Eh$s$aN
کاربر سایت
اگه بخوام تو چبتر فلان 1 تروفی بگیرم حتما باید گزینه ی سیو رو بزنم؟؟
نه . اگه تروفی فقط مربوط به اون چپتره لازم نیست اما اگر به چند تا چپتر مربوط میشه باید سیو کنی .
اگه بخوام تو چبتر فلان 1 تروفی بگیرم حتما باید گزینه ی سیو رو بزنم؟؟
تمام پایان ها واقعا سخته.ببین تو انتخاب مرحله ها نوشته prologue فلان.باید 17 تا از اینا داشته باشی که برای این باید برگردی چند مرحله ی پایانی و طوری تصمیم بگیری که پایان های شحصیتات فرق کنه.دوستان من تویه چندتا تروفیش موندم
اگه میشه کمک کنین
یکی این دیدن همه ending ها هست و یکی هم اون تروفی که با اسکات می ری خونه طرف و باید همه محافظهاش رو بکشی بدون اینکه یه تیر بخوری والله من همه رو میزنم بدون اینکه یه تیر هم بخورم اما بازم این تروفی رو بهم نمی ده!
تمام پایان ها واقعا سخته.ببین تو انتخاب مرحله ها نوشته prologue فلان.باید 17 تا از اینا داشته باشی که برای این باید برگردی چند مرحله ی پایانی و طوری تصمیم بگیری که پایان های شحصیتات فرق کنه.
مثلا اگه قبلا شان رو نجات دادی این دفعه بذاری بمیره.یا اگه با مدیسون شان رو نجات دادی این دفعه با ethen نجاتش بدی...
در مورد دومی یه تیر هم نباید بخوری و دکمه دها رو سر وقت بزنی
دوست من از اسپویلر استفاده بکن!
اینطوری:
تمام پایان ها واقعا سخته.ببین تو انتخاب مرحله ها نوشته prologue فلان.باید 17 تا از اینا داشته باشی که برای این باید برگردی چند مرحله ی پایانی و طوری تصمیم بگیری که پایان های شحصیتات فرق کنه.
مثلا اگه قبلا شان رو نجات دادی این دفعه بذاری بمیره.یا اگه با مدیسون شان رو نجات دادی این دفعه با ethen نجاتش بدی...
در مورد دومی یه تیر هم نباید بخوری و دکمه دها رو سر وقت بزنی
در مورد دومی یه تیر هم نباید بخوری و دکمه دها رو سر وقت بزنیمثلا اگه قبلا شان رو نجات دادی این دفعه بذاری بمیره.یا اگه با مدیسون شان رو نجات دادی این دفعه با ethen نجاتش بدی...
تو قسمت انتخاب چپتر تو منوی اصلی اخرین مرحله هاتمرسی دوست گلم
کجا می تونم ببینم چندتا پایان بازی رو دیدم؟
مراحلی که میشه هر کدوم از شخصیت ها رو کشت یا دستگیر کرد رو دوستان می دونن کدوما بوده که مستققیم بریم تویه اون چپتر و یارو رو بکشیم
مشکل ما ایرانی ها همینه دیگه!حالا من یادم رفت ببخش
مرسی دوست گلم
کجا می تونم ببینم چندتا پایان بازی رو دیدم؟
مراحلی که میشه هر کدوم از شخصیت ها رو کشت یا دستگیر کرد رو دوستان می دونن کدوما بوده که مستققیم بریم تویه اون چپتر و یارو رو بکشیم
همون طور که دوستمون گفتن تو اینتخاب چپتر هستش!تو قسمت انتخاب چپتر تو منوی اصلی اخرین مرحله هات
All Endings
See all endings
تمام پایان های بازی را ببنید که کار بسیار سختی هست چون 22 پایان متفاوت وجود دارد و برای هر یک باید کارهای خاصی را انجام بدهید.
دوستان من میخوام تروفی بگیرم اگه نخوام بازی رو از اول نرم باید چیکار کنم؟
شما بايد كارهاي زير را در زمان مشخص شده اش انجام بديد...دوستان تروفی Good father رو چجوری میشه گرفت ؟! من همه رو سر ساعت انجام میدم ولی نمیده ! دقیقا ساعت چند باید کاراشو انجام داد ؟!