Multi Platform HELLDIVERS II

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Arrowhead Studio
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
reservoir-creative-rsvr-sony-keyart-helldivers2-preorderversion-as.jpg

HELLDIVERS II
Developer: Arrowhead Studio
Publisher: Sony Interactive Entertainment
Genre: 3rd Person Co-op Shooter
Platforms: PS5 PC
Release Date: February 8, 2024
Price: 40$

ezgif-3-31c422d2fa.gif

پس از سالها بالاخره نسخه دوم Helldivers معرفی شد!
در این نسخه که اولین عنوان AAA استدیوی Arrowhead به شمار می‌آید، شاهد تغییر زاویه دوربین از top-down به سوم شخص هستیم.
تاکتیک ها و ابزار جنگی فوق پیشرفته در دسترس هستند و امکان فراخواندن انواع کمک‌های هوایی وجود دارد.
با تکمیل مراحل امکان ارتقای سفینه و انواع مهمات جنگی وجود دارد.

ezgif-3-fb42cf4ab7.gif

Friendly Fire is always ON >:)
پشتیبانی از قطع عضو هم برای دشمنان و هم برای همراهان :D

helldivers-2-screenshot-05-en-17may23.png helldivers-2-screenshot-02-en-15may23.png helldivers-2-screenshot-04-en-17may23.png
53481275510_f548d962d9_h.jpg 53481174444_43a4b93d70_h.jpg

• sandbad911​
  • hatan911​
  • SMMVIVID​
  • Ronin_clone​
  • davoodassassins​
  • Mehrdad1419​
  • arshienstein​
  • NaViiDii​
  • AMIN-PASHA​
  • ChainedDreamer​
  • jaw m​
  • Kevin_thawne​
  • EstusEnjoyer​
  • Pro_Hunter_RTG​
  • TheEldestGod71​
  • comix-7​
  • XxKallMeGodxX​
  • xSM23x​
  • Biiig-B​
  • XxRaminZero21xX
  • Mroceanic6​

آخرین ویرایش:
من با شاتل فقط وصل میشم، دوستان دیگه هم میگن فقط شاتل و همراه اول وصل میشه
مبین نت با dns یاندکس یا الکترو راحت وصل میشه یاندکس خیلی بهتره البته یه چیز بگم بهتره به طور کلی موقع داری اسکیل انتخاب میکنی صبر کنی انتخاب نکنی تا یکی دو نفر جوین بشن بعد بری تو مپ اینجوری لول 9-10 خیلی سخت میشه یهو بری وسط مخصوصا illuminate

دوستان با همراه اول دی ان اس سراغ ندارید بشه با بقیه بازی کرد؟
روی نت همراه اول و مبین نت dns یادنکس با الکترو جواب داده ولی چیز مهمه نت خودته بهتره با نت گوشی بازی نکنی بازی به این صورت 3 نفر دیگه برای اتصال به هم نیاز دارن اگه نت یکی مخصوصا لیدر ضعیف باشه لگ شدید میندازه تو بازی

اقایون داداشام، این وارباند اخری چطوریاست ؟
من فکر نمیکردم فارم کردن سوپر کردیت این همه‌راحت باشه، یه کم دست تون بیاد یا یه سیاره خوبی انتخاب کنید راحت میشه ساعتی صدتا دویست تا فارم کرد، من شده حدسی قشنگ رو سر سوپر کردیت فرود اومدم!

الان بین این وارباند اخر که تلپورت داره یا اون وارباند کلانترها ( به خاطر پک هاوربرد اش ) و وارباند پلیسی قبلی گیر کردم

اقایون داداشام، این وارباند اخری چطوریاست ؟
من فکر نمیکردم فارم کردن سوپر کردیت این همه‌راحت باشه، یه کم دست تون بیاد یا یه سیاره خوبی انتخاب کنید راحت میشه ساعتی صدتا دویست تا فارم کرد، من شده حدسی قشنگ رو سر سوپر کردیت فرود اومدم!

الان بین این وارباند اخر که تلپورت داره یا اون وارباند کلانترها ( به خاطر پک هاوربرد اش ) و وارباند پلیسی قبلی گیر کردم
بین کلانترا و آخریه هرکدوم آیتماش برات جالب تره رو بگیر. پلیسیه فقط یه آیتم خوب داره (Arc Grenade Launcher).

کلانترا رولورش خیلی عالیه، سلاح پرایمریش هم برای بات ها خیلی خوبه. هاورپکش هم برای باگ ها عالیه.

آخریه تفنگ و تلپورترش خوبن ولی Plasma Launcherش در حال حاضر ضعیفه. آرمورشم خیلی بدرد بخور نیست ولی لحظات بسیار خنده داریو می‌تونه واست فراهم کنه.

آخریه همچنین یه نکته مثبتی که داره اینه که بک‌پک تلپورتره بهت اجازه میده تنهایی Bunker هارو خالی کنی.
اینو اگه اول بگیری گرفتن سوپرکردیت رو برات آسونتر میکنه. (اگه مثل من باشی و ترجیح بدی سولو فارم کنی)

بین کلانترا و آخریه هرکدوم آیتماش برات جالب تره رو بگیر. پلیسیه فقط یه آیتم خوب داره (Arc Grenade Launcher).

کلانترا رولورش خیلی عالیه، سلاح پرایمریش هم برای بات ها خیلی خوبه. هاورپکش هم برای باگ ها عالیه.

آخریه تفنگ و تلپورترش خوبن ولی Plasma Launcherش در حال حاضر ضعیفه. آرمورشم خیلی بدرد بخور نیست ولی لحظات بسیار خنده داریو می‌تونه واست فراهم کنه.

آخریه همچنین یه نکته مثبتی که داره اینه که بک‌پک تلپورتره بهت اجازه میده تنهایی Bunker هارو خالی کنی.
اینو اگه اول بگیری گرفتن سوپرکردیت رو برات آسونتر میکنه. (اگه مثل من باشی و ترجیح بدی سولو فارم کنی)

همین دوتا گیرم انداختن :|
خصوصا هاورپک که برای در رفتن از باگ ها عالیه، در میری بالا پاکسازی میکنی میای پایین

من زیاد نرفتم سمت بانکرها، چون حس میکنم بیشتر سوپر کردیت ها داخل کانتینرهایی هستن که می ترکونیشون، من ده تا پیدا میکنم لفت میدم

همین دوتا گیرم انداختن :|
خصوصا هاورپک که برای در رفتن از باگ ها عالیه، در میری بالا پاکسازی میکنی میای پایین

من زیاد نرفتم سمت بانکرها، چون حس میکنم بیشتر سوپر کردیت ها داخل کانتینرهایی هستن که می ترکونیشون، من ده تا پیدا میکنم لفت میدم
بانکر ها واسه سوپرکردیت عالین. من خیلی زیاد پیش اومده که ۳ تا دراپ سوپرکردیت توشون پیدا کنم.

کامل مپ هارو بگرد به نظرم. اینطوری راحت تو یه ساعت ۵۰۰-۶۰۰ تا میتونی در بیاری. حتی بیشتر اگه با رندوما بری و ۳-۴ نفری پخش شین تو مپ.

• Like
Reactions: NERO 7
بانکر ها واسه سوپرکردیت عالین. من خیلی زیاد پیش اومده که ۳ تا دراپ سوپرکردیت توشون پیدا کنم.

کامل مپ هارو بگرد به نظرم. اینطوری راحت تو یه ساعت ۵۰۰-۶۰۰ تا میتونی در بیاری. حتی بیشتر اگه با رندوما بری و ۳-۴ نفری پخش شین تو مپ.
همممم
من بعد از مدت ها برگشتم ، توی این 15 ساعت که بازی کردم کلا 300 تا فارم کردم همیشه هم میگردم همه جارو ، شاید باید سختی بازی کم کنم؟ روی helldivers میرم
بعد یه چیزی میشه بگید به ترتیب کدوم واربند هارو بگیرم

همممم
من بعد از مدت ها برگشتم ، توی این 15 ساعت که بازی کردم کلا 300 تا فارم کردم همیشه هم میگردم همه جارو ، شاید باید سختی بازی کم کنم؟ روی helldivers میرم
اصلا به سختی بازی نیست.بزار رو تراول و راحت و بدون درد سر فارم کن.ترجیحا هم دو نفر باشید بهتره چون درهای دونفری هم سوپر کردیت خوبی میده

همممم
آره. فارم سوپرکردیت تو درجه سختی ۴ به بالا بسیار غیربهینه میشه، به خاطر اینکه rare sample ها به لوت بانکر و کانتینر ها اضافه میشن.

بهترین درجه سختی واسه فارم سوپرکردیت یکه چون مپ هاش بسیار جمع و جوره و با ماشین میشه راحت تو دو سه دقیقه کامل لوتشون کرد.

اگه چندتا پلیر باشین خیلی سریع تر میشه، ولی سولو هم اگه این آخرین وارباند رو بگیری با کوله تلپورترش میتونی از در بانکر ها رد شی و تنهایی لوتشون کنی.

والا چون هم زیادن و هم نمیدونم کدومارو داری و کدومارو نداری نمیتونم اینطوری راهنماییت کنم.
چندتاش که به نظرت جالبن رو بگو تا بهت بگم کدومشون بیشتر ارزش گرفتن داره.

• Like
Reactions: matinvaloo
آره. فارم سوپرکردیت تو درجه سختی ۴ به بالا بسیار غیربهینه میشه، به خاطر اینکه rare sample ها به لوت بانکر و کانتینر ها اضافه میشن.

بهترین درجه سختی واسه فارم سوپرکردیت یکه چون مپ هاش بسیار جمع و جوره و با ماشین میشه راحت تو دو سه دقیقه کامل لوتشون کرد.

اگه چندتا پلیر باشین خیلی سریع تر میشه، ولی سولو هم اگه این آخرین وارباند رو بگیری با کوله تلپورترش میتونی از در بانکر ها رد شی و تنهایی لوتشون کنی.

والا چون هم زیادن و هم نمیدونم کدومارو داری و کدومارو نداری نمیتونم اینطوری راهنماییت کنم.
توی درجه سختی یک هم سوپر کردیت میده؟
من فقط دو می رفتم، حس کردم درجه یک چیزی نمیده

من یدونه cutting edge دارم ، همون اوایل گرفتم فکر کنم بدرد نخور ترین هست
یه سرچی که کردم بیشتر نظرها به democratic detonation ، Polar patriots هست
بعد یه چیزی میشه توی بازی که هستیم وقتی سوپر کردیت پیدا کردیم و کل مپ گشتیم همون موقع quit کنیم یا حتما باید ماموریت انجام داد و بعد با هواپیما خارج شد؟

آخرین ویرایش:
توی درجه سختی یک هم سوپر کردیت میده؟
من فقط دو می رفتم، حس کردم درجه یک چیزی نمیده
آره، میده.
درجه سختی ۱ مپاش هم خیلی کوچیکتر بقیه درجه سختی هاست، به همین خاطر سریع کامل گشتنش خیلی آسونه.

من یدونه cutting edge دارم ، همون اوایل گرفتم فکر کنم بدرد نخور ترین هست
یه سرچی که کردم بیشتر نظرها به democratic detonation ، Polar patriots هست
همون Democractic Detonation بهترینه.

یه نارنجک انداز secondary میده، یه اسنایپر انفجاری که در حال حاضر اگه بهترین پرایمری بازی نباشه جزو ۳ تای برتره، یه نارنجک ضد تانک میده که ۸۰٪ پلیرا همیشه استفادش میکنن و آرمور هاشم با اینکه پرک انحصاری ندارن خوبن.

تقریبا همه وارباندا حداقل یکی دوتا آیتم خیلی خوب دارن.

بعد یه چیزی میشه توی بازی که هستیم وقتی سوپر کردیت پیدا کردیم و کل مپ گشتیم همون موقع quit کنیم یا حتما باید ماموریت انجام داد و بعد با هواپیما خارج شد؟
آره، سوپرکردیت همون لحظه که برش میداری به حساب اکانتت اضافه میشه.
اصلا روش درستش اینه که بعد کامل گشتن مپ از مچ خارج شی. (اگه گروهی میری ترجیحا هاست همرو میکشه بیرون)

• Like
Reactions: matinvaloo
من سرویس شدم از بس به ملت گفتم اقا این اوربیتال بندازید من این تروفی بی صاحاب رو بگیرم :|
یا انجام نمیدن، یا کمتر می اندازن یا دوزاریشون کجه:|

هستید چهار تا بشیم من همین یکی رو بگیرم پلات بشه بازی :|

این epoch خیلی اسلحه انبالانسی:|
از نزدیک ریسک بکنی اورشارژاش بکنی بزنی یه دسته کامل روبات از هالک گرفته تا دست اره ای هارو میترکونه ولی فاصله زیاد بشه کلا میره هوا :|
اون هاورپک وارباند کلانترها خیلی خوب بود، باید بگیرمش

ادم میمونه با چی بره سراغ کدوم فکشن، برای اتوماتون ها با اسکورچ میرم ولی گلوله کم میارم، برای ترمیناید ها دابل سیکل می برم با زره ۷۵٪ مقاومت برابر اتش جوابه، برای اسکوئید ها هم که سعی میکنم با اون اسنایپ انفجاری برم
این quasar رو هم نرف کردن دو سال شارژش طول میکشه روان ادم بهم میریزه :| بهترین چیزی که توی بازی تکون نخورد همون recoil less rifle ، میزنی روحت جلا پیدا میکنه

شما ها با چی میرید؟

خوب باید گفت sweet liberty B-)

از امروز که ایکس باکسی ها هم اضافه شدن هم وارباند odst و هیلو اضافه شد و هم فصل بعدی هم رو نمایی شد که باید گفت for democraaaaacy >:)

قراره مستقیم بریم سراغ سیاره های مادر ترمیناید ( همون bug ها ) و کلی سیستم جدید هم معرفی شده از صحراهای شنی که باگ ها میتونن بزن زیر شن ها و مخفی بشن تا دو سه مدل باگ جدید که یکی شون یه اژدهای پرنده است :D
تونل ها هم اضافه شدن که سیستم بازی رو هم تغییر میده چون دیگه نمیتونید چیزی خبر کنید تا کشتی تون براتون بفرسته و با هر چی رفتید داخل تا اخر ماموریت داخل تونل با همون هستید :D
یه مدل ماموریت دیگه هم اضافه شده علاوه بر تونل که یه تانکر حفاری نفتی و باید ازش محافظت کنید
یه وارباند مخصوص جدید هم معرفی شد که خداست ! یه لانچر exposeable که اتش زاست، یه هارپون انداز که تیرهای سمی میزنه ( همون اسموک سبز ) یه اسالت رایفل اتش زای جدید، یه مدل هم stratgem اضافه شده که موشکی هست که از سیلو شلیک میشه و به شما یه لیزرگان میده تا هدف رو باهاش مشخص و paint کنی بعد موشک از فاصله دوری که اورده باشیش روی سیاره میاد میخوره تو هدف :D

اصلا یه روح جدیدی شد برای بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or