نمی دونم چرا یک دفعه قیمت بازی کشید بالا...امروز رفتم بگیرم همه جا می گفتن 80.من هم یک جا گیر آوردم 78 میداد ازش گرفتم.هرجا میرفتم می گفتم با این قیمت میگفتن خوبه بخر!
دوستان عجله کنید تا قیمتش به 90 نرسیده.
بازی فوق العاده است.فقط همینو می تونم بگم که باید تجربه کنید تا بفهمید چی هست!
نمی دونم چرا یک دفعه قیمت بازی کشید بالا...امروز رفتم بگیرم همه جا می گفتن 80.من هم یک جا گیر آوردم 78 میداد ازش گرفتم.هرجا میرفتم می گفتم با این قیمت میگفتن خوبه بخر!
دوستان عجله کنید تا قیمتش به 90 نرسیده.
بازی فوق العاده است.فقط همینو می تونم بگم که باید تجربه کنید تا بفهمید چی هست!
فکر کنم آخرهاش بازی ام اما صفحه سیاه شد یه بار هم فایل Install رو پاک کردم و دوباره نصب کردم اما درست نشد کسی متودی برای برطرف کردن این مشکل نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با آپدیت کردن این بازی دیگه این مشکلات نیست!
یعنی تا حالا هیچکی نبوده بازی رو آپدیت کرده باشه و این مشکلات داشته باشه!(حداقل من نشنیدم! ) اگر نشد که نشد بی خیال شو!
اولا دوست عزیز من باهاتون بد صحبت نکردم که بهتون برخورد. جدیدا با هر کی منطقی صحبت می کنی میاد میگه چرا بد صحبت می کنی. من پستت رو ندیده بودم وگرنه زودتر جوابت رو می دادم.
در مورد این هم دیگه همه شما رو می شناسند وقتی میای کد دموی GOW III رو برای فروش میزاری ازت انتظاری نیست حالا می خوای اولین نفر باش که PS3 خریدی یا آخرین نفر. بنده رو هم همه تو این سایت می شناسند و شما هم که معرف حضور همگان هستی.
در مورد Firmware هم بهت بگم که همه می دونند روی PS3 مشکلی ایجاد نمیشه ولی توصیه میشه که بار ریجن خودتون یکی باشه.
در مورد DLC هم من هنوز مشکل داشتم و تا دیروز که رفتم نتونستم بازی کنم و دوباره برای دانلود رفتم ولی چیز 1 گیگی نیومده بود حالا نمی دونم شاید مثل کد GOW این رو هم برای شما اختصاصی فرستادن.
موفق باشید
Demo GoW رو خیلی ها فروختن فقط من نبودم الان هم Demo Free قابل DL شده من تو بازارچه خیلی چیزا فروختم همه هم راضی بودن بعدم دلم خواسته Code ام رو بفروشم به کسی مربوط نیست مگه اون وقتی که من Demo رو میخواستم کسی داد بهم چاقو که رو گردنش کسی نذاشتم مشکل اینجاست که بعضی ها دوست دارن خر مرده بخرن
شاید برای من اختصاصی بوده چون من جمعه game رو خریدم شنبه DL ام تموم شد
راجع به Firmware پس دیدی کسی رو گمراه نکردم که جنابعالی گفتی اطلاعات ندارید حرف نزنید
با آپدیت کردن این بازی دیگه این مشکلات نیست!
یعنی تا حالا هیچکی نبوده بازی رو آپدیت کرده باشه و این مشکلات داشته باشه!(حداقل من نشنیدم! ) اگر نشد که نشد بی خیال شو!
Demo GoW رو خیلی ها فروختن فقط من نبودم الان هم Demo Free قابل DL شده من تو بازارچه خیلی چیزا فروختم همه هم راضی بودن بعدم دلم خواسته Code ام رو بفروشم به کسی مربوط نیست مگه اون وقتی که من Demo رو میخواستم کسی داد بهم چاقو که رو گردنش کسی نذاشتم مشکل اینجاست که بعضی ها دوست دارن خر مرده بخرن
شاید برای من اختصاصی بوده چون من جمعه game رو خریدم شنبه DL ام تموم شد
راجع به Firmware پس دیدی کسی رو گمراه نکردم که جنابعالی گفتی اطلاعات ندارید حرف نزنید
خوب ببین از طرز حرف زدن شما معلوم هست که چه جوری و در چه حدی هستی دوست عزیز. من کاملا با شما مودبانه حرف میزنم ولی بعضی لغت های شما جای تاسف داره که کاربران باید بخونندش.
در مورد DLC هم من هر کدوم از دوستام رو چه تو این سایت و چه در PSN که در کشورهای خارجی هم هستند، ازشون پرسیدم هیچکسی تا بعد از روزی که خرابی تقویم PS3 به وجود اومده بود نتونسته دانلود کنه پس حتما خودت رو به سونی معرفی کن تا بازهم از این کارا برات بکنه. نمی دونم کل دنیا تا چند روز پیش نتونستند بازی کنند بعد شما تونستی. عجیبه.
نکته دیگه هم اگه میشه از این به بعد پست پپشت سر هم نزن. بهتره همه جواب هات رو تو یک پست بدی. البته اگه بلدی این کارو بکن.
خوب ببین از طرز حرف زدن شما معلوم هست که چه جوری و در چه حدی هستی دوست عزیز. من کاملا با شما مودبانه حرف میزنم ولی بعضی لغت های شما جای تاسف داره که کاربران باید بخونندش.
در مورد DLC هم من هر کدوم از دوستام رو چه تو این سایت و چه در PSN که در کشورهای خارجی هم هستند، ازشون پرسیدم هیچکسی تا بعد از روزی که خرابی تقویم PS3 به وجود اومده بود نتونسته دانلود کنه پس حتما خودت رو به سونی معرفی کن تا بازهم از این کارا برات بکنه. نمی دونم کل دنیا تا چند روز پیش نتونستند بازی کنند بعد شما تونستی. عجیبه.
نکته دیگه هم اگه میشه از این به بعد پست پپشت سر هم نزن. بهتره همه جواب هات رو تو یک پست بدی. البته اگه بلدی این کارو بکن.
در مورد این مشکل شما هم بهتر هستش که اون فایلی که روی دستگاهت ریخته شده رو پاک کنی و دوباره دیسک رو تو دستگاه بزاری تا بازی رو بریزه روی دستگاه شما.
اول اینکه لحن بد رو شما شروع کردی (بچه هارو گمراه نکن - از فروختن Demo معلوم چیکاره ای - از طرز حرف زدن شما معلوم هست که چه جوری و در چه حدی هستی ) شما به نظر خودت مودبانه حرف زدی اما من جور دیگه برداشت کردم این حرف ها تحریک آمیز ـه گویا شما عادت کردی اینطوری حرف بزنی بعضی از ایرانیها اینطورین اولش این جوری میرن جلو , فرهنگ شده براشون که این جوری اول طرف رو بکوبن که هیچی نگه اما من قبول نمیکنم و بر عکس حالت تهاجمی پیدا میکنم
جای گفتن نداره اما این مسئله رو میگم تا ببینی چه جور آدمی هستم اگر بازارچه رو دیده باشید یه Figure Predator گذاشتم برای فروش دوست من تو بازار کار میکنه من نتونستم تو بازارچه بفروشمش بردم اونجا اگر کارت به پشت شهرداری خورده باشه میفهمی چقدر راحت دروغ های بزرگ میگن توری که 5 دقیقه اون جا وایستی مریض میشی قیمت فیگور من الان حدود 400 دلار ـه اصلا هم معلوم نبود اون ایرادش , بهش گفتم هر کس خواست بخره بهش میگی چشه اگر نگی گناهش پای خودت و قیمت 200 فروخت و رفت پس من اگر آدم دزد و بندازی بودم عین آب ـه خوردن میتونستم اینو 400 بفروشم در مورد دمو هم همه فروختن منم برای فروش گذشتم دمو ـه مثل DLC بود چیزی نبود همه بتونن استفاده کنن مثل این که الان کسی Heavy Rain CE بخره DLC ش رو بفرشه
در مورد File Install شده هم اولین کاری که کردم همین بود اما باز هم نشد Patch هم رو همین File نصب میشه که اون هم پاک شد دوباره باید DL کنم اما فکر کنم Save ام خراب شده چون موقع Save کردن System خاموش شه Save خراب میشه شاید داشته Save میکرده
DLC رو هم قبل جریان 28 feb گرفتم Account PSN هم حتما باید اروپا باشه
اول اینکه لحن بد رو شما شروع کردی (بچه هارو گمراه نکن - از فروختن Demo معلوم چیکاره ای - از طرز حرف زدن شما معلوم هست که چه جوری و در چه حدی هستی ) شما به نظر خودت مودبانه حرف زدی اما من جور دیگه برداشت کردم این حرف ها تحریک آمیز ـه گویا شما عادت کردی اینطوری حرف بزنی بعضی از ایرانیها اینطورین اولش این جوری میرن جلو , فرهنگ شده براشون که این جوری اول طرف رو بکوبن که هیچی نگه اما من قبول نمیکنم و بر عکس حالت تهاجمی پیدا میکنم
جای گفتن نداره اما این مسئله رو میگم تا ببینی چه جور آدمی هستم اگر بازارچه رو دیده باشید یه Figure Predator گذاشتم برای فروش دوست من تو بازار کار میکنه من نتونستم تو بازارچه بفروشمش بردم اونجا اگر کارت به پشت شهرداری خورده باشه میفهمی چقدر راحت دروغ های بزرگ میگن توری که 5 دقیقه اون جا وایستی مریض میشی قیمت فیگور من الان حدود 400 دلار ـه اصلا هم معلوم نبود اون ایرادش , بهش گفتم هر کس خواست بخره بهش میگی چشه اگر نگی گناهش پای خودت و قیمت 200 فروخت و رفت پس من اگر آدم دزد و بندازی بودم عین آب ـه خوردن میتونستم اینو 400 بفروشم در مورد دمو هم همه فروختن منم برای فروش گذشتم دمو ـه مثل DLC بود چیزی نبود همه بتونن استفاده کنن مثل این که الان کسی Heavy Rain CE بخره DLC ش رو بفرشه
در مورد File Install شده هم اولین کاری که کردم همین بود اما باز هم نشد Patch هم رو همین File نصب میشه که اون هم پاک شد دوباره باید DL کنم اما فکر کنم Save ام خراب شده چون موقع Save کردن System خاموش شه Save خراب میشه شاید داشته Save میکرده
DLC رو هم قبل جریان 28 feb گرفتم Account PSN هم حتما باید اروپا باشه
دوست عزیز این جملاتی که شما گفتی از من تاجایی که می بینیم هیچ توهینی توش نیست و فقط واقعیت هایی که به چشم می آمده رو گفتم. بنده هم نگفتم که خدایی نکرده شما دزد هستی چون اسم این تهمت هست و من که اطلاعی ندارم که هستی یا نه پس میشه تهمت زدن و این کار هم اصلا شایسته نیست. در مورد DLC هم من هنوز سر حرف خودم هستم چون واقعا کسی رو ندیدم که بتونه دانلود کنه. اگه بری نگاه کنی اکانت من هم برای اروپا و انگلستان هستش. در مورد قضیه فرهنگ هم ربطی به ایرانی و غیر ایرانی بودن نداره. همه جای دنیا همه جور آدم پیدا میشه. من هم تو پست اولم شما رو نکوبندم و فقط گفتم اگه اطلاعاتی که درست هست ندارید بهتری نظری ندیدن که من منظورم سر DLC بود ولی شما اشتباهی منظور من رو فکر کردی به آپدیت کنسول هست. در کل به نظرم بی خیال چون شما باز می خوای بگی که من DLC رو گرفتم و من هم بگم کسی رو نمیشناسم که گرفته باشه پس حرفمون به نتیجه ای نمیرسه.
موفق باشید
خوب اگه این احتمال رو میدی که سر Save کرذن برق رفته یا دستگاه خاموش شده احتمال خیلی خیلی زیاد فایلت Damage خورده و فکر نکنم بشه هیچ جوری درستش کرد
الان داشتم تو کنسول چرخ میزدم کلا 4 تا فایل هست
1کی که Option حدود 150 KB
یکی دیگه Save حدود 3500 KB
یکی 1200 MB احتمالا Patch و DLC ـه
و یکی 4000 و خوردهای MB که Install خود Game ـه
من به غیر از Save همرو پاک کردم الان هم وصل شدم و داره Patch رو میگیره دوباره هم رفتم تو دانلود لیست ـه PSN اروپا ام و DLC رو گذشتم برای DL
در مورد سیو کلا سبک Auto Save بازی این جوری که یه قسمت که تموم میشه سریع خودش میره برای Save این تو یه صحنه که عوض شد گیر گرد احتمالا خودش تو همون گیرو داره Auto Save بوده که هنگ هم کرده و فایل Save ام صدمه دیده حالا این کارای نهایی رو دوباره میکنم ببینم چی میشه کلا 2-3 باری تو بازی هنگ کرد اما خاموش روشن کردم درست شد متأسفانه بازی پر باگ ـه حتی Patch هم نتونسته تمام باگ ها رو برطرف کنه
راجع به DLC هم که من کدشو قبل درگیری 28 Feb زده بودم و یه Theme و DLC داد به من اما Soundtrack نداد الان تو DL لیستم هست هر موقع بخوام میتونم DL کنم بعدم این که کد رو هم دوباره زدم میره تو اون صفحه و 2 تا DL میده حالا سر فرصت عکس میزارم