Heavy Rain: The Origami Killer

دوستان من الان اگه این dlc که حجمش 1205 mb هست رو دانلود کنم میتونم بازی کنم یا به مشکل بر میخورم:confused:

اقا کسی بین شما هست که این dlc که حجمش 1205 mb دانلود کرده باشه و بازی هم کرده یاشه؟؟:confused:

دوستان من الان اگه این dlc که حجمش 1205 mb هست رو دانلود کنم میتونم بازی کنم یا به مشکل بر میخورم:confused:

اقا کسی بین شما هست که این dlc که حجمش 1205 mb دانلود کرده باشه و بازی هم کرده یاشه؟؟:confused:
آره دوست عزیز مشکلی نیست دیگه میشه بازی کرد. برای من تا پریروز هم درست نشده بود و دیروز هم که نمیشد وصل شد ولی امروز با اونکی ACC رفتم دیدم که میشه و هیچ مشکلی نبودش. ولی هنوز بازی نکردم

بچه ها یک طرح براتون درست کردم امیدوارم خوشتون بیاد .
خوراک دسکتاپه ولی من خودم می خوام پرینت هم بگیرم .

آخرین ویرایش:
دوستان منم بازی رو انجام دادم حدود 2 ساعت . میتونم بگم بهترین بازی از لحاظ داستان تا به امروزه :love:

طراحی شخصیت ها که دیوانه کنندست ولی گرافیک محیط بعضی جاها افت میکنه که البته چیزی از ارزش بازی کم نمیکنه .

خیلی قشنگه پسر.آفرین.:love:
جز اسپم کار دیگه ای بلدی؟

به دوستان توصیه میشه روی اسپویلر کلیک نکنند به جز شخصی که براشون اسپویل گزاشتم...

پ.ن:
این نامردیه

من هم میخوام بازی کنم ؟:(
شما هم اسپم نده:دی

جواب پست پایین:اون اسپم نیست اسپمره که اسپم میده:دی

آخرین ویرایش:
کدوم ریجنای بازی اوریگامی داره؟اصلا تو پک معمولی اوریگامی داره یا نه؟
راستی dlc بازی اومده؟
یکی جواب منو میداد خدا قبول میکردا.سرعتمم خیلی کمه والا میرفتم میگشتم جوابشو از یکجا پیدا میکردم.
dlc اومده یا نه؟فقط تو ریجن 3 کد دانلودش هست؟

یکی جواب منو میداد خدا قبول میکردا.سرعتمم خیلی کمه والا میرفتم میگشتم جوابشو از یکجا پیدا میکردم.
dlc اومده یا نه؟فقط تو ریجن 3 کد دانلودش هست؟
تو پک کالکتور کد هست ولی مثل اینکه میگن تو ریجن 3 هم تو منوی بازی یک گزینه هست که می تونی از اونجا دانلود کنی ولی کسی هنوز تست نکرده ولی کد توش نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or