Heavenly Sword

ارزش 80000 تومان رو داشت ؟ :دی
اره ارزشش رو که خیلی داره.من که باهاش کیف کردم خیلی هم کیف کردم مخصوصا اخرش که قدرتش زیاد می شه بدنش سفید رنگ می شه و می شه اسمانی هرکی بهش برخورد کنه دو متر میره توی هوا 2000 تا ادم می ریزند روی سرت با یه ضربه شمشیر می بینه 200 تاشون روی هوا تشریف دارند.خیلی صفا میده.
حالا هم می خوام بفروشمش
http://bazicenter.com/forums/showthread.php?p=268772#post268772
در مورد game save هم ممنون خودم با یه سرچی گشتم پیدا کردم.

آخرین ویرایش:
:
بچه ها این کسی روش صحیح و دائمی دفاع کردن رو بلده؟
ببین دشمنان به 3 شکل حمله می کنند .اگه دور دشمن شمایل ابی رنگ بود کافیه بی حرکت باشی خود ناریکو اتوماتیک دفاع میکنه بعد سریع مثلث را بزن تا counter attack بزنه .
اگه دور دشمن شمایل نارنجی بود برای دفاع باید R1 را بگیری و اگر دور دشمن شمایل قرمز رنگ بود که اصلا نمیشه دفاع کرد و باید با انالوگ سمت راست جا خالی بدی .

اما در مورد بازی به نظر من اون انتظاری که ازش میرفت به عنوان یک killer app و AAA title نتونست انتظارات را براورده کنه اما اونقدر هم بد نبود که این همه ازش انتقاد میشه . از نظر گرافیکی از 90 درصد بازی های 360 سره .از نظر کم بودن هم حالا مثلا هیلو 3 خیلی زیاد بود .من فکر کنم هیلو را تو 5 تا 6 ساعت تموم کردم . شاید اگه برای این بازی هم 5 هزار تومان میدادیم روسرمون میزاشتیم حلوا حلواش میکردیم .

منم تمومش کردم

بازی جالبی بود در ضمن کسایی که میگن تقلید گاد اف وار هستش کمی بی انصاف هستن

پایانش هم بدک نبود حد اقل از یک نواختی در اومده

کلا اشکالش اینه که کمی کوتاه هست که فکر کنم تا اواسط 2008 بازیها تقریبا این مشکل رو

داشته باشن

به نظر من بازی متوسط به بالایی بود که اگه کسی حاضره دست کم 70 تومن خرجش کنه همین الان بره و بخره. هر چند وقتی کسی ps3 رو خریده باشه حتما باید حساب اینجاها رو هم کرده باشه.
ما که حال کردیم;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or