old_snake
کاربر سایت
نه، ولی کنترل هم زیر مجموعه ای از گیم پلی هست.MW2 که نیست بُکشی بری جلو
بازی همه چیزش جدیده , کنترلشم جدیده
کل گیم پلی بر اساس کنترل میچرخه که شما اومدی این امتیاز را دادی؟
نه، ولی کنترل هم زیر مجموعه ای از گیم پلی هست.MW2 که نیست بُکشی بری جلو
بازی همه چیزش جدیده , کنترلشم جدیده
کل گیم پلی بر اساس کنترل میچرخه که شما اومدی این امتیاز را دادی؟
شما از سبک بازی خوشت نمیاد دلیل نمیشه بازی بده این مربوط به سلیقه است عزیز من:smile:نه، ولی کنترل هم زیر مجموعه ای از گیم پلی هست.
من جو گیر شدم؟ :smile:ای بابا. ایراد الکی هم نگرفته که شما انقدر جو گیر شدید!
نظر شما کاملا قابل احترام هست چون بالاخره هر کسی یک انتظاراتی از بازی داره و یک سری سبکهای خاص مورد علاقش هست. اما کلا سیستمی که بر اساسش امتیاز دادین تا حدودی مشکل داره. مثلا تا جایی که من میدونم گرافیک بازی از نظر اکثر افرادی که اون رو بازی کردن لیاقت 10 بودن رو نداشت. مشکلات آشکاری داشت. در مورد گیم پلی یک چیز کاملا سلیقه ای است قبول دارم. ولی دیگه نمیشه که بازی دویدن اضافه کرد. این بازی رو می خواستن کاملا واقعی جلوه بدن. مثلا شما در صحنه جنایتی هستین. به نظرت اگر بخوای این ور اون ور بدویی امکان از بین بردن مدارک به وجود نمیاد؟ بقیه موارد رو هم کم بیش خوب گفتین ولی صداگذاری هم تا این حد بد نبود. خلاصه کلام اینکه نظرتون قابل احترام هست اما قابل نقد هم هست.از نظر باگ یکجا واسه من یک صدای وحشتناک مثل تریکدن بمب اومد و من اول فکر کردم جزئی از بازی هست ولی دیگه هرکاری کردم به بازی برنگشت ولی Pause میکرد و ...
بازیش خیلی قشنگ هست، خیلی متفاوت هست و من کلاً با اینجور بازی ها اصلاً حال نمیکنم ولی این بازی واقعاً قشنگ هست و با اینکه من زبانم هم زیاد خوب نیست ولی کاملاً در جریان بازی قرار گرفتم فقط کاش میشد تو بازی دوید ! اعصاب آدم خورد میشه فقط راه میره !!! به طور کلی امتیازش از نظر من: ( 3 ساعت بازی کردم )
گرافیک: 10
گیم پلی: 7
موسیقی: 9.5
صدا گذاری: 7 ( ضعف داره خبلی جاها ! )
داستان: نمیتونم کامل نظرمو بدم ولی تا اینجاش 9 !
کلاً: 9

منظورم این بود که می تونست تو امسال (یعنی 2010) نامزد goty باشه ولی چون مجموع نمراتش 87 شده معلومه که نمی تونه...این بازی سال 2010 ریلیز شده آ ..... !
من چون خیلی با farenheit (نمیدونم درست نوشتم یا نه :biggrin1همون indigo pro...(اینم دیکتشو بلد نیستم:biggrin1
حال کردم و تا چند وقت تو کف یازی بودم از این بازی خیلی خوشم اومد و عاشق سبک این بازیم و نحوه ی کنترلش یه ایده ی جدیدی هست به طوری که هیچوقت من از بازی خسته نمیشم و هر چه قدر بازی کنم بیشتر به بازی علاقه مند میشم !
این بازی کلا سلیقه ای هست ولی بازی هست که باید به عنوان داستان زیباش جایزه های زیادی رو بگیره!
این نظر شخصی منه ولی این بازی حقش نبود که از gamespot 8.5 بگیره و لایق 9.0 بود!
من از امتیاز ign راضیم و همیشه ign و بیشتر از gamespot قبول دارم چون gamespot در حق بعضی بازیا خیلی کم لطفی میکنه و اون امتیازی که لایقشن رو بهشون نمیده!
در کل این بازی ارزش چندین بار تموم کردن رو داره!
موفق باشید...
تو Gamespot یک سری Noob آمریکایی بی عقل نشستند و اگر با شرکت ساخت بازی حال نکنند مهم نیست بازی چیه بهش کم میدن!!!مگه یادتون نمیاد به Uncharted امتیاز 8 داده بودن!!بعد چه ایراد های مسخره ای از بازی گرفته بودن؟
فکر کنم به Metal Gear Solid هم واسه این 10 دادن که از چند روز قبلش تو Lauch Center با بچه ها به صورت اعتراض آمیز کشیدیمشون به دشنام:biggrin1:
من با نظر شما 100% موافقم ... مدل ها منظورت رو نمیفهمم!؟!بله اونام از شما ترسیدنو 10 دادن
با اینکه hr بازی عالی بود ولی از نظر من گرافیک model ها خوب نبود ولی گرافیک محیط و effect ها عالی بود ؛چشمتون رو روی نقصها نبندید ؛اگه دست ما بود به تمام بازیهای مورد علاقمون باید 10 میدادن
به نظر من ایرادات gamespot وارده ؛کنترل بازیکن واقع گیج میزد و در حد تنها بازی این سبک که ارزش مقایسه باهاش رو داره fahrenheit نبود ولی به صورت کلی طرح داستانی جالبی داشت