AL1R3ZA
کاربر سایت
بستگی به احساسات ـت دارهسلام.آقا این حقیقت داره که آخر بازی HR این بازی شما رو به گریه میندازه..؟ چون تو نقد و بررسی IGN این نکته رو بزرگ و با یه رنگ دیگه ای نوشته بود.HR MAKES YOU CRY
بستگی به احساسات ـت دارهسلام.آقا این حقیقت داره که آخر بازی HR این بازی شما رو به گریه میندازه..؟ چون تو نقد و بررسی IGN این نکته رو بزرگ و با یه رنگ دیگه ای نوشته بود.HR MAKES YOU CRY
البته بیشتر از احساس شما برمیگرده به اینکه بازی رو چگونه و با چه روندی پیش ببری. یکی از پایان های بازی بود که واقعا باعث شد اشک تو چشمام جمع بشه ولی پایین نیومدش(:biggrin1سلام.آقا این حقیقت داره که آخر بازی HR این بازی شما رو به گریه میندازه..؟ چون تو نقد و بررسی IGN این نکته رو بزرگ و با یه رنگ دیگه ای نوشته بود.HR MAKES YOU CRY
این DLC های بازی رو فقط باید از اینترنت دانلود کرد یا بعد از یک مدت به صورت یک بازی جداگانه عرضه میشه:confused: چون من اینترنت پر سرعت ندارم میخواستم بدونم برای دریافت DLC ها راه دیگه ای هم هست:confused:
از دوستان کسی نیست سوال ما رو جواب بده؟:confused:دوستان راهی است که برای ریجن 3 بازی DLC رو دانلود کرد؟
علاوه بر PSN کارد مگه نمیشه با کارد های دیگه مثل ویزا کارد و... DLC ها رو دانلود کرد؟
علاوه بر PSN کارد مگه نمیشه با کارد های دیگه مثل ویزا کارد و... DLC ها رو دانلود کرد؟شما که ریجن 3 دارید باید PSN CARD مربوط به اون منطقه رو بگیرید(ریجن 3 میشه ژاپن دیگه؟ اگر آره باید از اون بگیرید! ) و بگم که بی خیال DLC بشید چون فکر نکنم PSN CARDـش ایران گیر بیاد :biggrin1:
جه سلیقه ی عالی ای دارین شماچه تم مضخرفی داشت![]()
دوستان کسی اینجا DLC بازی کرده؟چندتا چپتره؟چطوریه؟:cheesygri
1 chapter هست....دوستان کسی اینجا DLC بازی کرده؟چندتا چپتره؟چطوریه؟:cheesygri
فکر کنم بشه آسیا !!!
2 مربوط به ژاپن و اروپاست !
*بازم میگم فکر کنم اگه اشتباه میکنم لطف کنید اصلاح کنید*