Heavy Rain: The Origami Killer

آمارهاي جالبي از هوي رين :

هوي رين با اعداد و ارقام :
heavy_rain_20111202053215378.jpg

• 95% پيروزي در اولين صحنه ي اكشن بازي
  • 74% بازي رو به پايان رسوندن
  • 33% هر چهار كاراكتر رو حفظ كردند
  • 65% موفق به نجات شاون شدند
  • 3% تروفي پلاتنيوم رو بدست آوردند
  • 4% تمام پايان هاي بازي رو ديدند
  • 3 ميليون نفر هوي رين رو بازي كردند ( نسخه ي اصل !!!!!!!! )

آخرین ویرایش:
این بازی فوق العاده هست من همون حس و احترامی که به متال گیر و آنچارتد دارم به این بازی دارم شخصا امید وارم نسخه بعدی هم برای ps3 بیاد

البته این نظر شخصیه شماست و کاملا قابل احترامه - ولی نظرمن اینه : MGS که جای خود - من خدایی خودم واقعا آنچارتد رو دوست دارم ولی این بازی یه چیز دیگست - من این بازی رو با هیچ بازی برابر نمیدونم! چون حتی نزدیک

به این بازی هم هیچ بازی دیگه ای رو انجام ندادم... کلا Heavy Rain برای شخص من یعنی یه حس واقعا ناب و خاص که فقط مختص همین بازیه ...

آخرین ویرایش:
البته این نظر شخصیه شماست و کاملا قابل احترامه - ولی نظرمن اینه : MGS که جای خود - من خدایی خودم واقعا آنچارتد رو دوست دارم ولی این بازی یه چیز دیگست - من این بازی رو با هیچ بازی برابر نمیدونم! چون حتی نزدیک

به این بازی هم هیچ بازی دیگه ای رو انجام ندادم... کلا Heavy Rain برای شخص من یعنی یه حس واقعا ناب و خاص که فقط مختص همین بازیه ...
البته این 3 بازی کاملا با هم متفاوت و من شخصا 3تا تجربه متفاوت داشتم و اصلا منظورم یکی بودن اینها نبود بلکه میخواستم بگم هر سه قابل احترام هستن
.....من همه پایانها دیدم خوشحال میشم کمکت کنم ....البته اگه یادم مونده باشه;)

البته این 3 بازی کاملا با هم متفاوت و من شخصا 3تا تجربه متفاوت داشتم و اصلا منظورم یکی بودن اینها نبود بلکه میخواستم بگم هر سه قابل احترام هستن
.....من همه پایانها دیدم خوشحال میشم کمکت کنم ....البته اگه یادم مونده باشه;)

آره من هر 18 پایان رو دیدم.بپرس

میخواستم ببینم کدوم تصمیماتی که تو بازی باید بگیریم باعث تغییر پایانه بازی میشن ؟چون من 2بار بازی کردم یه جور تموم کردم !! الان برای بار 3وم دارم بازی میکنم و ...

ممنون میشم راهنمایی کنید .

میخواستم ببینم کدوم تصمیماتی که تو بازی باید بگیریم باعث تغییر پایانه بازی میشن ؟چون من 2بار بازی کردم یه جور تموم کردم !! الان برای بار 3وم دارم بازی میکنم و ...

اگه با مامور FBA تمام سر نخ ها رو جمع کنی و برسونیش به سکانس آخر....یا اگه نتونی برسونیش ....یا برسونی و تو سکانس آخر از قاتل شکست بخوره ...در هر سه پایان متفاوت میشه...وقتی تو متل هستید وقتی فهمید دختره نویسنده هستش اگه ببخشش یا نبخشه پایانها متفاوت هستش (اگه بوسش کنی یا نکنی)با دختره وقتی تو خونه قاتل رفتی اگی بمیره که هیچی...اگه نمیره و بره به محل مورد نظراگه پلیس بگیرش و از دسته پلیس فرار کنه یا نه پایان ها متفاوت خواهد بود ....در مورد پدرش هم اگه از زندان فرار نکنه و با توجه به سرنوشت پسرش پایانها متفاوت خواهد بود ....اگه از اداره پلیس فرار کنه و محل زندانی شدن پسرشو درست حدس نزنه بازم بستگی به سرنوشت پسرش پایانها متفاوت خواهد بود و اگه برسه به محل باز هم بستگی به نحوه بازی شما و اینکه بقیه کاراکترها کجا هستن و به کجا رسیدن پایان متفاوت هستش....در مجموع 7یا 8 یا 9 مدل کلی داره که بعد از تموم کردن هر کدوم از این پایانها شما 2یا3یا4 سکانس پایانی میبینی که مجموعا 18یا 22یا23 تا سکانس میشه....من فقط یه اشاره کلی کردم اگه کامل متوجه نشدی میتونم دقیقتر بگم

• Like
Reactions: Empty Box

همونطور که گفتم 18 تا epilogue در Heavy Rain وجود داره که در هربار تموم کردن بازی،5 تا epilogue به نمایش درمیاد.از این 5 تا epilogue،اولی که مربوط به خبری در مورد پرونده Origami Killer هست همیشه مشترک هست و بسته به نحوه تموم کردن بازی،تنها اخباری که توسط گوینده قرائت میشه تفاوت خواهد کرد.در پایین 17 تا epilogue مربوط به شخصیت های بازی رو ذکر کردم:

پایان های Ethan Mars

1)Ethan’s Grave: ایتان باید محل زندانی شدن Shaun رو پیدا کنه و تو The Old Warehouse کشته بشه.در صورت زنده موندن مدیسون یا شلبی،cut-scene تغییرات جزئی ای خواهد داشت.تو این پایان،Shaun با ناراحتی کنار قبر ایتان ایستاده.بعد گذشت مدتی کوتاه،Shaun با مادرش قبرستان رو ترک میکنه.مدیسون یا شلبی درحالیکه به درختی تکیه دادن ممکنه تو cut-scene دیده بشن که این بستگی به زنده موندن هرکدوم از اونها داره.

2)A New Start: تو چپتر On The Loose ایتان باید موفق به فرار از دست SWAT بشه.ضمناً مدیسون یا باید تو همین چپتر توسط ایتان طرد بشه یا اینکه تو چپتر Killer's Place موفق نشه محل زندانی شدن Shaun رو کشف کنه.ایتان یا نورمن باید موفق به نجات Shaun بشن و نورمن شلبی رو بکشه.

3)A New Life: ایتان در On The Loose باید مدیسون رو ببخشه و نیز موفق به فرار از دست SWAT بشه یا اینکه درصورت دستگیر شدن به کمک نورمن از اداره پلیس فرار کنه.در نهایت Shaun هم باید نجات پیدا کنه.به این ترتیب ایتان با مدیسون ازدواج میکنه و با اون و Shaun خوش و خرم زندگی میکنه!

4)Origami Blues: مدیسون یا باید کشته بشه و یا اینکه توسط ایتان طرد بشه.ایتان باید موفق به فرار بشه اما نتونه تو trial آخر موفق بشه محل زندانی شدن Shaun رو پیدا کنه.نورمن یا باید از پیگیری پرونده منصرف بشه یا اینکه تو چپتر Solving The Puzzle ستوان Blake رو متهم به قتل کنه و به این ترتیب از پرونده کنار گذاشته بشه و یا اینکه قبل از چپتر Solving The Puzzle در چپتر Mad Jack و یا بعدش در The Old Warehouse توسط شلبی کشته بشه و نهایتاً اینکه Shaun نباید نجات پیدا کنه.تو این پایان ایتان تو motel نشسته و درحالیکه از مرگ Shaun افسرده شده اسلحه مربوط به Shark Trial رو برمیداره و خودکشی میکنه.

5)Tears In the Rain: ایتان باید تو چپتر On The Loose موفق به فرار از motel بشه و یا اینکه بعد از دستگیر شدن به کمک نورمن از اداره پلیس فرار کنه.ایتان باید مدیسون رو تو On The Loose ببخشه.ضمناً مدیسون باید زنده بمونه اما نتونه آدرس محل زندانی شدن Shaun رو پیدا کنه.ایتان هم نباید موفق به پیدا کردن warehouse بشه.Shaun هم نباید نجات پیدا کنه.تو این پایان ایتان و مدیسون کنار قبر Shaun ایستادن.مدیسون سعی داره ایتان رو تسلی بده و بهش میگه که اونا میرن جایی که بارون نباشه و اینکه دوست داره از ایتان بچه دار بشه.ایتان که نتونسته خودش رو به خاطر مرگ Shaun ببخشه به مدیسون میگه که بهش اجازه بده چند دقیقه ای با Shaun تنها باشه.مدیسون درحال رفتن میبینه که ایتان اسلحه اش رو درمیاره و خودکشی میکنه.

6)Helpless: ایتان باید تو چپتر On The Loose دستگیر بشه و نتونه از اداره پلیس فرار کنه.Shaun هم نباید نجات پیدا کنه.تو این پایان ایتان گناهکار و Origami Killer معرفی میشه و به زندان میفته.ایتان که دیگه نمیتونه بیش از این رنج رو تحمل کنه خودش رو دار میزنه.

7)Innocent: ایتان باید تو چپتر On The Loose دستگیر بشه و نتونه از اداره پلیس فرار کنه.در عین حال مدیسون یا نورمن باید موفق به نجات Shaun بشن.تو این پایان بیگناهی ایتان ثابت و از زندان آزاد میشه و به این ترتیب زندگی جدیدی رو با Shaun و Grace(زن سابق ایتان) آغاز میکنه.

پایان های Madison Paige

1)Dead Heroine: مدیسون به هر علتی و در هرکدوم از چپترهای بازی کشته بشه.تو این پایان یک گوینده خبر کنار قبر مدیسون ایستاده و در مورد مرگ غم انگیزش صحبت میکنه.اگه ایتان زنده مونده باشه در انتهای cut-scene درحالیکه به درختی تکیه داده دیده میشه.

2)Heroine: مدیسون باید زنده بمونه.ایتان تو On The Loose یا مدیسون رو طرد میکنه یا اینکه دستگیر میشه.مدیسون Origami Killer رو شکست و Shaun رو نجات میده.تو این پایان مدیسون که Shaun رو نجات داده قهرمان لقب میگیره و کتابی رو تحت عنوان Heavy Rain منتشر میکنه و ...

3)Square One: مدیسون باید زنده بمونه و نتونه آدرس محل زندانی شدن Shaun رو پیدا کنه.ایتان تو On The Loose یا مدیسون رو طرد میکنه یا باهاش affair برقرار نمیکنه.ضمناً ایتان یا باید کشته بشه،یا باید توسط پلیس دستگیر بشه،یا باید آدرس رو اشتباهی بره و یا اینکه Shaun رو تنهایی نجات بده و توسط پلیس کشته بشه.نورمن یا باید کشته بشه،یا از پیگیری پرونده منصرف بشه و یا Shaun رو به تنهایی نجات بده.Shaun یا باید بمیره یا اینکه توسط ایتان یا نورمن نجات داده بشه.تو این پایان،بی خوابی مدیسون بدتر میشه و دیگه نمیتونه واقعیت و خیال رو از هم تمایز بده و ...

پایان های Norman Jayden

1)Uploaded: نورمن باید کشته بشه.تو این پایان کاپیتان Perry،ستوان Blake رو به مراسم تدفین نورمن دعوت میکنه و Blake دعوت رو رد میکنه.Blake عینک ARI نورمن رو برمیداره و به چشماش میزنه و درحالیکه داره از توهم لذت میبره ناگهان نورمن ظاهر میشه و Blake شوکه میشه.

2)Resignation: نورمن باید زنده بمونه و از مسئولیت پرونده استعفا بده.همچنین ایتان یا مدیسون باید موفق به نجات Shaun بشن.تو این پایان،نورمن از FBI استعفا میده و درحالیکه مافوقش بهش میگه که میتونه عینک رو پیش خودش نگه داره نورمن عینک رو روی میز میزاره و میگه که جایی که داره میره این عینک به کارش نمیاد؛دنیای واقعی.

3)Case Closed: نورمن باید زنده بمونه،به warehouse بره و Origami Killer رو مغلوب کنه.ضمناً حداقل یک بار باید از تریپتوکائین استفاده کنه.تو این پایان،نورمن قهرمان قلمداد میشه و در یک شوی خبری در مورد پرونده صحبت میکنه و ...

4)Smoking Mirror: نورمن باید در چپتر Solving The Puzzle به Blake اتهام وارد کنه و به این ترتیب از پرونده کنار گزاشته بشه.ضمناً Shaun هم نباید نجات پیدا کنه.تو این پایان،نورمن همچنان از ARI استفاده میکنه و داره با یک تراپیست در مورد اینکه میخواد هرچیزی که اتفاق افتاده رو فراموش کنه و اینکه تریپتوکائین بهترین راهی هست که پیدا کرده صحبت میکنه و ...

پایان های Scott Shelby

1)Origami’s Grave: شلبی باید تو چپتر The Old Warehouse کشته بشه.این پایان در حالت زنده موندن یا مردن Lauren Winter تفاوت اندکی خواهد داشت.تو این پایان اگه Lauren زنده مونده باشه میبینیم که کنار قبر شلبی وایساده و داره ازش سوال میکنه چرا چنین جنایاتی رو مرتکب شده و روی قبرش تف میکنه و ....اگه Lauren قبلاً تو چپتر Trapped غرق شده باشه تو این پایان تنها نمایی از قبر شلبی به نمایش درمیاد.

2)A Mother’s Revenge: شلبی باید از The Old Warehouse جون سالم بدرببره و Lauren هم نباید تو چپتر Trapped غرق بشه.تو این پایان،Lauren تو خیابون به شلبی برمیخوره و بهش میگه که کشف کرده که شلبی پسرش رو کشته.Lauren میگه که به قولی که به پسرش برای کشتن قاتلش داده بود پایبنده و با اسلحه به سر شلبی شلیک میکنه.

3)Unpunished: شلبی باید از The Old Warehouse جون سالم بدرببره و Lauren هم باید تو چپتر Trapped غرق بشه.تو این پایان،شلبی درحالیکه عامل تمامی این قتل هاست زیر بارون آزادانه درحال قدم زدنه.

----------
برای دیدن تمامی این epilogue ها 6 یا 7 بار تموم کردن بازی کافی هست و باید به نحوی در بازی پیش بری که تمامی این epilogue ها رو با کمترین دفعات اتمام بازی ببینی.لازم هم نیست هربار از اول بازی رو شروع کنی.چپتر On The Loose چپتر مناسبی برای لود کردن بازی هست و از اینجا به بعد با اعمال تغییراتی در انتخاب هات میتونی ظرف 2-3 ساعت بازی کردن شاهد تمامی پایان های بازی باشی.

• Like
Reactions: Empty Box
آقا ساسان و آقا کوروش از هر 2تاتون ممنونم .

من 2بار تا الان بازی رو تموم کردم با یه پایان مشابه ! هم خوشحال بودم و هم ناراحت - ناراحت از این بابت که نتونستم یه پایان جدید رو ببینم

خوشحال از این بابت که الان که تقریبا گرفتم چی به چیه فکر کنم بهترین پایان رو دیدم (بهترین از دید خودم البته) ...

به هر حال خیلی ممنون . الان که دارم بازی میکنم سعی میکنم یه جاهایی رو تغییر بدم ببینیم چی میشه ...

آقا ساسان و آقا کوروش از هر 2تاتون ممنونم .

من 2بار تا الان بازی رو تموم کردم با یه پایان مشابه ! هم خوشحال بودم و هم ناراحت - ناراحت از این بابت که نتونستم یه پایان جدید رو ببینم

خوشحال از این بابت که الان که تقریبا گرفتم چی به چیه فکر کنم بهترین پایان رو دیدم (بهترین از دید خودم البته) ...

به هر حال خیلی ممنون . الان که دارم بازی میکنم سعی میکنم یه جاهایی رو تغییر بدم ببینیم چی میشه ...
خواهش میکنم .البته ساسان راهنمایی ترکوند;) راهنمایی بسیار کاملی بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or