F.A7
کاربر سایت
تازه به احتمال زیاد یکی دو امتیاز هم بخاطر تبلیغاتش و اینکه سونی پشتش بود گرفته :biggrin1: فقط من نمی دونم این همه سرو صدا بخاطر چی بود :confused:
HEAVY RAIN UNBOXING
HOT HOT HOT
http://www.youtube.com/watch?v=92VPYKgUASM
2 سال ملت را گذاشتن سر کار آخرش هم اومد از گیم اسپات 8.5 گرفتتازه به احتمال زیاد یکی دو امتیاز هم بخاطر تبلیغاتش و اینکه سونی پشتش بود گرفته :biggrin1: فقط من نمی دونم این همه سرو صدا بخاطر چی بود :confused:
به احتمال زیاد افرادی که فارنهایت و هوی رین را بازی کرده باشند با فارنهایت بیشتر حال کردند![]()
این چه نسخه ای از بازیه؟
ce یا چیزی دیگس؟
اصلا گیر میاد اینطرف یا اونطرف اب؟
هرچند تلخ ولی کاملا باهات موافقم ...2 سال ملت را گذاشتن سر کار آخرش هم اومد از گیم اسپات 8.5 گرفتتازه به احتمال زیاد یکی دو امتیاز هم بخاطر تبلیغاتش و اینکه سونی پشتش بود گرفته :biggrin1: فقط من نمی دونم این همه سرو صدا بخاطر چی بود :confused:
به احتمال زیاد افرادی که فارنهایت و هوی رین را بازی کرده باشند با فارنهایت بیشتر حال کردند![]()
.

این سایت اولین سایت بازی تو دنیا هست که پربیننده ترین سایت هم هست و فکر کنم تو ردیف 12 یا 13 جهان حضور داره و سایت دوم بازی IGN هست که فکر کنم تو ردیف 36 دنیا قرار داره ...gamespot کیه ؟
مگه این سایت ایه نازل شده از اسمان هست !؟ :confused:
این هم جواب نداد .دوست عزیز این روش صددرصد نیست ولی ضرر هم نداره شما اگر بازی روی هارد نصب میشه نصب رو پاک کن یه بار دیگه نصب کن . چون توی دفترچه ی خود کنسول نوشته اگر بازی دچار مشکل شد دوباره نصب کنید.
این سایت اولین سایت بازی تو دنیا هست که پربیننده ترین سایت هم هست و فکر کنم تو ردیف 12 یا 13 جهان حضور داره و سایت دوم بازی IGN هست که فکر کنم تو ردیف 36 دنیا قرار داره ...