Heavy Rain: The Origami Killer

در ضمن راست ميگفتن خيلی ها اين بازيو ميخرن نيم ساعت بازی ميکنن و ميندازن کنار

حرفت تایید میشه 100%:laughing:
همونطور که پیش بینی میشد یک سری دوستان این بازی رو با GoW یا MW2 اشتباه گرفته بودن و به همین دلیل خیلی زود از خریدن اون پشیمون شدن!!
یک سری که همینطوری شانسی رو به جلو میرن:cheesygri

Last edited by a moderator:
حرفت تایید میشه 100%:laughing:
همونطور که پیش بینی میشد یک سری دوستان این بازی رو با GoW یا MW2 اشتباه گرفته بودن و به همین دلیل خیلی زود از خریدن اون پشیمون شدن!!
یک سری که همینطوری شانسی رو به جلو میرن:cheesygri
جناب علامه ! شما تو خانه طرف بودی و خبر داری که پشیمان شده؟؟؟تا یکی یه چیزی میگه 600نفر پشت سرش میان پست میدن!
همه شاید به مثال جناب عالی اینقد وضعشون خوب نباشه که بازیو گیر بدن! میخرن و خیلی زود میفروشن!.وبعدا سعی میکنن برای آرشیو دوباره خریداری کنن!یه کم احترام هم خوب چیزیه!حالا شما پرو اوشون نوب!چیزی بهت میرسه؟
هیچ کجا فروماش مثل بازیسنتر اینقد علامه و پرو نداره توش!

سلام
اقا مگه بازی چند ساعته؟؟ خیلی کوتاه اخه بچه ها هی فرت فرت بازی تموم میکنن
من فکر میکردم بازی بیشتر از این حرفا زمان ببره/؟؟؟؟
آخه دو حالت داره:1-بعضی ها فقط برای این بازی رو میگیرن که اگه دوستشون گفت که فلان بازی رو بازی کردی؟ طرف بگه که آره بابا من همون روز اول تمومش کردم ودیگه کاری به سایر قسمت های بازی ندارن و بعضی ها هم اصلاً داستان بازی رو نمیدونن چی هست.
2-اینها افرادی هستن که نمیرن بازی رو بگیرن برای اینکه فقط تمومش کنن بلکه برای این بازی می کنن که لذت یک بازی واقعی رو ببرن و بدونن عنوانی که چندسال براش وقت گذاشته شده ارزش یک شب تموم شدن رو نداره و باید لذتش رو برد.
(البته توهین نشه به بچه ها)

سلام به همه
من انگليسيم خوب هست ولي خيلييييي عالي نيست به نظرتون اين بازي رو بگيرم؟؟؟؟ آخه به خاطر داستانش بيشتر ميخوام بازي رو بگيرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or