Heavy Rain: The Origami Killer

چیزی که برام توی هر صحنه اهمیت داشت این بود که تمام تلاش خودم رو توی تک تک صحنه ها می کردم تا اون حسی رو که سازنده توی اون قسمت تلاش داره به من منتقل کنه رو با تمام وجود احساس کنم .
این بهترین روش برای بازی کردن heavy rain هست که دوست خوبمون بهش اشاره کردن
اینجوری می شه از تک تک صحنه های بازی لذت لازم رو برد و از هر لحظه بازی حس گرفت.... :love:

این قضیه هنگ کردن و گیر کردنه چیه ؟ مشکل از بازی هست ؟ من اگه بازی رو بگیرم و اپدیت رو هم دانلود نکنم ممکنه به مشکل بخورم ؟

پ.ن : همه بازی رو جوییدن ما تازه داریم می ریم سراغ خریدن ! ;)

این قضیه هنگ کردن و گیر کردنه چیه ؟ مشکل از بازی هست ؟ من اگه بازی رو بگیرم و اپدیت رو هم دانلود نکنم ممکنه به مشکل بخورم ؟

پ.ن : همه بازی رو جوییدن ما تازه داریم می ریم سراغ خریدن ! ;)

مشگل هنگ کردن و کرش کردن اونقدر ها هم جدی نیست به شدت مشگل تو Assassin's Creed نیست که هر دفعه بری تو بازی یک بار هنگ کنه که مجبور شی دفعه دوم بری...
بعضی ها هم اصلا مشگلی نداشتند....منم قبل اینکه پچ رو دانلود کنم یک بار تو همون آغاز بازی هنگ کرد......
ولی در کل مشگل هنگ اونقدر جدی نیست که از بازی بگذری

اخه من به adsl دسترسی ندارم فعلا که بخوام پچ دانلود کنم . به همین علت می ترسم بگیرم بازی رو و ضد حال اساسی بخورم !! یکی به تیم دیوید کیج بازی ساختن بدون اشکال یاد بده !! ;) این چه باگ مذخرفیه دیگه !!

سلام
یه عکس جالب از Wrestlemania 26
66536375.jpg
:d

بابا کجاش گیر نداشت هنگ نمیکرد برای من که همش گیر میکرد البته تو 3 تا مرحله اخر بازی پچ هم دانلود نکردم .....من که انقدر گیر کرد بازی دلم رو زد

از نظر باگ یکجا واسه من یک صدای وحشتناک مثل تریکدن بمب اومد و من اول فکر کردم جزئی از بازی هست ولی دیگه هرکاری کردم به بازی برنگشت ولی Pause میکرد و ...
بازیش خیلی قشنگ هست، خیلی متفاوت هست و من کلاً با اینجور بازی ها اصلاً حال نمیکنم ولی این بازی واقعاً قشنگ هست و با اینکه من زبانم هم زیاد خوب نیست ولی کاملاً در جریان بازی قرار گرفتم فقط کاش میشد تو بازی دوید ! اعصاب آدم خورد میشه فقط راه میره !!! به طور کلی امتیازش از نظر من: ( 3 ساعت بازی کردم )

گرافیک: 10
گیم پلی: 7
موسیقی: 9.5
صدا گذاری: 7 ( ضعف داره خبلی جاها ! )
داستان: نمیتونم کامل نظرمو بدم ولی تا اینجاش 9 !
کلاً: 9

من همین الان بازی رو پلات کردم.بعضی مراحل رو 5-6 بار رفتم و حتی بدون دانلود پچ حتی یک باگ یا گیر تو بازی ندیدم.ممکنه مشکل تو ریجن خاصی باشه یا از بلوری بازیتون باشه.خیلی عجیبه که من از این مشکلات ندیدم.
smilie_ugly_248.gif

کسایی که تموم کردن بخونن:
با اینکه همه جوره بازی رو تموم کردم ولی هنوزم کلی سوال تو ذهنم دارم.داستان برای یک بازی فوق العاده بود(من اسم قاطل رو خونده بودم ولی بازم اواسط بازی باورم نمیشد کار اون باشه و فکر کردم سر کار بودم) ولی برای یک اثر هنری که کیج تو ذهنش بود ضعفهایی داره.یکسری مراحل مثل مانفرد اصلا میتونست اتفاق نیفته و هنوز نفهمیدم چرا اسکات قضیه ماشین تایپ رو به لورن گفت که بره اون بدبخت رو بکشه.قضیه رویاهای ایتن و اون اوریگامی های دستش کلا جالب نبود .چطوری پیدا کردن مادر اسکات به وسیله مدیسن و چندتا مورد دیگه که الان یادم نیست هم همینطور.البته میشه با یک dlc اینها رو هم براحتی حل کرد.
تو مراحل بازی سه تا از اون تستها فوق العاده بودن.پروانه،مارمولک و کوسه.مخصوصا قطع کردن انگشت تو مارمولک که واقعا حالمو به هم زد.چند مرحله اول هم جالب و تاثیر گذار بودن.کلا مراحل خوب زیاد داشت.
تو پایانهای بازی هم از اونی که مدیسن کتاب چاپ کرده ،اونی که ایتن جلوی در تیربارون میشه و اونی که لورن اسکات رو میکشه خیلی جالب بودن.اون نورمن پایانهاش هم مثل خودش داغون بودن:دیکلا باهاش حال نمیکردم:دی
با تمام این حرفها این بازی خیلی راحت جز بهترین بازی هایی بود که تو عمرم بازی کردم.داستان برای یک بازی فوق العاده بود.برای بار اول اصلا نیازی به خوردن آب پرتقال وسط بازی نبود و به اندازه کافی جذاب و هیجانی بود، البته اگر داستان بازی رو دنبال میکردین ولی بارهای بعد خسته کننده بود ولی بازم دیدن چیزهای جدید جالب بود.

سلام به همه یه سوال داشتم . برای اینکه همه ی پایانهارو ببینیم باید کل بازیرو از اول بریم ؟ یا میشه از چپتری بازی رو بازی کرد .
امروز dlc رو دانلود کردم واقعا زیبا اما کوتاه بود.حتما دانلود کنید

MW2 که نیست بُکشی بری جلو
بازی همه چیزش جدیده , کنترلشم جدیده
کل گیم پلی بر اساس کنترل میچرخه که شما اومدی این امتیاز را دادی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or