Heavy Rain: The Origami Killer

اقا بالاخره کدوم ریجنش سانسور یا شطرنجی داره؟؟؟میگید ریجن 1 بعضی ها میگند 2 بهتره توش سانسور نیست کدوم ریجن سانوسر توش نیست؟؟!

گفتم من 3 رو تموم کردم هیچی هم نه سانسور بود نه شطرنجی.ولی میگن هیچکدوم سانسور نداره.;):cheesygri

سلام دوستان
آقا برای این بازی حتما باید پچ دانلود شه چون اینجا من دسرسی به اینترنت پرسرعت ندارم می خواستم بدونم که بی خیال Heavy Rain بشیم یا نه؟

آقا کسی ویدیوی از طرز ساخت همه اریگامی های داخل بازی نداره؟منظورم موش و مارمولک و... هستش.(تصویری هم نبود با عکس هم اشکال نداره)

سلام به همگی
دیروز بازی رو خریدم
امروز تمومش کردم
خیلی زود تموم شد از بازی فارنهایت (تو همین سبکه) که واسه پی سی ساخته شده بود زودتر به اتمام رسید
منتها کارگردانیش بهتر بود
بیشتر شبیه فیلم بود تا بازی. در کل از جمله بازی های ماندگار هستش
چون تو این سبک ، بازی کم ساخته میشه

امروز رفته بود پایتخت احساس کردم اینا یک جوری بازی را دستکاری میکنن
چون به طرف گفتم هوی رین ریجن 2 فقط داری گفت نه فقط 3
بعد جالبیش اینجاس ریجن 3 بود وای باکس شات بازی واسه ریجن 2 بود

یه چند تا سوال از دوستان:
اگه بخوایم پچ HR رو بگیریم حتما باید تو شبکه پلی استیشن Sign in بشیم یا فقط به اینترنت وصلش کنم کافیه؟ بعد اگه بخوایم این پج رو بگیرم که بازی من ریجن 3 حتما باید با اکانت ژاپن وارد بشم؟
سوال بعدی اینکه ریجن 3 بازی توش اریگامی داره؟ (بعضی ها میگن نداره بعضی ها میگن داره):confused:

یه چند تا سوال از دوستان:
اگه بخوایم پچ HR رو بگیریم حتما باید تو شبکه پلی استیشن Sign in بشیم یا فقط به اینترنت وصلش کنم کافیه؟ بعد اگه بخوایم این پج رو بگیرم که بازی من ریجن 3 حتما باید با اکانت ژاپن وارد بشم؟
سوال بعدی اینکه ریجن 3 بازی توش اریگامی داره؟ (بعضی ها میگن نداره بعضی ها میگن داره):confused:

اگر از پچ منظورت همون update هست،اگر به اینترنت وصل باشی وقتی بازی رو می خوای اجرا کنی ازت سوال میکنه که update رو نصب کنم یا نه و ربطی به اکانت ژاپن نداره .شرط لازم اینه که به اینترنت وصل باشی

بنده ریجن 3 آکبند خریدم ولی ارگامی توش نبود:(

سلام.آقا این حقیقت داره که آخر بازی HR این بازی شما رو به گریه میندازه..؟ چون تو نقد و بررسی IGN این نکته رو بزرگ و با یه رنگ دیگه ای نوشته بود.HR MAKES YOU CRY

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or