PlayStation HELLDIVERS II

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Arrowhead Studio
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
reservoir-creative-rsvr-sony-keyart-helldivers2-preorderversion-as.jpg

HELLDIVERS II
Developer: Arrowhead Studio
Publisher: Sony Interactive Entertainment
Genre: 3rd Person Co-op Shooter
Platforms: PS5 PC
Release Date: February 8, 2024
Price: 40$

ezgif-3-31c422d2fa.gif

پس از سالها بالاخره نسخه دوم Helldivers معرفی شد!
در این نسخه که اولین عنوان AAA استدیوی Arrowhead به شمار می‌آید، شاهد تغییر زاویه دوربین از top-down به سوم شخص هستیم.
تاکتیک ها و ابزار جنگی فوق پیشرفته در دسترس هستند و امکان فراخواندن انواع کمک‌های هوایی وجود دارد.
با تکمیل مراحل امکان ارتقای سفینه و انواع مهمات جنگی وجود دارد.

ezgif-3-fb42cf4ab7.gif

Friendly Fire is always ON >:)
پشتیبانی از قطع عضو هم برای دشمنان و هم برای همراهان :D

helldivers-2-screenshot-05-en-17may23.png helldivers-2-screenshot-02-en-15may23.png helldivers-2-screenshot-04-en-17may23.png
53481275510_f548d962d9_h.jpg 53481174444_43a4b93d70_h.jpg

• sandbad911​
  • hatan911​
  • SMMVIVID​
  • Ronin_clone​
  • davoodassassins​
  • Mehrdad1419​
  • arshienstein​
  • NaViiDii​
  • AMIN-PASHA​
  • ChainedDreamer​
  • jaw m​
  • Kevin_thawne​
  • EstusEnjoyer​
  • Pro_Hunter_RTG​
  • TheEldestGod71​
  • comix-7​
  • XxKallMeGodxX​
  • xSM23x​
  • Biiig-B​
  • XxRaminZero21xX
  • Mroceanic6​

آخرین ویرایش:
درسته ولی متاسفانه تعدادش خیلی کمه و پیر میشه آدم بخواد به 1000 برسه بتونه یدونه warbond بخره.
باید از طریق استور خود پلی استیشن بخرید
بسته های سوپر کردیت هست برای فروش ولی پیشنهاد خود من هم اینه اگر وقت دارید برید فارم کنید
الان هستن ملتی که قرار میذارن چهارتایی میرن تو سختی های پایین فقط میرن دنبال سوپر کردیت بعد هم که گرفتنش سریع لفت میدن میرن یه ماموریت دیگه خیلی هم سریع، فکر کنم ساعتی ۱۰۰ تا راحت درمیارن

بازی لذت بخشه، چون دیگه درگیر مولتی نیستی، اکثر ملت هم خیلی cooperative اند، فقط ادم نمیدونه وارباند چی بخره، من servant of freedom رو‌خریدم ولی اولتیماتوم اش انچنان که به نظر می اومد خوب نیست! انگار حتما باید بخوره تو مغز دشمن تا جواب بده، ولی دابل سیکل و نارنجک سیکرش خیلی خوب اند

درسته ولی متاسفانه تعدادش خیلی کمه و پیر میشه آدم بخواد به 1000 برسه بتونه یدونه warbond بخره.
رو آسونترین درجه بازی وارد مپ های بزرگ شو و هر مپ حدود 30-40 تا میده با انمی ها هم کاری نداشته باش.همینکه پیدا کردی از بازی بیا بیرون و سوپر کردیت ها سیو میمونن و نیازی به کامل کردن بازی نیست(منظور بازی رو کلا کلوز نکنی و فقط از همون مرحله بیا بیرون).شانس هم بیاری تو بعضی مپ ها سوپر کردید 100 تایی هم میده

باید از طریق استور خود پلی استیشن بخرید
بسته های سوپر کردیت هست برای فروش ولی پیشنهاد خود من هم اینه اگر وقت دارید برید فارم کنید
الان هستن ملتی که قرار میذارن چهارتایی میرن تو سختی های پایین فقط میرن دنبال سوپر کردیت بعد هم که گرفتنش سریع لفت میدن میرن یه ماموریت دیگه خیلی هم سریع، فکر کنم ساعتی ۱۰۰ تا راحت درمیارن

بازی لذت بخشه، چون دیگه درگیر مولتی نیستی، اکثر ملت هم خیلی cooperative اند، فقط ادم نمیدونه وارباند چی بخره، من servant of freedom رو‌خریدم ولی اولتیماتوم اش انچنان که به نظر می اومد خوب نیست! انگار حتما باید بخوره تو مغز دشمن تا جواب بده، ولی دابل سیکل و نارنجک سیکرش خیلی خوب اند
tier list های یوتیوب رو میتونی ببینی که چی خوبه یا نه و اینکه بالانس بازی در حال تغییره. تو تییر لیست ها وارباند کمیکال که گاز داره همیشه تو درجه های پایینه ولی الان با اضافه شدن انمی های جدید سمت باگ ها خیلیا دارن از گاز استفاده میکنن. بعضی از تییر لیست هام کلا نظر شخصی طرفه هر چی حال میکنه میزاره اول. تو هم ببین با چی حال میکنی همونو بخر. با آتیش حال میکنی Freedom’s Flame بگیر, میخوای منفجر کنی انمی رو Democratic Detonation, با گاز میخوای کار کنی Chemical agents بگیر. همشون یه چند تا چیز خوب دارن بعضیا بیشتر بعضیا کمتر.

• Like
Reactions: DedSec88
tier list های یوتیوب رو میتونی ببینی که چی خوبه یا نه و اینکه بالانس بازی در حال تغییره. تو تییر لیست ها وارباند کمیکال که گاز داره همیشه تو درجه های پایینه ولی الان با اضافه شدن انمی های جدید سمت باگ ها خیلیا دارن از گاز استفاده میکنن. بعضی از تییر لیست هام کلا نظر شخصی طرفه هر چی حال میکنه میزاره اول. تو هم ببین با چی حال میکنی همونو بخر. با آتیش حال میکنی Freedom’s Flame بگیر, میخوای منفجر کنی انمی رو Democratic Detonation, با گاز میخوای کار کنی Chemical agents بگیر. همشون یه چند تا چیز خوب دارن بعضیا بیشتر بعضیا کمتر.
دقیقا همینه
بیشتر باید ببینی با چی دوست داری بازی کنی ولی اخرش خصوصا تو درجات سختی بالاتر باید از اسلحه خاصی استفاده کنی کم نیاری
متاسفانه یه سری سلاح ها‌هم کلا تو باقالی اند‌ یا اذیت میکنند مثلا من تا الان کلا اون شعله افکن های وارباند رو ندیدم یا همین وارباند کمیکال خیلی خیلی کم بوده خصوصا wardog اش

یه چیز دیگه در‌مورد بازی تفاوت فاحش مود performance و quality بازی هست
اصلا گرافیک و فریم ریتش خیلی تفاوت داره

من قید فریم رو زدم، خیلی هم شانسی اینجوری شد، بازی قاطی کرد کل تنظیمات رو برد پیش فرض بعد دیدم چقدر تر‌تمیز تر شده ولی فریم اومده پایین،

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or