Heavy Rain: The Origami Killer

جالبه داستان بازی را ول کردید چسبید به نچسب بودن کاراکترهای بازی
ول کنید دوستان
اینقدر داستان بازی شما در خودش غرق میکنه که دیگه نمیشه فکر کرد کدوم کاراکتر نچسبه یا ..........

آقا داستان فوق العاده است از همون اول که بازی کردم تا 4 روز که تمام شد بطور کامل در نقش اتان بودم... کلا خودمو جای اون گذاشته بودم ... صبح و شبم شده بودد.... کلا زندگیم هوی رین بود ...شبا خواب میدیدم صبح ها هم جای اتان بودم.... شانس اووردم که بلا ملا سر خودم نیووردم...:biggrin1:..
از نظر من بازی باید اینطوری باشه منظورم اینه که یسری شرکت ها باشن که بازی های اینطوری بسازن... video game... چون واقعا با روحیات نسل جدید سازگاره همچنین نسل بعد... از تو تمام بازی های adventure و rpg که دیدم این بهترین بوده چون نه تخیل توش بوده و نه چیز های اضافه ...هم گرافیکک خوب هم شخصیت پردازی خوب و از همه مهمتزر داستان فوق العاده....اینقدر درگیر میشی که میگم کلا میری جا شخیت ها....من که سعی کردم همونطور که دیوید کیج گفته بود بدون load کردن برم... ولی خدا رو شکر همه رو تونستم زنده نگه دارم.....به نظر خودم بهترین پایان رو داشتم... الیته بعد از اون سه بار دیگه هم تمامش کردم.....
خلاصه من که طرافداره پرو پا قرص اینجور بازی هم البته منظورم هر rpg یا jrpg (کلا تو این سبک ها) نیستا.... مثلا من از final fantazy ها متنفرم چون همش داستانا تخیلیه.... ولی هوی رین با روحت بازی میکنه:smile: (قصد توهین به طرفدارا این بازی ندارممم فقط نظرم رو گفتم و از همه عذر میخوام).....
در ضمن از نظر من وجود شخصیت زن هم تو بازی عالی بوده... ... واقعا حرفه ای بوده... شخصیت خوبی طراحی کردن... ... از همه اینا بگذریم... 10 % لذت بازی همین بود که در نقش یه دختر داری بازی میکنی... چون باید مثل اونا تصمیم بگیری... کلاس بزاری... کلا باید روحیه اونا رو داشته باشی تو تصمیم گیری هات... این خودش یک نقطه قوت بازیه...خوبیه این نقش هم این بووودکه میتونست هم پررنگ ظاهر بشه تو داستان هم کمرنگگگ که این باز به تصمیم گیری خودت داشت که با اتان محل بزاری بش یا نه.... کلا این بازی یجوری خودت رو درگیر تصمیم گیری خودت میکنه...... (جذابیت 20)..
پیشنهاد میکنم قبل اینکه بمیرین(دور از جون) این بازی رو انجام بدین چون فردا روز قیامت اولین سوالی که میپرسن اینه که آیا هوی رین بازی کردین یا نه؟؟؟!!!!:biggrin1:

آخرین ویرایش:
البته خدمتتون عرض کنم سبک این بازی به هیچ وجه RPG نیست! سبک FF هم JRPGـه.
چشم دوست عزیز اشتباه از من بوددد این همهم من نوشتم همین جاشو فقط گرفتی؟؟؟؟؟ :confused: باشه ... منظروم کلا این بوده که بازی هایی که تصمیم گیری در پایان بازی تاثیر میزاره... مثل role playing game.. ببخشید شما... تصحیح کردم..

من بازی رو 2 هفته پیش تموم کردم فقط وقتش رو نداشتم نظرم رو بگم
بعد از دیدن 13 پایان و فکر میکنم 12-13 ساعت که با این بازی به شکل مستمر کلنجار رفتم(هیچ بازیی رو توی این 2 سال اخیر بیشتر از 1-2 ساعت هر مرتبه نتونستم تحمل کنم و بعد از مدتی سیستم رو خاموش کردم) نمیدونم از کجاش بگم از شروعش تماما برای من خاطره انگیز جذاب و بی نظیر بود تا انتهای بازی
چیزی که برام توی هر صحنه اهمیت داشت این بود که تمام تلاش خودم رو توی تک تک صحنه ها می کردم تا اون حسی رو که سازنده توی اون قسمت تلاش داره به من منتقل کنه رو با تمام وجود احساس کنم . صحنه هایی مثل نگاه کردن ایسن به حیاط زیبای و سرسبز و آرامش بخش اولیه بازی که خوشبختی و ارامش رو در صورت ایسن می شد به وضوح احساس کرد تا خیره شدنش به حیاط پشتی و توپ و سبد بسکتبال که باعث می شدن من به فکر فرو برم و مثل اون فکر کنم به گذشته و ساعات خوشی که با خونواده بود و حال و گم شدن تنها چیزی که در این دنیا براش باقی مونده و چون از همون لحطات اولیه با بازی به شدت انس گرفتم این کار برام مثل عسل شیرین بود و با مواجه شدن با صحنه های مختلف بازی ، منم مثل کاراکتر های بازی واکنش نشون میدادم.
می شه چندین صفحه در مورد این بازی نوشت ولی همین رو در آخر میگم که هوی رین بازییه که تونست مرز بین سینما و بازی های کامپیوتری و در عین حال واقعیت و تخیل رو در بازی های کامپیوتری بشکنه و شما با تمام وجود کاراکتر های درون بازی رو درک کنید و به اون ها به چشم کاراکتر های واقعی نگاه کنید و بتونید به جای اونها و در موقعیت اونها تصمیم بگیرید و سرنوشت بازی رو با دست های خودتون رقم بزنید چیزی که در سینما هم نظیرش وجود نداره

Update 1.02 is out

heavyrain.jpg

SCEA’s confirmed a Heavy Rain patch is in the pipeline, saying it’ll be “released very soon”.
Speaking on the game’s US forum, a mod from the firm said it was in “the final stages of testing”.
“The latest news is that the game patch has now completed development and is currently in the final stages of testing. While a fixed release date is not currently available we are expecting the update to be released very soon.
As mentioned previously, this patch is not targeted purely at the issues reported in this thread but does address a range of minor issues which could be contributing factors. Given the small percentage of players affected by these issues and the difficulty that has been had in reproducing them here we’re optimistic that this patch resolves your problems but cannot guarantee that this will be the case.”
The patch is to fix the freezing for the Quantic Dream title which has affected some gamers.
Last week, SCEE said the game has now been restocked in the UK after a short stock shortage.

ببخشید یکی از دوستان تو همین forum لطف کردن یه مدتی پیش نام قاتل رو تو امضاشون گذاشتن و ما هم فهمیدیم کی قاتله. به نظر شما با این وجود باز هم گرفتن این بازی توصیه میشه؟

در ضمن میشه بفرمایید قیمت دست 2 این بازی الان حدودا چه قدره؟

ممنون

منم مثل شما قاتل برام لو رفته بود ولی رفتم گرفتم واقعا هم لذت بردم! همین طور که بازی هم میکردم با اینکه قاتل لو رفته بود برام ولی بازم یکجوری تو دلم میگفتم نه خودش نیست!
برو بگیر بازی عالیه!

اونایی که بازی نکردن نخونند
میگم عجب آدمایی پیدا میشن ها!!!هه هه!من وقتی فهمیدم قاتل کیه یه 5 دقیقه خشک شده بودم ....کلی حدسیات داشتم ولی اونی که قاتل بود عمرا هم به ذهنم نرسید واقعا!!!

ولی فکر نکنم خیلی توی لذت بردن از بازی تاثیری داشته باشه همونطور که آکیبا گفت......

ببخشید یکی از دوستان تو همین forum لطف کردن یه مدتی پیش نام قاتل رو تو امضاشون گذاشتن و ما هم فهمیدیم کی قاتله. به نظر شما با این وجود باز هم گرفتن این بازی توصیه میشه؟

در ضمن میشه بفرمایید قیمت دست 2 این بازی الان حدودا چه قدره؟

ممنون

من هم مثل شما قاتل برام رفت .
ولی با اینکه مطمئن نبودم اونه ، بازی رو تا آخر رفتم .
الآن هم قصد دارم اون تروفی See All Endings رو بگیرم .
بازی 23 تا پایان داره و من می خوام همشون رو ببینم . چون ارزش تکرار بازی خیلی زیاده .

دوستان انقدر از بازی تعریف کردن هوس کردم دوباره برم بخرمفقط یکی لطف کنه بگه این اپدیته چیکار میکنه؟
یه سری مشکلات مثل کرش کردن و هنگ کردن بازی رو حل می کنه که البته برای یه سری از افراد این مشکلات پیش اومده . برای خود منم اتفاق افتاده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or