Heavy Rain: The Origami Killer

دوست عزیز syd
ممنون:love:
خیلی حال کردم:love::love:
منم ساختم اجب ارگامی هست:love::love:
به امید روزی که این ارگامی رو روی جعبه بازی هوی رین که تو دستمون هست ببینیم:love::love::love:
آمین:love::love::love::love:...
خواهش می کنم , قابلی نداشت.تا باشه از این چیزا باشه
تا موقعی که جعبه ی بازی برسه دستم فکر کنم یه 10 باری اون یارو قاتله منو کشته باشه! چون الان اینجا همه بلدن اریگامیشو بسازن :laughing:

آخرین ویرایش:
دوستان یه نکته ای رو می خواستم بگم
1.دقت کردید که شکل ظاهری حسن(پدر رضا) چه قدر شبیه بازیگر ایرانی فیلم crash(همون مغازه داره) هست
2.نکته ی بعد رو که خودم هم قبلا متوجه نشده بودم اینه که ظاهر scott shelby هم بی اندازه شبیه همون فروشنده ی اسلحه در فیلم crash هست
فکر می کنید عمدی در کار بوده؟

سلام دوستان...
شاید اینجا جاش نباشه ولی من برای ساخت اون اریگامی pajarita که syd عزیز چند صفحه قبل گذاشته مشکل دارم... از شکل 5 به بعد و مخصوصا تبدیل شکل 6 به 7 رو اصلا نمیفهمم... (خنگیم دیگه چی کارش میشه کرد...؟؟؟!!!)
اگه میشه یه راهنمایی بکنید و اون شکل رو مرحله به مرحله و کاملتر بهم توضیح بدید... اگه بشه شکلش رو هم مرحله به مرحله بکشید خیلی خوب میشه...
خیلی ممنون.... موفق باشید...

دوستان عکسی از حسن و رضا!!!دارید؟مشخص نشده بچه کجا هستن؟:دی
اینم از عمو حسن :biggrin1: والا هر چی اصرار کردیم نگفت بچه کجاس ایشالا دفعه دیگه با بچه ها رفتیم مغازش خرید خفتش می کنیم ببینیم مال کجاس.:biggrin1:

اگه یه حالت آنلاین براش میزاشتن باحال میشد. اینجوری:
بصورتCo-op این 4 شخصیت اصلی در مقابل- به قول این بازیهای زامبی گونه- Endless wave of Origami Killer .:d اسلحه هم بزارن، Chainsaw و Cricket bat. چه حالی میده.:d:d

خوشحالی ؟ :دی
بازی می خواد سبک جدیدی به نام درام رو ارائه بده اونوقت شما رفتی تو سبک بکش بکش ؟
نمی دونم چی بگم ...
داداش شوخی کردم چرا جدی میگیری؟:biggrin1:
ولی ایده جالبی هست، احتمالا توی یک DLC این قابلیت رو به بازی اصلی اضافه میکنن.:biggrin1::biggrin1:

یهو بگو بازی رو بکنن left4dead .این 4 تا شخصیت 4 تا آدم معمولی اند نه سوپر من!
فقط قرار ِ یه مود برای Fun باشه، نه بیشتر.:biggrin1:
مگه فقط سوپرمن با زامبی میجنگه؟!:biggrin1:
اسم مود هم Left4Rain باشه خوبه!:d
خب البته این ایده هنوز یخورده کار داره، این مواردش رو هم درست میکنیم.:biggrin1:

آخرین ویرایش:
بصورتCo-op این 4 شخصیت اصلی در مقابل- به قول این بازیهای زامبی گونه- Endless wave of Origami Killer بیان و باهاشون بجنگیم.:d اسلحه هم بزارن، Chainsaw و Cricket bat. چه حالی میده.:d:d

خوشحالی ؟ :دی
بازی می خواد سبک جدیدی به نام درام رو ارائه بده اونوقت شما رفتی تو سبک بکش بکش ؟
نمی دونم چی بگم ...

بصورتCo-op این 4 شخصیت اصلی در مقابل- به قول این بازیهای زامبی گونه- Endless wave of Origami Killer .:d اسلحه هم بزارن، Chainsaw و Cricket bat. چه حالی میده.:d:d
یهو بگو بازی رو بکنن left4dead .این 4 تا شخصیت 4 تا آدم معمولی اند نه سوپر من!

این حسن چه نقشی داره تو داستان؟
پسر حسن توسط Origami Killer یا همون قاتل سریالی کشته شده . و اون کارگاه خصوصی ( یکی از 4 کرکتر اصلی بازی ) به فروشگاه حسن میره تا در مورد قتل پسر حسن از حسن پرس و جو کنه . کلا شخصیت فرعیه . در اخر اینکه ، نکن حسن خطرناکه حسن :biggrin1:

پسر حسن توسط Origami Killer یا همون قاتل سریالی کشته شده . و اون کارگاه خصوصی ( یکی از 4 کرکتر اصلی بازی ) به فروشگاه حسن میره تا در مورد قتل پسر حسن از حسن پرس و جو کنه . کلا شخصیت فرعیه . در اخر اینکه ، نکن حسن خطرناکه حسن :biggrin1:
من که میگم این حسن پسرش رو کشته،:biggrin1:مگه ثابت شده OK کشته پسرشو؟اصلاً کلاً این یارو مشکوک میزنه نیما:biggrin1:

من که میگم این حسن پسرش رو کشته،:biggrin1:مگه ثابت شده OK کشته پسرشو؟اصلاً کلاً این یارو مشکوک میزنه نیما:biggrin1:
والا من طی تماسم با Origami Killer روم نشد بپرسم واقعا خودش کشته یا نه :d
ولی طبق اون تریلری که حسن توش رونمایی شد :d کارگاه میاد ازش در مورد قتل پسرش سوالاتی میپرسه ! اول حسن از دادن اطلاعات امتناع میکنه ولی طی حوادثی ( در همون لحظات دزد به فروشگاه میزنه ولی کارگاه با دقت عملش کاری می کنه دزده اسیبی به چیزی نزنه و متواری بشه ) حسن قبول میکنه اطلاعات رو به کارگاه بده . بعد یه جعبه یه کارگاهه میده که توش اطلاعاتی در مورد قتل پسرش هست و ...
کلا بد خوابی برامون دیده این دیوید کیج ! من که عاشق فارنهایت بودم دارم لحظه شماری میکنم برای این . دقیقا یه Dram / Crime / Thriller عجیب و غریب رو قراره بازی کنیم :d:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or