Heavy Rain: The Origami Killer

کلا بحث من یه چیز دیگست . اکثر گیمر ها فقط می خوان بکشن برو جلو ، بازی یه گرافیک خفن داشته باشه ، داستان رو بی خیال ، آسون باشه .
ولی این بازی کلا قضیش از ریشه فرق داره و تنها HardCore Gamer ـها می تونن معنی واقعیش رو بفهمن . بعضی فقط به این خاطر که همه میان می گن که این بازی فوق العاده قشنگه ، اون ها هم می گن قشنگه .
به همین دلیل فروش هم چنین بازی هایی کم میشه و تنها کسایی مثل David Cage و دور و وریاش میان این ریسک رو می کنن و هم چنین بازیی می سازن .

تا حدودی راست میگی البته این رو در نظر داشته باش که این بازی هم از نگر گرافیکی خیلی خوب طراحی شده......
البته من هنوزم بر این باور هستم که این بازی میون گیمر های تازه کار و قدیمی محبوبیت زیادی خواهد داشت....فروش هم خوب خواهد بود.....

با توجه به اینکه حتی سخنرانی کیج در gamescom پر مخاطب ترین سخنرانی بود به نظر می رسه توجه خیلی ها به این بازی جلب شده نه فقط گیمر های حرفه ای ؟!

خب دو تا Boxshot رسمي Heavy Rain اومد كه يكيش برا اروپا هست و ديگري براي US. به شخصه از ديدن اين دو Boxshot شوكه شدم . در طراحي يك Boxshot هميشه بايد اين نكات رو در نظر گرفت: طراحي بايد طوري باشد كه حس هيجان رو به مخاطب نشون بده. اسلحه و يا وسيله مبارزه مختص بازي هم بايد روي تصوير باشه. حتي شده اغراق ولي تا مي تونيد Boxshot رو هيجاني و Action طراحي كنيد. آتش ، اسلحه ، زامبي و سلاحهاي سرد در اين گونه تصاوير تضمين كننده ي فروش بازي شما هست.

حال بيايم سراغ Heavy Rain . در كل Cage با اين Boxshot اين كليشه ها رو در هم كوبيد و نشون داد اين بازي با هر چيزي كه ديده ايد تفاوت دارد. حتي در Boxshot. بريم سراغ بررسي اين دو Boxshot.

Boxshot نسخه US:

51J7qYd1vuL.jpg

ساده ، تاثير گذار ، متفاوت ، تامل بر انگيز.

قاتل اصلي بازي كسي نيست جز Origami Killer . اوريگامي معروف اين بازي همچنان وجود دارد و بالاخره تصوير اصلي Boxshot شد. حالت بالايي اين اوريگامي همانند يك چتر است و قسمت پاييني آن كه خيلي تيز و شبيه به چاقو است خوني شده. همين خون كوچك بيان گر قاتل و جنايات بازي است. اين تصوير با حالت باراني خود جو كامل و خيس بازي را به آدم منتقل مي كند و روزنامه ي پشت اوريگامي يك توصيف زيبا و هيجاني دارد. روزنامه اي كه پشت تصوير است با تيتر بزرگ نوشته :" قاتلي ديگر:پليس هيچ سرنخي ندارد " بقيه نشوته ها مات است و همين متن نبود سر نخ يك حس رمز آلود به بازي داده. در سمت ديگر تيتر نه چندان مشخص نوشته "قاتل".

Font نوشته Heavy Rain مانند هميشه است و علامت جوايز برده شده توسط اين بازي در زير Boxtshot به كساني كه HR را نمي شناسند نشان مي دهد با چه شاهكاري طرف هستند.

Boxshot نسخه اروپا:

51b+zs+sNJL.jpg

وحشتناك،خيس، جذاب و كلاسيك

نسخه اروپا ساده تر از نسخه US است . در اين Boxshot همان المانهاي Origami را ميبينيم كه اين بار كمي خيس تر به نظر مي رسد. در اين تصوير باران مشاهده مي شود و جو عالي از بازي داده است. حالت Font كمي عوض شده و قطرات باران را روي آن ميبينيم. اين بار به جاي روزنامه ي پشت اوريگامي تصويري سياه است كه واقعا سنگيني اين تاريكي را با ما منتقل مي كند. هيچ نشانه هايي از جوايز روي تصوير نيست به جز لوگوي سوني و quanticdream.

بر عكس نسخه آمريكا بازي با درجه سني +18 مشخص شده كه مي توان نتيجه گرفت نسخه US هم M هست.

در كل اين دو Boxshot فوق العاده تر از چيزي بود كه من تصور داشتم و اگر بحث سر مقايسه باشه من نسخه اروپايي رو به خاطر ساده بودن و تاريك تر بودن بيشتر دوست دارم.

بررسي و تحليل تريلر هاي Heavy Rain در اين تاپيك:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=874987#post874987

• Like
Reactions: Ἁlireza
هیچ کدوم از این Boxshot ها تایید نشدن حمید جان . اینا رو امازون توی لیستش گذاشته ولی از طرف سونی و QD تایید نشدن . هرچند از ایده ات در مورد این Boxshot ها بسیار خوشم اومد و خیلی زیبا توصیفشون کردی .
منم از Boxshot اروپا بیشتر خوشم اومد :d

من میخواستم بازی هایی که دوستشون دارم ریجن 1ـشون رو داشته باشم ولی مثل اینکه در این مورد باید نسخه ی اروپایی رو بگیرم واقعا قشنگه(اونم قشنگه ولی این یکم بیشتر)

ممنون حمید جان :love:
خیلی به نکات جالبی اشاره کردی ولی خودم می دونستم :دی :دی
از نظر من هم باکسشات ها فوق العاده کار شدن .
واقعا به آدم حس خاص بودن رو میدن .

خب بهتر بود حمید رضا برای BoxShot ها منبع میزاشت تا معلوم میشد رسمی هستن یا غیر رسمی من قبل از اینکه بیام تو این تاپیک خبر رو خونده بودم و تا اونجایی که من تو منبع خوندم سونی باکسشات رو تایید نکرده .

Of course, Sony hasn’t confirmed that this is Heavy Rain’s official boxart, but it’s certainly convincing and fits the game’s intriguing detective thriller premise; the search for the origami killer. On the other hand, Amazon.com’s is clearly filler
منبع

حتی CVG هم تایید کرده که اینا رسمی نیستن و امازون این BoxArt ها رو تو سایتش گذاشته . برا من اصلا اهمیتی نداره که رسمی باشه یا نه ولی جدیت شما در اثبات رسمی بودن اینا جالبه .

It's not official until Sony says so, but this is the European boxart that's being touted by online retailer Amazon

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ἁlireza
حتی CVG هم تایید کرده که اینا رسمی نیستن و امازون این BoxArt ها رو تو سایتش گذاشته . برا من اصلا اهمیتی نداره که رسمی باشه یا نه ولی جدیت شما در اثبات رسمی بودن اینا جالبه .
دقیقا برای من هم جالبه چیزی که برای شما اهمیت نداره انقدر دنبالش هستید !
به هر حال این دو Boxshot فعلا رسمی هستند و چیز دیگه ای هم وجود نداره ، شما که خبره هستید هر وقت Boxshot یی غیر از این دو تایید شد ما رو بی نصیب نزارید .

دقیقا برای من هم جالبه چیزی که برای شما اهمیت نداره انقدر دنبالش هستید !
به هر حال این دو Boxshot فعلا رسمی هستند و چیز دیگه ای هم وجود نداره ، شما که خبره هستید هر وقت Boxshot یی غیر از این دو تایید شد ما رو بی نصیب نزارید .
جناب ، وقتی سونی تایید نکرده چجوری رسمی میشه ؟
از این به بعد سایت افتوبه سازی چالوس هم برای God Of War III باکس ارت بزنه رسمی هست دیگه ؟ چون هیچ جا دیگه باکس ارتی وجود نداره !!!!
عجب دلیل موجه ای !!!!! LOL
ادم چه چیزهایی میشنوه !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or