عمرا داداش اون Credit خودش یه پا پلاتینومه تحملش :dبرای تروفی All Endings میتونم Credit رو بپیچونم؟
به Heavy Rain ویکیپدیا برو تو نوار سرچ اینترنت بزن همش رو راحت نوشته که باید چیکار کنی خیلی راحت من خودم این جوری پلاتینوم گرفتمدر مرحله آخرچطوری مدیسون و جیدن باید باشن که جفتشون بمیرن.
دوستان تروفی Good father رو چجوری میشه گرفت ؟! من همه رو سر ساعت انجام میدم ولی نمیده ! دقیقا ساعت چند باید کاراشو انجام داد ؟!
توی یه مرحله بعد دوباره میگیرنش دقیق یادم نمیاد چه جوری میگیرنش
خوب اصلا نباید ایتان رو بگیریش بذار فرار کنهحسین جان با دستگیر کردنش مشکلی ندارم
تویه دوتا چپتر میشه ایتان دستگیر بشه اما دستگیر میشه چپتر بعدیش چپتر نورمن(مامور FBI) هست و همه تلاشش رو میکنه که ایتان رو فراری بده
هر کاری میکنم و دیالوگ ها رو انتخاب میکنم همش و همش به فکر فراری دادن ایتانه
بخدا اگه این دوتا پایان بازی رو که ایتان تویه زندان مونده رو ببینم پلات میشه :d
یکی کمکم کنه چطور این رو از فراری دادن ایتان بی خیال کنیم!
برو صفحات قبل رو بخون دوستان توضیحات خوبی دادنه میتوانی استفاده کنی و ردش کنی خیلی راحتهبابا این تروفی Kamikaze دهن مارو صاف کرده.
هر چی میکنم نمیگیرمش.داره گریم میگیره کم کم
توی یه چپتر هست که دقیقا یادم نیست قبل دستگیر شدن اتان هست یا بعدش همونجایی که با نورمن میری توی یه گاراژ همونجا کاری کن نورمن بمیره و وقتی بمیره دیگه نیستش که اتان رو فراری بده:dحسین جان با دستگیر کردنش مشکلی ندارم
تویه دوتا چپتر میشه ایتان دستگیر بشه اما دستگیر میشه چپتر بعدیش چپتر نورمن(مامور FBI) هست و همه تلاشش رو میکنه که ایتان رو فراری بده
هر کاری میکنم و دیالوگ ها رو انتخاب میکنم همش و همش به فکر فراری دادن ایتانه
بخدا اگه این دوتا پایان بازی رو که ایتان تویه زندان مونده رو ببینم پلات میشه :d
یکی کمکم کنه چطور این رو از فراری دادن ایتان بی خیال کنیم!
نه تروفی بدون گلیچ هست باید دقت کنیاین تروفی Kamikaze
لطفااااااااااااااا یکی کمک کنه!! تا حالا 30 بار این قسمت رو رفتم ولی این تروفی رو نمیده رو ps4 ،
همه این پست رو هم خوندم،میدونم نباید به ماشین پلیس بعد اون عوارضی بخورم،هرجور شده اونجارو بدون برخورد رد میکنم،کلا همه دکمه هارو هم درست میزنم بدون قرمز شدن،از همین راهنمای همین پست هم استفاده می کنم برا جهت ها ی مسیر ولی تهش این تروفی رو به من نمیده! باگ داره رو ps4?
آقا مرسی که پاسخ دادی، اینو میبینم تا شب جوابشو همینجا میگم، امیدوارم این دیگه بشه،چون 30 بار تا حالا با ویدئو و راهنما رفتم ندادهنه تروفی بدون گلیچ هست باید دقت کنی
میتونی از ویدیو زیر کمک بگیری
منم این آخرین تروفی بود که گرفتم
سلاماین تروفی Kamikaze
لطفااااااااااااااا یکی کمک کنه!! تا حالا 30 بار این قسمت رو رفتم ولی این تروفی رو نمیده رو ps4 ،
همه این پست رو هم خوندم،میدونم نباید به ماشین پلیس بعد اون عوارضی بخورم،هرجور شده اونجارو بدون برخورد رد میکنم،کلا همه دکمه هارو هم درست میزنم بدون قرمز شدن،از همین راهنمای همین پست هم استفاده می کنم برا جهت ها ی مسیر ولی تهش این تروفی رو به من نمیده! باگ داره رو ps4?