Heavy Rain: The Origami Killer

نه داداش منظور من به شما نبود که عاشق بازی هستی و وقتی بنشینی دیگه از پاش بلند نمیشی...بلکه منظور من به افرادی بود که دموها رو همه رو رد می کنن تا فقط تیتراژ پایانی بازی رو ببینن و بعدش دستگاه رو خاموش کنن و برن به بقیه پز بدن.
شما حسابت فرق می کنه...آدم بعضی وقتها عاشق یک چیزی میشه و دیگه نمی تونه ازش دل بکنه.
دوست عزیز ببخشد ولی جدا اشتباه میکنی.
هیچ کسی انقدر پول نداره که واسه پز دادن به دیگران بازی بخره!

شما کسی رو میشناسی؟خودت از درونش آگاهی؟
یه حرفی زدی از دم غلط و رو هوا.!
لطفا دیگه پستی در این باره ندید ، تاپیک جای این حرفها نیست.لطفا!

اگه مشکل رو شما ندارین فک کنم ایراد از دیسکم یا لنزم باشه...هر چند تا به حال تو هیچ بازی به مشکل نخورده بودم.
منم این مشکلاتو داشتم...اما بعد از دانلود بچ 220mb دیگه خدارو شکر هیچی بیش نیومد...الانم آخراشم فکر کنم...چون از دیشب دارم یه بند بازی میکنم :cheesygri(شرمنده دکمه pe خرابه...) ;)
واقعا خیلی خلاقانست بازی ...هیچ بازی اینجوری بهم لذت نداده بود تاحالا.....به دوستانی که شک دارن تو خرید این بازی بیشنهاد میکنم این بازیو هیچ جوره از دست ندید...

جناب علامه ! شما تو خانه طرف بودی و خبر داری که پشیمان شده؟؟؟تا یکی یه چیزی میگه 600نفر پشت سرش میان پست میدن!
همه شاید به مثال جناب عالی اینقد وضعشون خوب نباشه که بازیو گیر بدن! میخرن و خیلی زود میفروشن!.وبعدا سعی میکنن برای آرشیو دوباره خریداری کنن!یه کم احترام هم خوب چیزیه!حالا شما پرو اوشون نوب!چیزی بهت میرسه؟
هیچ کجا فروماش مثل بازیسنتر اینقد علامه و پرو نداره توش!

هر وقت گفتن .... شما بپر وسط بگو من;)
علامه یه دونس اونم کس دیگته...درست صحبت کن شما! من به کسی بی احترامی نکردم و بله مثال هم دارم از کسایی که بازی رو نفهمیدن و همه 4 کاراکتر رو کشتن و الان دنبال مشتری هستن...
2 ساعت از این فروم ها دور میشیم ملت تراوش میکنن واس خودشون:)

علامه یه دونس اونم کس دیگته...درست صحبت کن شما! من به کسی بی احترامی نکردم و بله مثال هم دارم از کسایی که بازی رو نفهمیدن و همه 4 کاراکتر رو کشتن و الان دنبال مشتری هستن...
بزرگوار چیزی در جواب حرفی که زدی و فقط توی ... میزننش نمیگم (فقط ادبتو نشون دادی جلوی یه ملت که 10-20 نفر نیستن)
پس هر کس 4 نفرو به کشتن داد داستان رو نفهمیده!شما سعی کن ملت رو از بالا نبینی!
جوابهای خوبی میشد داد ولی مهم نیست به احترام دوستان حرفی نمیزنم! (چالش کن و ادامه نده)
خواستی ادامه بدی پروفایل بنده پذیرای شماس!

من بد جور دنبال بازيم ولي قيمتا بالاست ممنون ميشم يكي از اون چند نفر روبهم معرفي كني:biggrin1:

سلام منم بازی را تموم کردم همچین کم هم نبود فکر کنم 9 تا 10 ساعت طول کشید.
جالبیش اینه که میشه هر چپتر را دوباره بازی کنید و عکس العمل های مختلف بازی را ببینید من تو یه فروم خارجی خوندم بازی 22 تا اخر داره حالا نمیدونم این قضیه چقدر صحت داره .
فکر کنم مشکلی که برام پیش اومده بود از save بازی بود چون چند مرحله عقب برگشتم و دوباره بازی کردم درست شد.
به نظر من بزرگ ترین مشکل بازی اینه که تا وقتی بازی را تموم نکردید براتون جذابیت داره و وقتی همه چیز براتون روشن میشه دیگه بازی اون جذابیت را نداره برای همینه که من دارم امروز ابش میکنم بره.
در ضمن بازی از نظر داستان نویسی سوتی های بزرگی داره که چون نمیشه در مورد داستان صحبت کرد منم نمیتونم چیزی بگم .
اینا نظر های شخصی من بود خواهشا سرم نریزید ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or