خب منم امروز صبح تمومش کردم . بهترین بازی PS3 تا حالا ( برای من البته )
انشالله برادر کیج با همین انجین یه شاهکار دیگه تو همین نسل بسازه
قاتل هم که معلوم شد کی بود
منم تموم کردم
عجب بازی بود.واقعا دست کیج درد نکنه.به نظر من این بازی میتونه یه انقلاب در دنیای بازی باشه.
تمام بازی ساز ها باید به فکر نسل جدید بازیها باشند.من شخصا خسته شدم از اینگونه بازی ها که باید یک تفنگ بگیری دستت بری جلو فقط آدم بکشی.تازه اونم با داستان های آبکی.(بجز اندکی از بازی ها که همه آنها را میشناسیم).بازی واقعا از تمام جهات حرف نداشت. گرافیک گرافیک با تمام بازی ها فرق داره.از حالت انیمیشن در اومده و بسیار نزدیک به آن چیزیست
که شما در اطراف خود میبینید.شخصا گاهی فکر میکردم دارم فیلم میبینم. موزیک و صدا موزیک را باید احساس کنید.به نظر من بهترین موزیک را دارد چون خیلی با احساسات بازی میکند.تنها موزیک هایی که من را متاثر کرده اند اول HEAVY RAIN و سپس METAL GEAR SOLID 4
بوده است. داستان داستان راکه باید بازی کنید تا بفهمید.فقط همین قدر بگویم که این داستان بهترین داستان بازی
در این عمر کوتاهم بوده و شبیه به هیچ داستانی نیست.
نمره بازی هم بیشتر از اون چیزیه که اونایی که بازی نکردن فکرش رو میکنند.10/10
وقتی پارسال برای خرید یک کنسو رفته بودم بین خرید از یکی از آن دو شک داشتم.
اما حالا خیلی خیلی خوشحالم که انتخابمو درست انجام دادم.
اول اینکه شما چقدر پر اطلاعات و خوش اخلاقی آفرین پسر گل اسفند یادت نره خوش اخلاق
بعدم اینکه اولا فرصت خوندن همه پست هارو ندارم و اینکه جناب عالی لازم نیست راجع به اطلاعات من نظر بدی وقتی اینقدر نمیفهمی که Frimware تاثیر داره دیگه چی بگم کلی اینو اون از من سوال میکنن سالهاست بازی میکنم جز اولین نفرهایی بودم PS3 و Xbox360 داشتم یه روز قبل اینکه اولین Game کپی 360 هم بیاد کنسولم رو خودم هک کردم پس اونی که جناب عالی میگی نیستم
حالا Content دیر میاد که میاد بچه ها تو اصل بازی مشکل داشتند
راجع به خرید هم Topic ام رو زدم امروز هم خریدم اینجا همین طوری سوال کردم شاید بچه ها بدونن تو دفتر ریاضی آموزش آشپزی که ننوشتم این همه آدم میاد اینجا هرکی یه چیزی میگه که ممکنه هیچ ارزشی نداشته باشه اینجا جای همین کاره خیلی جدی گرفتی
اینم میزارم تا ببینی خود Sony تاکید کرده Firmware همون Region رو بگیرید و اون تجربه دوستم هم چرت نبوده
http://www.us.playstation.com/Support/SystemUpdates/PS3 This update is for PS3™ systemspurchased in North America. DO NOT update your PS3™ system through this website if you purchased your system outside North America. There is no guarantee of proper operation with other models sold outside North America.
بچها من DLC هارو دانلود کردم
فقط یه Theme بود حدود 1 mb و یه
Chapter اضافه به نام ـه Chronicle اون هم حدود 1 gig
از Soundtrack خبری نبود داستان چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قابل توجه اون شخصی که ادعا میکرد DLC چپتر عقب افتاده تا 4 March این طوری نبود.
راجعبه Patch هم بعضی از بچها سوال کردن شما Game رو بذارید داخل دستگاه به اینترنت هم وصل باشید وارد Game که شدید خودش میگه Patch رو DL کنم. فقط نمیدونم برای Patch آخرین نسخه Firmware یعنی 3.15 باید باشید یا نه میتونید تست بگیرید اما فکر نکنم بخواد
اولا دوست عزیز من باهاتون بد صحبت نکردم که بهتون برخورد. جدیدا با هر کی منطقی صحبت می کنی میاد میگه چرا بد صحبت می کنی. من پستت رو ندیده بودم وگرنه زودتر جوابت رو می دادم.
در مورد این هم دیگه همه شما رو می شناسند وقتی میای کد دموی GOW III رو برای فروش میزاری ازت انتظاری نیست حالا می خوای اولین نفر باش که PS3 خریدی یا آخرین نفر. بنده رو هم همه تو این سایت می شناسند و شما هم که معرف حضور همگان هستی.
در مورد Firmware هم بهت بگم که همه می دونند روی PS3 مشکلی ایجاد نمیشه ولی توصیه میشه که بار ریجن خودتون یکی باشه.
در مورد DLC هم من هنوز مشکل داشتم و تا دیروز که رفتم نتونستم بازی کنم و دوباره برای دانلود رفتم ولی چیز 1 گیگی نیومده بود حالا نمی دونم شاید مثل کد GOW این رو هم برای شما اختصاصی فرستادن.
موفق باشید
ba salam
man dishab bazi ra rahat bazi kardam vali alan ke mizanam bere tu bazi error mide minevise registration of trophy information not complete va az bazi kharej mishe chi shode to ro khoda komak konid
ba salam
man dishab bazi ra rahat bazi kardam vali alan ke mizanam bere tu bazi error mide minevise registration of trophy information not complete va az bazi kharej mishe chi shode to ro khoda komak konid
حالا کلی و جزئیش رو نمیدونم ولی کیج گفته 23 پایان متفاوت داره!
مال من یکیش از اون 2 تا دیگه کاملا فرق داشت اون 2 تا هم پایان در مورد قاتل فرق داشت بقیش شبیه هم بود تقریبا!
شاید بقیش هم کلا متفاوت باشه! بازی میکنیم میفهمیم دیگه!ولی کوچکترین انتخابی در بازی تو پایان تاثیر داره!
بجه ها soudtracks ها شو ازکجا باید دانلود کنیم ,توی ps store نیست؟!
کد رو که میزنم فقط واسه دانلود تم هست و یه گزینه دیگه,راستی گزینه دومی که حدود 1200mb هست مرحله اضافیه ؟