خب دو تا Boxshot رسمي Heavy Rain اومد كه يكيش برا اروپا هست و ديگري براي US. به شخصه از ديدن اين دو Boxshot شوكه شدم . در طراحي يك Boxshot هميشه بايد اين نكات رو در نظر گرفت: طراحي بايد طوري باشد كه حس هيجان رو به مخاطب نشون بده. اسلحه و يا وسيله مبارزه مختص بازي هم بايد روي تصوير باشه. حتي شده اغراق ولي تا مي تونيد Boxshot رو هيجاني و Action طراحي كنيد. آتش ، اسلحه ، زامبي و سلاحهاي سرد در اين گونه تصاوير تضمين كننده ي فروش بازي شما هست.
حال بيايم سراغ Heavy Rain . در كل Cage با اين Boxshot اين كليشه ها رو در هم كوبيد و نشون داد اين بازي با هر چيزي كه ديده ايد تفاوت دارد. حتي در Boxshot. بريم سراغ بررسي اين دو Boxshot.
Boxshot نسخه US:
ساده ، تاثير گذار ، متفاوت ، تامل بر انگيز.
قاتل اصلي بازي كسي نيست جز Origami Killer . اوريگامي معروف اين بازي همچنان وجود دارد و بالاخره تصوير اصلي Boxshot شد. حالت بالايي اين اوريگامي همانند يك چتر است و قسمت پاييني آن كه خيلي تيز و شبيه به چاقو است خوني شده. همين خون كوچك بيان گر قاتل و جنايات بازي است. اين تصوير با حالت باراني خود جو كامل و خيس بازي را به آدم منتقل مي كند و روزنامه ي پشت اوريگامي يك توصيف زيبا و هيجاني دارد. روزنامه اي كه پشت تصوير است با تيتر بزرگ نوشته :" قاتلي ديگر:پليس هيچ سرنخي ندارد " بقيه نشوته ها مات است و همين متن نبود سر نخ يك حس رمز آلود به بازي داده. در سمت ديگر تيتر نه چندان مشخص نوشته "قاتل".
Font نوشته Heavy
Rain مانند هميشه است و علامت جوايز برده شده توسط اين بازي در زير Boxtshot به كساني كه HR را نمي شناسند نشان مي دهد با چه شاهكاري طرف هستند.
Boxshot نسخه اروپا:
وحشتناك،خيس، جذاب و كلاسيك
نسخه اروپا ساده تر از نسخه US است . در اين Boxshot همان المانهاي Origami را ميبينيم كه اين بار كمي خيس تر به نظر مي رسد. در اين تصوير باران مشاهده مي شود و جو عالي از بازي داده است. حالت Font كمي عوض شده و قطرات باران را روي آن ميبينيم. اين بار به جاي روزنامه ي پشت اوريگامي تصويري سياه است كه واقعا سنگيني اين تاريكي را با ما منتقل مي كند. هيچ نشانه هايي از جوايز روي تصوير نيست به جز لوگوي سوني و quanticdream.
بر عكس نسخه آمريكا بازي با درجه سني +18 مشخص شده كه مي توان نتيجه گرفت نسخه US هم M هست.
در كل اين دو Boxshot فوق العاده تر از چيزي بود كه من تصور داشتم و اگر بحث سر مقايسه باشه من نسخه اروپايي رو به خاطر ساده بودن و تاريك تر بودن بيشتر دوست دارم.
بررسي و تحليل تريلر هاي Heavy Rain در اين تاپيك:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=874987#post874987