هم بده دیگه .خالی بسته!( مگه اینکه کارمند بلیزارد باشه :)))

- - -ویرایش - - -

نه ربطی نداره شما میتونی همرو تیک بزنی البته باید اون بازی رو داشته باشی تو اکانتت مثلا WOW داشته باشی بعد تیک رو بزنی که در آینده اگه بخوان برای بتای WOW چیزی تست کنن بهت اینوایت بدن .

قبلا داده بود . الان بهش میگم میگه همرو داده به اینو اون . ولی حال میکنیداا !! مارو که اصلا اینوایت نمیده:|

تازه رفتیم سیزدهم، به این زودی چیزی نمیاد مگر اینکه کسی خیلی خوش شانس باشه. ولی عجب تریلر معرفی خوبی بود، تشنه شدم :/

من که میخوام هر روز یه دو دقیقه برم توی استارکرفت همون منوی اصلی در بیام که بگم یه بازی ازت خریدم و دارم بلیزارد جان، اینجا رو هم یه نگاه بنداز :))

تازه رفتیم سیزدهم، به این زودی چیزی نمیاد مگر اینکه کسی خیلی خوش شانس باشه. ولی عجب تریلر معرفی خوبی بود، تشنه شدم :/

من که میخوام هر روز یه دو دقیقه برم توی استارکرفت همون منوی اصلی در بیام که بگم یه بازی ازت خریدم و دارم بلیزارد جان، اینجا رو هم یه نگاه بنداز :))

زیاد ربطی نداره من الان همه بازی های بلیز رو دارم کو اینوایت ؟ :|:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or