Heavy Rain: The Origami Killer

ba salam khaheshan age kasi midone koja HR ro mifroshan che CE che sadash khaheshan adrese maghaze va gheymati ke mifrooshan ro behem pm/sms (09128038256)kone besyar mamnoon misham .......... harja ke soal kardam ya tamoom ya hanooz nayovordan :((:blushing:

ای خدا !!!
همه بازی کردند غیر من :d
نمیدونم اینجا چرا هنوز SE نیوردند! مردم از بس صبر کردم!!!!!
جدیدا این همه تاپیک هم در مورد HR زده میشه نمیشه هیچکدومشون هم رفت تو پروفایل بعضی ها هم نمیشه پا گزاشت :d
حمید تموم شد؟یعنی دیگه در مورد HR چیزی نمیبینیم؟ وقتی DLC ها اومد چی؟

2 سال ملت را گذاشتن سر کار آخرش هم اومد از گیم اسپات 8.5 گرفت :eek: تازه به احتمال زیاد یکی دو امتیاز هم بخاطر تبلیغاتش و اینکه سونی پشتش بود گرفته :biggrin1: فقط من نمی دونم این همه سرو صدا بخاطر چی بود :confused:
به احتمال زیاد افرادی که فارنهایت و هوی رین را بازی کرده باشند با فارنهایت بیشتر حال کردند :-"

2 سال ملت را گذاشتن سر کار آخرش هم اومد از گیم اسپات 8.5 گرفت :eek: تازه به احتمال زیاد یکی دو امتیاز هم بخاطر تبلیغاتش و اینکه سونی پشتش بود گرفته :biggrin1: فقط من نمی دونم این همه سرو صدا بخاطر چی بود :confused:
به احتمال زیاد افرادی که فارنهایت و هوی رین را بازی کرده باشند با فارنهایت بیشتر حال کردند :-"

شما با KHASTE-TANHA نسبتی دارید؟
این چه نسخه ای از بازیه؟
ce یا چیزی دیگس؟
اصلا گیر میاد اینطرف یا اونطرف اب؟

چندبار میپرسی شما؟ این نسخه Review هست که برای سایت ها و مجلات فرستادن و تو بازار پیدا نمیشه.

هرچند تلخ ولی کاملا باهات موافقم ...
نمیدونی وقتی دیدم GAme Spot به این بازی 8.5 داده چقدر بهت زده بودم و اصلا باورم نمیشد ...:eek:.
این هم انتظار بعدش با این کنترل ضعیفش حال همرو گرفت ....:((
من که تنها دلخوشیم همون داستان بازیه....:love:

gamespot کیه ؟
مگه این سایت ایه نازل شده از اسمان هست !؟ :confused:
این سایت اولین سایت بازی تو دنیا هست که پربیننده ترین سایت هم هست و فکر کنم تو ردیف 12 یا 13 جهان حضور داره و سایت دوم بازی IGN هست که فکر کنم تو ردیف 36 دنیا قرار داره ...

دوست عزیز این روش صددرصد نیست ولی ضرر هم نداره شما اگر بازی روی هارد نصب میشه نصب رو پاک کن یه بار دیگه نصب کن . چون توی دفترچه ی خود کنسول نوشته اگر بازی دچار مشکل شد دوباره نصب کنید.
این هم جواب نداد .
اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه .

این سایت اولین سایت بازی تو دنیا هست که پربیننده ترین سایت هم هست و فکر کنم تو ردیف 12 یا 13 جهان حضور داره و سایت دوم بازی IGN هست که فکر کنم تو ردیف 36 دنیا قرار داره ...

معتبر ترين مجله game دنيا يعنی gameinformer به بازی 9.5 داده!!!!!

gamepro 10/10
psx 10/10
opm us 10/10
boomtown 10/10
پس gs در برابر اينا يه سايته و بس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or