Heavenly Sword

سلام من علی حیدری از بوشهر هستم و دو بازی هونلی سورد و نینجا گایدن سیگما رو می خوام بفروشم هر کس مایل به خرید این بازیهاست با این شماره تماس بگیره 2529865_0771 در ضمن قیمت بازی هر کدام 60هزار تومان میباشد(( ولی در مورد بازی نینجا گایدن تخفیف داده می شود))
هرکس خواست زنگ بزنه

دستم تو چشمتون من یجای بازی موندم . اون اوختاپوس که kai آویزون میکنه به پایین اونو دفعه سومش نمیدونم چطوری بکشم . چه راهی راحتره . چه راهی برای گرفتن همون کوزها که اون دور هستن هست تا بتونم جونمو زیاد کنم .تشکر

دستم تو چشمتون من یجای بازی موندم . اون اوختاپوس که kai آویزون میکنه به پایین اونو دفعه سومش نمیدونم چطوری بکشم . چه راهی راحتره . چه راهی برای گرفتن همون کوزها که اون دور هستن هست تا بتونم جونمو زیاد کنم .تشکر

یعنی کدوم دفعه ؟
شما زمانی که با ناریکو اون رو در دو مرحله شکست میدید مرحله ی سوم kai میاد ( البته اویزون هست ایشون :biggrin1: ) که باید با تیرکمون یک تیر به سر اون اختاپوس بزنید تا بمیره . اون کوزه ها به وسیله تیرکمون kai شکسته خواهد شد . خواهش میکنم .

یعنی کدوم دفعه ؟
شما زمانی که با ناریکو اون رو در دو مرحله شکست میدید مرحله ی سوم kai میاد ( البته اویزون هست ایشون :biggrin1: ) که باید با تیرکمون یک تیر به سر اون اختاپوس بزنید تا بمیره . اون کوزه ها به وسیله تیرکمون kai شکسته خواهد شد . خواهش میکنم .

مطمئنی آخه تو دمو نشون میده اختاپوس دور خودش میچرخه بالاش باز و بسته میشه . بعد عین جن 10 تا عین خودش میریزن سرم همونجا میمیرم :eek::biggrin1: یعنی اون ده تارو بکشم kai میاد .:((

نگاه کن باید از اول روی برنامه بزنیشون و نذاری جونت رو کم بکنن.
هر بار هم که چندتا ادم مثل خودش فرستاد با شوک سمت راستی سریع دور خودت بچرخ و برو پشت سرش و بکشش.این جا رو باید با همون یه جون بسازی. :biggrin1:

راستی اگه گفتین اگه تمام نقاط خاموشی که در شمشیرهایی که نشان دهنده مرحله است روشن بشه چی میشه و چطور میتوانید همه آنها را روشن کنید .:-"

در کل بازی 6 تا چپتر ( یعنی شش تا شمشیر هست ) که توش چند مرحله همون نقاط هست باید دونه دونه ردشون کنی.
هر مرحله با توجه به اون نوار زرد رنگ پایین بهت سکه میده.یعنی اگه بتونی دو تا از بخش های نوار زرد رنگ رو پر کنی بهت دو تا سکه میده و یه چیز هایی Unlock می شه.بعضی از مرحله هاش واقعا نمی شه برای همین من سیو کاملش رو توی چند صفحه قبل گذاشتم.

اولا همون چند صفحه قبل کل نقاط شمشیر مرحله ها روشنه میگن روشن بشه ناریکو زنده میمونه .
بعد محمد روم به دیوار ببخشید . این مرد کلاغی و چطوری کشتی من همون دفعه اول توش میمونم انقدر آدم میاد نمیدونی از کجا بری بعد چه قلقی داره بکشیش :confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or