Heavy Rain: The Origami Killer

دوستان خواستم بگم که از الان به فکر اسپویل شدن داستان بازی بعد از عرضه شدنش باشید و با مدیرا در این مورد هماهنگ کنید...
بنظرمم این بازی تاپیک spoilers نداشته باشه بهتره...;)

فکر نکنم داستان بازی چندان لو بره!!!وقتی بازی پایان های متفاوت و ... داره زیاد نگرانی جایز نیست :d
مثل بقیه ی بازی ها هم نیست مه مختصات بدن من تو اینجا گیر کردم راهنماییم کنید :d

خب یکی از دوستان روش ساخت pajarita رو می خواست نمی دونم بقیه هم می خوان یا نه ولی من روش ساخت رو واستون می ذارم .امیدوارم بتونه کمک کنه اگه سوالی داشتین پیام خصوصی بدین راهنمایی می کنم .اینجوری تاپیک هم بی خودی پر نمی شه.اگر چه توضیحات راحته و فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.:biggrin1:

9c5cf46968.jpg

خب یکی از دوستان روش ساخت pajarita رو می خواست نمی دونم بقیه هم می خوان یا نه ولی من روش ساخت رو واستون می ذارم .امیدوارم بتونه کمک کنه اگه سوالی داشتین پیام خصوصی بدین راهنمایی می کنم .اینجوری تاپیک هم بی خودی پر نمی شه.اگر چه توضیحات راحته و فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.:biggrin1:

9c5cf46968.jpg

دست گلت درد نکنه آموزش جامع و کاملی بود:cheesygri
فردا تاپیک فروش heavy rain origami راه میفته :-"

اینم از اوریگامیه من. بعد از موشکهایی که قدیما میساختم ، این اولین اوریگامیی هست که ساختم. از رویه یه طرح خارجی ساختم . اما این آموزشی هم که رفیقمون عکسش رو گزاشت کمکم کرد تا از تاه هایی که باید بزنم درک درست تری داشته باشم.

pajarita یعنی دستمال‌ گردن‌؟؟؟!!!...

آخرین ویرایش:
دوست عزیز از قسمت 9 به بعد یکم گیج کننده است ! میشه یکم بیشتر قسمت های اخر رو توضیح بدی ;)
خیلی ممون
دوست عزیز قسمت 9 رو از خط تقارنی که کشیدم به طرف داخل صفحه تا می زنی بعد مثل شکل شماره 7 از بالا و پایین قسمت داخلی رو به بیرون می کشی فقط تنها فرقش اینه که برای درست کردن سرش بعد از بیرون کشیدن باید به طرف مخالف برعکسش کنی.

pajarita یعنی دستمال‌ گردن‌؟؟؟!!!...
تا جایی که من می دونم "گنجشک کاغذی اسپانیایی"

آخرین ویرایش:
دوست عزیز syd
ممنون:love:
خیلی حال کردم:love::love:
منم ساختم اجب ارگامی هست:love::love:
به امید روزی که این ارگامی رو روی جعبه بازی هوی رین که تو دستمون هست ببینیم:love::love::love:
آمین:love::love::love::love:...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or