Heavy Rain: The Origami Killer

دمش گرم خوب بازار گرمی کرذه:laughing:
یعنی چی فول ورژنه و باگا از بین رفته؟؟ مگه دست یاروئه؟
شما بازی رو بزار و به PSN وصل شو اگه نگفت پچ دانلود کنی شاید بحثش درست باشه
ولی دمو و این چیزا دیگه خالی بندیه
به هر حال مبارکت باشه

راجع به باک که چرت گفته اما میگن DLC ها تو Region 3 ها هست دوستمم تو بازاره گفت راست یا دروغش رو نمیدونم اما چون Region 3 ـه باید Account Asia داشته باشید

راجع به باک که چرت گفته اما میگن DLC ها تو Region 3 ها هست دوستمم تو بازاره گفت راست یا دروغش رو نمیدونم اما چون Region 3 ـه باید Account Asia داشته باشید

من دیروز خواستم بیام بگم که نشد دوستانی که نسخه ی کلکتورز ادیشن رو دارن تا 4 مارچ کد رو نزنن چون hmv به تمام کسایی که pre-order کرده بودن ایمیل زده که ost به دلیل مشکلات فنی تا 4 مارچ تاخیر خورده و کسی کد رو تا اون موقع نزنه اگه بزنید فقط theme و dlc رو میگیرید و ost از دستتون میپره حتی اگه اون موقع کد رو بزنید .

آیا من میتونم با دنبال کردن Walkthrough روی یوتیوب از داستان بازی با خبر شم یا Closed-Cutscene هم داره؟
دقیقا نمیشه گفت Closed-Cutscene داره چون گیم پلی و کات سین ها یه رویه ی مکرر رو دنبال میکنن ! یعنی شبیه بازی های دیگه نیست کات سین ها و گیم پلی دقیقا پشت سر هم هستن ! مکمل هم دیگه هستن . ولی از رو Walkthrough ها هم میشه تقریبا داستان رو فهمید .

من فقط کد رو واسه دانلود theme زدم یعنی دیگه نمیتونم dlc و ost رو دانلود کنم؟:confused:

Thanks for pre-ordering Heavy Rain Special Edition.

Sony have reported to us that there has unfortunately been a last-minute technical delay to the Heavy Rain official soundtrack, meaning that customers who have purchased the Heavy Rain Special Edition will not be able to download the Soundtrack until 4th March 2010. Sony recommend that you wait until this date to redeem your Special Edition voucher code which is in the game box – you’ll then receive all the Special Edition content in one batch.

However, if you choose to redeem your voucher code immediately for the other downloadable content, you won’t be able to receive the official soundtrack nor will you be able to use the same code to redeem the soundtrack on 4th March 2010. Therefore, you’ll need the following code to enable you to download the soundtrack from 4th March 2010.

So there you have it, if you use the code before March 4th you’ll miss out on some of the content, they’re not really clear on what method of recourse you have if you’ve already used your code. If you’re one of the people who already used the code and missed out let us know.

این بازی چند پایان داره :confused: این DLC های بازی رو باید فقط از اینتر نت دانلود کرد یا به همراه بازی عرضه میشه؟ در ضمن این DLC ها با همه ی رجین ها سازگاری داره:confused:

فکر کنم راست گفته چون تو منو یه جایی که میری عکس مدیسونه برای دانلوده.:biggrin1:
نوشته دانلود کانتنت.همینه؟

دوستان بازی واقعا بی نظیره من خیلی وقت بازی رو گرفتم ولی هنوز تمومش نکردم چون وقت مناسبش پیدا نشده
این از اون بازیاست که باید تنها تو اتاق درو ببندی چراغ رو خاموش کنی بشینی پا بازی ..:biggrin1:
کلآ به همه دوستان پیشنهاد میدم حتمآ این بازی رو بگیرید

کمک کمک!
بچه ها صبحی میخواستم hr بازی کنم که دستگاه ارور زیر رو میده:
(registration of the terophy information could not be complated the game(800105f
به psn هم که میخوام وصل بشم ارور زیر رو میده:
(an error occurred,you have been singad out psn(800105f
در ضمن تروفیهای hr پاک شده و هینطور تمی که دانلود کرده بودم!!!!!!
هر بازی که میذارم ارور میده,شماره ارورها یکی هست,خواهش میکنم هر چه زودتر منو راهنمایی کنید
به غیر از خودم چند نفر دیگه از بچه های سایت هم همین مشکل رو دارن,شما چطور؟

آخرین ویرایش:
کمک کمک!
(registration of the terophy information could not be complated the game(800105f
هر بازی که میذارم ارور میده,شماره ارورها یکی هست,خواهش میکنم هر چه زودتر منو راهنمایی کنید

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=28613

کمک کمک!

من هم دارم اول فکر کردم PSN Down شده الان فهمیدم چیه داستان

خب منم امروز صبح تمومش کردم . بهترین بازی PS3 تا حالا ( برای من البته ) :love:
انشالله برادر کیج با همین انجین یه شاهکار دیگه تو همین نسل بسازه :love:
قاتل هم که معلوم شد کی بود

مش غضنفرالدوله پسر زُبیده خانم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or