آره دوست عزیز مشکلی نیست دیگه میشه بازی کرد. برای من تا پریروز هم درست نشده بود و دیروز هم که نمیشد وصل شد ولی امروز با اونکی ACC رفتم دیدم که میشه و هیچ مشکلی نبودش. ولی هنوز بازی نکردمدوستان من الان اگه این dlc که حجمش 1205 mb هست رو دانلود کنم میتونم بازی کنم یا به مشکل بر میخورم:confused:
اقا کسی بین شما هست که این dlc که حجمش 1205 mb دانلود کرده باشه و بازی هم کرده یاشه؟؟:confused:
جز اسپم کار دیگه ای بلدی؟
به دوستان توصیه میشه روی اسپویلر کلیک نکنند به جز شخصی که براشون اسپویل گزاشتم...
پ.ن:
شما هم اسپم نده

یکی جواب منو میداد خدا قبول میکردا.سرعتمم خیلی کمه والا میرفتم میگشتم جوابشو از یکجا پیدا میکردم.کدوم ریجنای بازی اوریگامی داره؟اصلا تو پک معمولی اوریگامی داره یا نه؟
راستی dlc بازی اومده؟
تو پک کالکتور کد هست ولی مثل اینکه میگن تو ریجن 3 هم تو منوی بازی یک گزینه هست که می تونی از اونجا دانلود کنی ولی کسی هنوز تست نکرده ولی کد توش نداره.یکی جواب منو میداد خدا قبول میکردا.سرعتمم خیلی کمه والا میرفتم میگشتم جوابشو از یکجا پیدا میکردم.
dlc اومده یا نه؟فقط تو ریجن 3 کد دانلودش هست؟
بسیار متفاوت با هیچی دیگه قابل مقایسه نیستاره تو پک معمولی هم کاغذ مخصوص برای درست کردن اریگامی هست .یکی جواب منو میداد خدا قبول میکردا.سرعتمم خیلی کمه والا میرفتم میگشتم جوابشو از یکجا پیدا میکردم.
dlc اومده یا نه؟فقط تو ریجن 3 کد دانلودش هست؟