Heavy Rain: The Origami Killer

منم بازیو تموم کردم...اما حتما دوباره از اول میرم...واقعا عذاب وجدان دارم...!!!!گند زدم با این تموم کردنم...خدایا منو ببخش بخاطر کارایی که در حق این ۴ تا بندت کردم...بچاره ها :( با تصمیمات زود فکر کنم دردناکترین حالتش واسم بیش اومد :((
ترس از مرگ تو بازی واقعا هیجان بازیو جدی کرده...به نظر من هیچ بازی به قدرت HR حس هیجان رو به بازیکن نمیده....!!!!(

دوستان PS3 Firmware رو هم ارتقا میده؟

برای من که آبدیت نشد (۳.۱۵) ... اما فکر کنم توش ۳.۱۵ باشه برای کسانی که کمتر از ۳.۱۵ هستن...

سلام دوستان.
بازی واقعا فوق العاده هست.فقط یک سوال از دوستانی که بازی رو کامل یا تا وسطا بازی کردن داشتم.
اینکه ماله من بعضی موقع ها صداش میره و میاد.به نظر شما مشکل از چیه؟

سلام دوستان.
بازی واقعا فوق العاده هست.فقط یک سوال از دوستانی که بازی رو کامل یا تا وسطا بازی کردن داشتم.
اینکه ماله من بعضی موقع ها صداش میره و میاد.به نظر شما مشکل از چیه؟
این مشکل کمتر از یک ثانیه هست،چیز خاصی نیست.

چرا کسی راهنمایی نمیکنه ؟

دوست عزیز این روش صددرصد نیست ولی ضرر هم نداره شما اگر بازی روی هارد نصب میشه نصب رو پاک کن یه بار دیگه نصب کن . چون توی دفترچه ی خود کنسول نوشته اگر بازی دچار مشکل شد دوباره نصب کنید.

آره،ولی در لوکیشنی که با اون مرده سیاهه(فکر کنم باید اسمش Mad Jack باشه) تو ماشین خرابه ای در حال جنگیدن هستم،چند بار ایطوری میشه!
کلاً رو اینطور مسائل زیاد حساس نباش تو هر بازی ای چنین موارد کوچکی هست که طبیعیه.

به به جماعت اینجا دارن راجب بازی میحرفن و ما بمونیم بیرون!منم تمومش کردم.............
ولگردی تو خونه و دیسکو بیشتر بهم حال داد اما بیشتر بازیرو اجانب بازی کردن!!:laughing:

خب منم تمومش کردم.واقعاً فوق العاده بود.
بخوامم یه نمره برای بازی در نظر بگیرم،نمره 9.8 رو میدم.
کسر اون 0.2 هم به خاطر باگهای بازی بود،که یدونه بدجورش آخر بازی نصیبم شد.:biggrin1:
هی گفتم حساس نباشم ولی این باگ آخریه...
مگه چی بود باگ آخریش؟
آخر بازی وقتی با ایثان و مدیسون و شان از اون خراب شده اومدم بیرون و تو جو پایان بازی بودم صدا و تصویر پرید! PS3 فریز نکرده بود چون PS button کار میکرد و مجبور شدم از بازی بیام بیرون و دوباره اجراش کنم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or