خواهش می کنم , قابلی نداشت.تا باشه از این چیزا باشه
تا موقعی که جعبه ی بازی برسه دستم فکر کنم یه 10 باری اون یارو قاتله منو کشته باشه! چون الان اینجا همه بلدن اریگامیشو بسازن :laughing:
آخرین ویرایش:
خواهش می کنم , قابلی نداشت.تا باشه از این چیزا باشه
نخیر..آنلاین نداره!!این بازی انلاین داره؟
داداش شوخی کردم چرا جدی میگیری؟:biggrin1:خوشحالی ؟
بازی می خواد سبک جدیدی به نام درام رو ارائه بده اونوقت شما رفتی تو سبک بکش بکش ؟
نمی دونم چی بگم ...
فقط قرار ِ یه مود برای Fun باشه، نه بیشتر.:biggrin1:یهو بگو بازی رو بکنن left4dead .این 4 تا شخصیت 4 تا آدم معمولی اند نه سوپر من!
اگه یه حالت آنلاین براش میزاشتن باحال میشد. اینجوری:
بصورتCo-op این 4 شخصیت اصلی در مقابل- به قول این بازیهای زامبی گونه- Endless wave of Origami Killer بیان و باهاشون بجنگیم.:d اسلحه هم بزارن، Chainsaw و Cricket bat. چه حالی میده.:d:d
یهو بگو بازی رو بکنن left4dead .این 4 تا شخصیت 4 تا آدم معمولی اند نه سوپر من!اگه یه حالت آنلاین براش میزاشتن باحال میشد. اینجوری:
بصورتCo-op این 4 شخصیت اصلی در مقابل- به قول این بازیهای زامبی گونه- Endless wave of Origami Killer .:d اسلحه هم بزارن، Chainsaw و Cricket bat. چه حالی میده.:d:d
من که میگم این حسن پسرش رو کشته،:biggrin1:مگه ثابت شده OK کشته پسرشو؟اصلاً کلاً این یارو مشکوک میزنه نیما:biggrin1:پسر حسن توسط Origami Killer یا همون قاتل سریالی کشته شده . و اون کارگاه خصوصی ( یکی از 4 کرکتر اصلی بازی ) به فروشگاه حسن میره تا در مورد قتل پسر حسن از حسن پرس و جو کنه . کلا شخصیت فرعیه . در اخر اینکه ، نکن حسن خطرناکه حسن :biggrin1:
والا من طی تماسم با Origami Killer روم نشد بپرسم واقعا خودش کشته یا نه :dمن که میگم این حسن پسرش رو کشته،:biggrin1:مگه ثابت شده OK کشته پسرشو؟اصلاً کلاً این یارو مشکوک میزنه نیما:biggrin1: