Heavenly Sword

درود ب همه
باید خیلی وقت پیش اینجا پست میدادم و یه سری از مسائل رو روشن میکردم تا بعضی از دوستات علاقه مند این سبک توسط افراد سود جو تیغیده نشن.
این بازی تقلید مستقیم و مزخرفی بود از شاهکار God of War و شخص کریتوس. یعنی ناریکو نسخه زن شخصیت کریتوس است!!!
کرتوس تقریبا نیمه لخت، با بدنی سفید و یک خالکوبی عظیم قرمز رنگ هست ( میدونم نیاز به توضیح نبود ). حالا NT چی کار کرده؟ خالکوبی کریتوس رو تبدیل به مو کرده، شخصیت اون رو برعکس کردن و یه مدل جدید از Blade of Chaos رو دادن دستش. خب این از شخصیت اصلی بازی.
هوش مصنوعی که از GoW چندت برابر ضعیف تره و دشمنا مثل برگ چقندر میمونن. حتی روی Hard هیچ کدام از Boss ها برای شما مشکلی درست نمیکنن.
چند تیکه بینهایت مزخرف تو بازی گذاشتن که علتی نداره بجز کار کشیدن از 6 قطب. یعنی اگر اون مراحل رو طراحی کردن که یه وقت قابلیت 6 قطب خاک نخوره. حالا چی هستن اینا. هدایت تیر و توپ :sick:. درکش برام سخته چطور میشه چند هزار سال پیش تیر کمان پیشرفته و اون پدافند عظیم وجود داشته باشه. بله.استفاده از قدرت 6 قطب فقط وفقط در هدایت و به هدف زدن یک تیر یا توپ به هدف خلاصه میشه و بس.
طراحی مدل سازی شخصیتها از گردن به پائین افتضاحه.
یه چیز جالب هست. شخصیت بازی تو فاصله 2000 پائی از سطح زمین مثل .... چی بگم اخه، رو هوا از روی یه طناب قطع شده با قطر نیم متر میدوه و بعد از پاره شدنش 150 متر به سمت راست یا چپ میپره و دقیقا ( روی این دقیقا تاکید دارم ) روی طناب بقلی فرود میاد. این دیگه از فانتزی هم گذشته.
خلاصه بنده هم مثل شما از E3 05 عاشق سینه چاک این بازی شدم.ولی اصلا اون چیزی نبود که انتظارش رو داشتم.

پ.ن. یک تقلید نافرجام از God of War بود و بس.
پ.ن.2. یه وقت فکر نکنید چون این بازی به مجازم نساخته و دارم ازش بد میگم :) نه اتفاقا برای وقت گزروند بد نبود. خوبی دیگش این بود که فهمیدم حرف زدن فایده نداره، عمل باید کرد:laughing:.
متاسفانه این شاهکار سونی (God Of War )این قدر شما رو تو خودش غوطه ور کرده که هر چی میذارن جلوت فکر میکنی داری God Of War بازی میکنی. درسته که God Of War خیلی Immersive هست ، اما دلیل نمیشه که شما همش تو توهم باشی...
اگه Heavenly Sword مثل God Of war هست ، پس Call of Duty هم یه نسخه آشغال کپی از Medal of Honor هست. شما اصلا سبک میدونی چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا چون دو تا حرکت شمشیر مثل God Of war هست ، کل بازی میره زیر سوال؟؟؟؟؟؟؟؟

نکته جالب حرفات راجع به گرافیک بازی از همه خنده دار تره! پایین تنه و میان تنه و بالا تنه دیگه چیه؟ توی هیییییییییییییییییییچ کدوم از سایت ها از گرافیک بازی ایراد نگرفتن (البته نظر شما هر چه قدر هم که غلط باشه محترمه).

نمی خوام زیاد بحث کنم ، فقط توی یک کلام:

شما FANBOY هستی و نظرهای افراطی شما در مورد PlayStation 3 هیچ اهمیتی نداره. خود مردم میتونن قضاوت کنن.

همون مشكلي كه شما با 360 داريد
البته خيلي ها هستن كه از بازي هاي بزرگ ايراد مي گيرن نمونش برا halo3 يا دوست من كه از vegas متنفره يا يكي ديگشون از gears of war:eek:
کسی اینجا با 360 مشکلی نداره ، Halo 3 و Gears of war هم معرکه هستن...
ولی میبینم که بعضی ها دارن بی انصافی میکنن که گمانم مهم نیست

من هم دقیقا همینو میگم...

بچه ها یه چند روز دیگه صبر کنین .
من یک هفته دیگه میام تهران . اون موقع همگی بریم این بازی رو بخریم ( فکر کنم یه 3 یا 4 نفری بشیم نه ؟ ) .
این جوری یک تخفیفی هم فروشنده میده :دی .
ممنون .

نکته جالب حرفات راجع به گرافیک بازی از همه خنده دار تره! پایین تنه و میان تنه و بالا تنه دیگه چیه؟
شما تکسچرهای صورت و زانوی طرف رو ببینی متوجه میشی :biggrin1:.
ما که از این بازی خیری ندیدیم و با اینحال که برام مفت تموم شده. خلاصه خیلی زور داره 2 سال خورده ای منتظر یه بازی باشی که کپی از یه بازی دیگس :sick::laughing:.

شما تکسچرهای صورت و زانوی طرف رو ببینی متوجه میشی :biggrin1:.
ما که از این بازی خیری ندیدیم و با اینحال که برام مفت تموم شده. خلاصه خیلی زور داره 2 سال خورده ای منتظر یه بازی باشی که کپی از یه بازی دیگس :sick::laughing:.

باز بحث کپی و تقلید و ایناس؟!
باز این جور مقایسه ها؟

فریدون خودت میدونی که سبک بازیهایی مثل Onimusha, DMC, GoW, Heavenly Sword و... یکیه.. اینجور بازیها از یک قاعده تبعیت میکنن و باعث میشه که گیم پلیشون خیلی شبیه هم باشه. پس چون اینا سبکشون یکی هست و از قواعدی تقریباً مشابه پیروی میکنن این میشه کپی یا تقلید یا ... ؟! ...

چون Halo 3 یک بازی Sci-fi FPS هست پس کپی از نمیدونم Metroid و Unreal Tournament کرده؟!

دیگه پست های فریدم هیچ ارزشی واسه من یکی نداره تمام پستهاش میخواد سونی رو بکوبه بازی که گرافیکش عالی هست داغونش میکنه mgs4 افسانه ای رو تقلیدی بیش نمیدونه واست متاسفم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or